![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
![]() :spam: ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Да... низшите същества се множат като зайци... лошо, Седларов...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Woooow oshte nizshi!!!! Ewala hora dobre doshli w kluba
![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Sep 6 2004, 01:26 PM) Зиги ... трябва ми брат! Колкото да не съм сама ... да има известно възпитание и да умее да слуша ... дори възрастта май няма значение ![]() ![]() az moga da obshtuvam normalno !!!1236347y gksgakagkgaegkjgkaegjk SPARK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Браво - в отговор на обявата. Предложеният кандидат ще бъде поставен в изпитателен срок от една седмица. Успех
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Днес ми е много тъп ден...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
[00:05] -irc.omega.bg- *** Banned: dcc attacker (2004/09/17 00.02)
wtf?!?! EDIT: [01:03] * [10054] Connection reset by peer - [01:03] * Disconnected - [01:03] * Connect retry #1 irc.omega.bg (6667) - [01:03] -irc.omega.bg- *** Looking up your hostname... - [01:03] -irc.omega.bg- *** Checking Ident - [01:03] -irc.omega.bg- *** No Ident response - [01:03] -irc.omega.bg- *** Couldn't look up your hostname - [01:03] -irc.omega.bg- *** G-lined - [01:03] -irc.omega.bg- *** Banned: dcc attacker (2004/09/17 01.03) - [01:03] Closing Link: rage`[blaa@255.255.255.255] (Banned) - [01:03] * Disconnected DOBRE, TFA SHTO ME EBAVA TAKA ?!?!!? ![]() ![]() ![]() ![]() NISHTO S DCC NE SM PRAIL. KAF ATTACKER UE?!?!?!?! IBAHTI ZLETO DET E TOQ BAN OLE MAINA MN SE NERVQ EDIT: ei evala 4e ste napraili temata za obqvite;] Този коментар е бил редактиран от The_Rage на Sep 17 2004, 01:48 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Кеф да ти е Rage... Пък моя компютър като подкарам Фотошоп, Уинамп и за капак ICQ и забива. Тогава се ползва F13 - студен рестарт
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами днеска нямам какво да правя...
Можехме да репетираме, ако един педерас, чието име няма да споменавам, не беше за минал за един град(пак безименен), който е на майната си от София... ![]() Сега слушам Dragonlord... мммм, нещо не ги уважавам подобни вокали... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
^ sep - 4e 6to w nenazowaniq grad e hubawo i weselo taka4e nqma smisyl da ne odi tam kato ima wyzmojnost...to i az se 4udq dali dr sedmica da otida tam...
![]() ![]() ![]() neznam kakwo da kupq za podaryk po slu4ai rd i imenden dnes...? a tr do sled malko da re6a i kupq...:} wse 6te izmislq ne6to.... ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Четвъртък и петък в МГ Варна не се учеше
![]() Бяхме останали без сграда и имаше предложение да се учи на палатки отправено от мен, но си остана несъгласувано с директора ... ![]() И все пак ... вече са решили проблема и утре сме си там, пак там първа смяна! Между другото - гордея се със съучениците си! Конкурсът по информатика в Атина беше спечелен от един мой колега! Евала Математическа, евала! ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
![]() Дадох (по-точно ми взеха) една тетрадка по Информационни технологии в края на миналата година и... естествено и сега не искат да ми я върнат. Е, да, но тази седмица имаме входно и на никой не му пука ![]() ![]() Да беше само това! ![]() ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
az pk sega ne mi dreme za nikfi u4ilishta, v nqkaf drug svqt sm.. ne sm se nadrusal de......prosto mi e ujasno neznam kakfo da pravq ve4e. ...blaa nqma smi da govorq
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Blue_Lotus @ Sep 19 2004, 01:48 PM) ![]() Дадох (по-точно ми взеха) една тетрадка по Информационни технологии в края на миналата година и... естествено и сега не искат да ми я върнат. Е, да, но тази седмица имаме входно и на никой не му пука ![]() ![]() Да беше само това! ![]() ![]() Зубър. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
az pyk sybiram ostatycite os starite ni prozorci
![]() 6te mi byde my4no za tqh ![]() pvc suckssss [kato trqbva da 4isti6 Sam sled tova ] ![]() ![]() ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Sep 19 2004, 02:59 PM) pvc suckssss [kato trqbva da 4isti6 Sam sled tova ] Можеш и без ръце... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
edin batko se pravi na pti4ka prez kuhnenskiq prozorec...
