![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Lethe @ Sep 21 2004, 06:25 PM) brat mi e kulinaren invalid ![]() Кофти картофи, а? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
auu a kuftetata...
![]() ama napravo .... pove4e nqma da mu qm buloma4ite -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Утре не сме на даскало!!!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
iskam da stana super zvezda s grupata mi i da praa koncerti v kanada mnogo. v vankuvur....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Lethe @ Sep 21 2004, 09:42 PM) auu a kuftetata... ![]() ama napravo .... pove4e nqma da mu qm buloma4ite "Ти си учудващо нисък!"... КВО БЕШЕ ТВА, ПО ДЯВОЛИЕТ БЕ!?!?!?!?!?1кЙКХДФВЙСГХ&^У%1 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
mi nisyk si....
![]() za tova se setih kato te vidqh hihik a vie pri sa6o li zapivahte -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Sep 22 2004, 01:40 AM) iskam da stana super zvezda s grupata mi i da praa koncerti v kanada mnogo. v vankuvur.... И с 2-те ти групи!! ![]() ..... Sepul-shorty-Head ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() pc to syvsem se pobyrka... -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Sep 22 2004, 07:57 PM) Sepul-shorty-Head ![]() d0br3 4r3!!!!11 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ee shorty
ti da ne vzeme6 sega da se obidi6... ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
e kvo ebati po visok e ot men
are da ne se obijdame heheh ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Deville @ Sep 24 2004, 11:12 AM) e kvo ebati po visok e ot men are da ne se obijdame heheh ![]() Ne si vinovna ..eheheh |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
![]() ![]() Аз съм 175 см, да видим има ли по-ниски от мен ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Blue_Lotus @ Sep 25 2004, 01:36 PM) ![]() ![]() Аз съм 175 см, да видим има ли по-ниски от мен ![]() С какво са те хранили, че си израсла толкова? ![]() ![]() Между другото понеделник заминавам за Шопия за рождения ден на брат ми, но все още не съм решила какво да му купя . Та предложения? Всякакви. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
edno kilo grozde
po vyzmojnost bez semki ![]() 172sm s Blue Lotus sme ot kluba na poizraslite ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
pytuwane s wlak >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ...>>>>>>>
pytuwane s kola dneska mi sa razkata familiqta dokato se domyknem do veliko tyrnowo s kola tolko pyti da sa dwija s wlak i nito wednyj da ne mi sa powryshta ili gadi a dneska za malko da pousna boata w dejstwie BDZ uber alles !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
имам срабска фонетика....
љњђ -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
putuane s vlak >>>> *
s kola i mene ne me kefi heh lethe ahahah, az imah predi srybska fonetika ama sega neshto nqmam nz shto hyhyh SPARK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
sestra mi sloji nqkyw 6iban ruski na flex type-a dokat ne sa preborih s myrzela mnoo me iznerwq6e
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
zaglavie v izvestnen ejednevnik
ЧЕШИТИ [!!!@#@!???#@!~!!???] СЕ ВИХРИАТ НА TATOO FEST ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Абе хора най - си е добре, когато се пътува в автобус
![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
kolkoto i da obi4am Mayhem trqbva da priznaq 4e textovete na pyrvite im
albumi sa na ujasno negramoten angliiski.... Every time this year this dark fog will appear up from the tombs it comes to take one more life that can be near. In the middle of transylvania All natural life has for a long time ago gone, its thin and so beautyful but also so dark and mysterious. Once again the priest is messing may the god bless us all. The fog is here again that'll complete this funeral. From a place empty of life. Only dead trees are growing hear as it comes from a far Only dead treas are growing hear ............Funeral Fog ............Funeral Fog ............Funeral Fog ............Funeral Fog hihik no pyk muzikalnoto oformlenie kompensira ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Sep 27 2004, 01:45 PM) zaglavie v izvestnen ejednevnik ЧЕШИТИ [!!!@#@!???#@!~!!???] СЕ ВИХРИАТ НА TATOO FEST ![]() ![]() ![]() ![]() Ми кво? Весниците винаги са мега-тъпи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Абе хора най - си е добре, когато се пътува в автобус След два часа отново ще изпитам удоволствието. Шест часа ще слушам музика, ще се любувам на гледката, откриваща се пред очите ми ии ... може и да поуча ne moe6 me nakara sa ka4a na awtobus za powe4e ot polwin 4as |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе вие сте някви автофоби. Кола > влак. Просто е по-бързо. Мене ми става лошо само в гадните задушни маршрутки в софия. Иначе ако е отворен джама няма проблем.
EDIT: Mos. Ridiculous. Pic. Ever! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ama v4era me obijdaaha
obijdaahaaa dnes pak mi se zaqjdaaaaha ne6to zapo4vam da se iznervqm seriozno a na vsi4koto otgore maika e izhvyrlila edni mnooogo vajni ne6ta... upotrebila gi e kato podlojki typotiq a i ne moga da instaliram kato horatq 6ibaniq kirilizator... ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
Аз пък имам вирус в компютъра и трябва да преинсталирам целия Windows.
![]() -------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(castlebuilder @ Sep 29 2004, 09:03 AM) Аз пък имам вирус в компютъра и трябва да преинсталирам целия Windows. ![]() Гадно... Не можеш ли вместо това обаче, да се справиш с Norton Antivirus, или пък да направиш System Restore??? А? Просто се опитвам да помогна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
Имам Norton Antivirus-той не успя да се справи, в момента ги е сложил под "карантина".А какво представлява System Restore?
-------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Start Menu > Programs > Accesories > System Tools > System Restore
Можеш да си върнеш цялата конфигурация към някоя предишна дата, когато всичко е работело. Върши чудеса. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 10:21 PM |