![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Цитат(Deville @ Oct 12 2004, 11:17 AM) a ne v rs dagoeba ili pone pri drugi obstoqtelstva ..... Ми трябва да говориш с него... Мда.. Той може да предпочита това място и тия обстоятелства, щото му помагат да се разгорещи... предполагам. ![]() ![]() -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
i az iskam w plowdiw ama ....
![]() shoplandiq ne e HABSILYUTNO nishto osobeno |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
uff
nqmame prozorci v hola v momenta [navyn e 9 gradusa!!!!!!!] duha a edin 4i4ko se pravi na pti4ka [otnovo...] a sym i gladna -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
4oweka det dyrje6e art cluba (edinsytwenoto ne6to podobno na klub wyw vt) sa e iznesal deeba i sq e w wrana i sq nqma klub tuka
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Шибан дъжд! Аз по принцип мразя дъжд и подобно скапано вереме. Обаче сега бонуса е, че няма да мога да се видя с жена ми заради шибания дъжд...
---------------------------------------------------- Шибан ремонт! Някви хора тук ми разбиват стени, режат плочи, чукат и вдигат ебаси шума, едва ли не върху главата.... Освен това половината апартамент е пренесен в мойта стая и трябва примерно да махам някви шкафове от кревата ми за да си легна. Мама му! Освен това пак има бонус - заради това жена ми не може да дойде у нас... ----------------------------------------------------- Нищо не направих днеска по математика. Добре че учителката се смили и ми каза да го правя пак следващия път... ------------------------------------------------------- Деба дъжда! ------------------------------------------------------ Nevermore са феноменална банда. Не мога да спра да слушам Dead Heart In A Dead World и Dreaming Neon Black... Просто са великолепни. Ебати рифовете, ебати солата, ебати всичко... а вокала... направо се съдирам от кеф! Ебати добрия глас... Не знам кво ги дразни някои хора. ------------------------------------------------------ Абе искам да се видя с Дени, мамка му! Шибан дъжд! Шибан ремонт! ------------------------------------------------------- Шибано даскало! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ot 3 godini sym w rusenskoto MG i dosega ne mi e bilo taka potisnato... Shiban stud, shibano daskalo! Basi pederaskite whodni... Abe ebalo si e maikata...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Pla4e mi se. Ei taka prosto mi se reve. I mi e studeno na rycete. I trqbva da sedq s odealo, zavita, za6toto sestra mi ne zatvarq vratite! I ne razbiram ot typata ponktuaciq.... Imam 4uvstvtoto 4e neprekysnato pravq gre6ki.. i se iznervqm.
na Shibanoto vhodno po matematika 6te imam 2!!! Mamka mu! Taq posle 6te me smeli na kaima... az da ne sym Eliq 4e kato imam 2 na kontrolmnoto i da mi pi6at 6 za godinata... Iskam maika mi da se vyrne!! Omryzna mi da tyr4a po dirite na vsi4ki i da 4istq sled tqh. A za kapak na vsi4ko samo myrmorqt! I qdem polufabrikati 6toto ba6ta mi ne kupi luk!!! Ne samo 4e az 6te sgotvq ami i toi ne pazaruva!!! I pak 6te kaja..studeno mi e na rycete i prez duma trqbva da triq 6toto sa se polu4ili nesvyrzani ne6ta! I mi si spi...bahti taq tejest na ramenete mi izob6to ne sluji po prednazna4enie. Ot 5-tiq 4as v daskalo samo q razkarvam nalqvo nadqsno... I...mnogo stana. Kato cqlo oba4e sym si mnogo dobre.... tolkova sym dorbe 4e sega nqma da si opravq legloto!!!! i sled nqkoko 4asa lqgam da spq.... Samo da vidq pyrvo koe be6e silitra i koe karbonat..i 6ibanite soli ne gi znam kakvo sa pyk! I ne mi puka.... Shte si kupq palto za zimata..osven ako ne si namerq o6te edno qko oranjevo qke:"))) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
axxx
kak mi se e vdignal dioptyra i kak kato otida na lekar i na6te razberat 6e mi spryt neta..... ![]() no ina4e sym prekrasno neotrazimo malko dnes u4ihme na 15 gradusa no nqma lo6o ![]() dyjdyt e hubavo ne6to stiga ste go obijdali ![]() ex malko virusite pre4at na sistemata da raboti kato horata no 6te se opravi ![]() ade jivi zdravi ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
daeba.....