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Sep 8 2004, 09:09 AM) Браво - в отговор на обявата. Предложеният кандидат ще бъде поставен в изпитателен срок от една седмица. Успех ![]() minaha i pove4 sega /me trypne v o4akfane.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Боли ме стомахът
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Sep 19 2004, 09:56 AM) Четвъртък и петък в МГ Варна не се учеше ![]() Бяхме останали без сграда и имаше предложение да се учи на палатки отправено от мен, но си остана несъгласувано с директора ... ![]() И все пак ... вече са решили проблема и утре сме си там, пак там първа смяна! Между другото - гордея се със съучениците си! Конкурсът по информатика в Атина беше спечелен от един мой колега! Евала Математическа, евала! ![]() Еййй, ти си от МГ! Миналата година искахте да вземете нашата сграда - сградата на 5-та ЕГ (аз там уча) ![]() Аве някой да е броил, колко пъти се повтаря това "Thunderstorm" в песента на DominE - Thunderstorm - на мен ми омръзна да броя на 16 SPARK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Zdravko Peev @ Sep 19 2004, 05:11 PM) Цитат(Nightmare @ Sep 19 2004, 09:56 AM) Четвъртък и петък в МГ Варна не се учеше ![]() Бяхме останали без сграда и имаше предложение да се учи на палатки отправено от мен, но си остана несъгласувано с директора ... ![]() И все пак ... вече са решили проблема и утре сме си там, пак там първа смяна! Между другото - гордея се със съучениците си! Конкурсът по информатика в Атина беше спечелен от един мой колега! Евала Математическа, евала! ![]() Еййй, ти си от МГ! Миналата година искахте да вземете нашата сграда - сградата на 5-та ЕГ (аз там уча) ![]() Аве някой да е броил, колко пъти се повтаря това "Thunderstorm" в песента на DominE - Thunderstorm - на мен ми омръзна да броя на 16 SPARK Ха Пета гимназия браво, браво - престижно училище ![]() Слава богу, че не сме ви взели сградата ... имате ужасни стълби! Не веднъж съм се търкаляла по тях. ![]() Днес спорих с новата учителка по английски - за същността на метъла и за действието му върху околните, имаше много мнения, но най-накрая се спряхме единодушно на това - метълът освобождава агресията! -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямаше какда не го споделя това:
Цитат The Ossuary at Sedlec, Czech Republic The Sedlec Ossuary (a.k.a. Kostnice) is a small Christian chapel decorated with human bones. It's located in Sedlec, which is a suburb in the outskirts of the Czech town Kutna Hora. In the year of thy lord 1278 the Cistercian abbot Henry embarked on a pilgrim voyage to the Holy Land (Palestine). This was more or less common practice for people of the church at the time. What he couldn't have imagined is the effect a little symbolic deed that he performed would have on the future of the little Sedlec church. While in Palestine abbot Henry visited the Golgotha and from there he brought back to Sedlec a jar full of earth. He referred to this as 'Holy Soil'. When he got back he spread the earth over the Sedlec cemetery and thus the cemetery begun to be considered as a piece of sacred land. The burial ground rapidly became one of the most popular in central Europe and people from all over the country and Europe came to Sedlec to get buried when they felt the strength of life diminishing. Many brought their dead relatives or friends to be buried in the holy soil of the Sedlec cemetery believing that the holyness of the ground was a sure way to guarantee the buried a place in heaven. Many corpses and bones were accumulated this way and especially during the times of the plague (the black death) many who were about to die from the disease came themselves to be buried in Sedlec. By 1318 over 30 000 bodies were buried there and this gave rise to the creation of the ossuary. ![]() ![]() ![]() ![]() Това е истинско място. Това са истински човешки кости. Holly fuck!!! както каза един пич - "one hell of a church!!!" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси мястото
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
Страховито място наистина,но малко разбирам англйиски,а ми стана интересно каква е историята му.
-------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Shit Happens...Ebati fanaticite
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Diablo II на живо \m/ \m/
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
toku bannah ot edin kanal 5 newinni jertwi 6tot mi e kriwo i 6toto imaha typi nikowe maina ... ne 4e ima zna4enie ama nali takawa e temata iskah se izpowqdam ....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
brat mi e kulinaren invalid
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hehe a pyk brata na sestrite mi ne e SPARK
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 08:56 AM |