![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат az sam samo po potnik ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Зиги ... трябва ми брат! Колкото да не съм сама ... да има известно възпитание и да умее да слуша ... дори възрастта май няма значение
![]() ![]() А пък ти Сеп ... поне малко съчувствие можеше да проявиш, нали? ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Еее,претенции.
А за Сеп важи правилото"Куцо,кьораво,сакато, дупка има ли, е злато!" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 6 2004, 06:37 PM) А за Сеп важи правилото"Куцо,кьораво,сакато, дупка има ли, е злато!" *бях изписал голяма простотия, но ще ви я спестя* Тка, зиги, моля те най-учтиво - от този ден нататък не смей да говориш за мен, със мен, пред мен и така нанатък. Ако не говориш въобще ще е най-яко! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 6 2004, 06:14 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 6 2004, 06:37 PM) А за Сеп важи правилото"Куцо,кьораво,сакато, дупка има ли, е злато!" *бях изписал голяма простотия, но ще ви я спестя* Никът ти ни е достатъчен,благодаря.Иначе наистина няма да се принизявам повече и да говоря с теб. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Йеее, това е спам топик
![]() Днес цял ден съм си вкъщи и няма какво да правя... Цял ден+вчера... значи два дни не съм излизал от вкъщи, като изключим ходенето до магазина за хляб и изхвърлянето на боклука ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 6 2004, 07:57 PM) Никът ти ни е достатъчен,благодаря words of wisdom have been spoken ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Низши
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нишесте.
*Мислех този коментар да е придружен със снимка, но ще ви пощадя. Боби се сеща за кво става въпрос, май* -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Hehe radvam se 4e broq na niz6ite se uveli4i ....
no offence -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
![]() :spam: ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Да... низшите същества се множат като зайци... лошо, Седларов...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Woooow oshte nizshi!!!! Ewala hora dobre doshli w kluba
![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Sep 6 2004, 01:26 PM) Зиги ... трябва ми брат! Колкото да не съм сама ... да има известно възпитание и да умее да слуша ... дори възрастта май няма значение ![]() ![]() az moga da obshtuvam normalno !!!1236347y gksgakagkgaegkjgkaegjk SPARK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Браво - в отговор на обявата. Предложеният кандидат ще бъде поставен в изпитателен срок от една седмица. Успех
![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес ми е много тъп ден...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
[00:05] -irc.omega.bg- *** Banned: dcc attacker (2004/09/17 00.02)
wtf?!?! EDIT: [01:03] * [10054] Connection reset by peer - [01:03] * Disconnected - [01:03] * Connect retry #1 irc.omega.bg (6667) - [01:03] -irc.omega.bg- *** Looking up your hostname... - [01:03] -irc.omega.bg- *** Checking Ident - [01:03] -irc.omega.bg- *** No Ident response - [01:03] -irc.omega.bg- *** Couldn't look up your hostname - [01:03] -irc.omega.bg- *** G-lined - [01:03] -irc.omega.bg- *** Banned: dcc attacker (2004/09/17 01.03) - [01:03] Closing Link: rage`[blaa@255.255.255.255] (Banned) - [01:03] * Disconnected DOBRE, TFA SHTO ME EBAVA TAKA ?!?!!? ![]() ![]() ![]() ![]() NISHTO S DCC NE SM PRAIL. KAF ATTACKER UE?!?!?!?! IBAHTI ZLETO DET E TOQ BAN OLE MAINA MN SE NERVQ EDIT: ei evala 4e ste napraili temata za obqvite;] Този коментар е бил редактиран от The_Rage на Sep 17 2004, 01:48 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кеф да ти е Rage... Пък моя компютър като подкарам Фотошоп, Уинамп и за капак ICQ и забива. Тогава се ползва F13 - студен рестарт
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами днеска нямам какво да правя...
Можехме да репетираме, ако един педерас, чието име няма да споменавам, не беше за минал за един град(пак безименен), който е на майната си от София... ![]() Сега слушам Dragonlord... мммм, нещо не ги уважавам подобни вокали... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
^ sep - 4e 6to w nenazowaniq grad e hubawo i weselo taka4e nqma smisyl da ne odi tam kato ima wyzmojnost...to i az se 4udq dali dr sedmica da otida tam...
![]() ![]() ![]() neznam kakwo da kupq za podaryk po slu4ai rd i imenden dnes...? a tr do sled malko da re6a i kupq...:} wse 6te izmislq ne6to.... ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Четвъртък и петък в МГ Варна не се учеше
![]() Бяхме останали без сграда и имаше предложение да се учи на палатки отправено от мен, но си остана несъгласувано с директора ... ![]() И все пак ... вече са решили проблема и утре сме си там, пак там първа смяна! Между другото - гордея се със съучениците си! Конкурсът по информатика в Атина беше спечелен от един мой колега! Евала Математическа, евала! ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
![]() Дадох (по-точно ми взеха) една тетрадка по Информационни технологии в края на миналата година и... естествено и сега не искат да ми я върнат. Е, да, но тази седмица имаме входно и на никой не му пука ![]() ![]() Да беше само това! ![]() ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
az pk sega ne mi dreme za nikfi u4ilishta, v nqkaf drug svqt sm.. ne sm se nadrusal de......prosto mi e ujasno neznam kakfo da pravq ve4e. ...blaa nqma smi da govorq
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blue_Lotus @ Sep 19 2004, 01:48 PM) ![]() Дадох (по-точно ми взеха) една тетрадка по Информационни технологии в края на миналата година и... естествено и сега не искат да ми я върнат. Е, да, но тази седмица имаме входно и на никой не му пука ![]() ![]() Да беше само това! ![]() ![]() Зубър. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
az pyk sybiram ostatycite os starite ni prozorci
![]() 6te mi byde my4no za tqh ![]() pvc suckssss [kato trqbva da 4isti6 Sam sled tova ] ![]() ![]() ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Sep 19 2004, 02:59 PM) pvc suckssss [kato trqbva da 4isti6 Sam sled tova ] Можеш и без ръце... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
edin batko se pravi na pti4ka prez kuhnenskiq prozorec...
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Sep 8 2004, 09:09 AM) Браво - в отговор на обявата. Предложеният кандидат ще бъде поставен в изпитателен срок от една седмица. Успех ![]() minaha i pove4 sega /me trypne v o4akfane.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Боли ме стомахът
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 07:26 PM |