tazi sutrin se uspah i trqbwa6e da byrzam zada hwana taksi ,zada ne izpusna 6ibaniqt awtobus, koito nestiga 4e ne stiga za wsi4ki i trqbwa da se sybirame na....ka4wam se w taksito i.... ne6to kato zadrystwane $%$^%& 4e i swetofar hwanah... dobre 4e 6ofiora be pe4en i mina na 4erweno ![]() i ot we4e sigurno polowin mesec mi e hiper studeno po wsqko wreme i mi e edno skapano.... i hiper mnogo mi se spi,6tot ne sym spala normalno ot mnogo wreme... i trqbwa6e da se pribiram s taksi....4e i dyjd me walq -samo towa mi trqbwa6e...a i na wsi4koto otgore pak trqbwa6e da izlqza.... ![]() umiram ot stud! ![]() ![]() sq kato se pribera taka 6te se naparq w banqta.... ![]() ![]() ![]() Ps: no wse pak obi4am dyjda... ![]() stiga tolkowa gluposti... ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
basi otwraata sq 4uh po nowinite za dwete deca w pernik ... naprawo mi sa powry6ta
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Деси знам че ти е било кофти ама това "бе" много ни развеселява
![]() хофъора бе печен агегерахатхбдажф |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Так, це є дуже смішний...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Все още съм болна ... вече дори Machine Head не ми оправят настроението ... аххххххххххххххххххххххххххххххххххх
![]() Не искам да се оплаквам вече, макар да е приятно - сядаш пред компа, изливаш си всичко, което ти идва на ум и изгасяш .. какво по-хубаво от това да се изразиш без да те ограничават ... Но пък имам неприятното чувство, че натоварвам някой с проблемите си, а това е, което винаги избягвам ... за това ще се правя, че всичко ми е наред! Животът е прекрасен .... Усмихнете се, нали сте част от него? ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
vsi4ki prozorci smeniha osven v moqta staq
sega sme si samo az i starata dyrvena dograma ...i si mi duha ... tuka e -20 gradusa... ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Мамка му, тука е десет градуса, бачкаме с якетата, краката ми замръзнаха, а отгоре на всичко емпетрионлаина не ще да се отваря дагоеба, въобще свинщина... На компира пък нещо му се е преебал оупенджиела, ама ебал съм му майката, в тоя студ кой ще се разправя с такива глупости... На стъклото точно над главата ми има дупка, широка педя и половина, изглежда оттам нахлуват голяма част от белите мечки и пингвините, с които се е напълнил офиса... Сега ще хвана да я залепя с тиксо, пък да видим...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ade sega zataqvame dyh i stiskame palci na na6te
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Хванаха ме да пуша в кенефа на даскало(безмозъчната педагожка и една даскалица по физическо се сетиха да проверяват,когато се развали времето,естествено),а това значи глоба от 10 лева.Ще имат да вземат-мисля,че така и така достатъчно пълним джоба на директорката,пък отгоре на всичко скапаната община не ни е платила и парното.Имаме срок от 7 дни,за които трябва да се издължим на топлофикация иначе-край парно!
Учителката по химия ни даде входно ниво с неща,които виждахме за пръв път...То тя и се усети,че има неща,които явно няма да можем да направим,но вече е късно... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Umira mi konq postoqnno... ujas... daskalo sux, esen sux... wsichko sux... bah maa mu...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
golemi ste negativivsti
![]() jivota e prekrasen ![]() i esenta sy6to ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Есента да предреди арабите на опашката за духане на камили! Мразя шибания дъжд!
Ебахме им майката на тия малтийци. Само тоя ламерски гол дето го пуснахме... А и изпуснахме 23556452345651236 сто процентови положения. Тъпото е, че Мартин Петров и Стилян Петров няма да играят в мача срещу Швеция. Ще си отнесем пак редовния резултат 5-6-7873276 : 0 .... не че иначе нямаше... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Липсва ми един точно определн човек
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 13 2004, 06:08 PM) Хванаха ме да пуша в кенефа на даскало(безмозъчната педагожка и една даскалица по физическо се сетиха да проверяват,когато се развали времето,естествено),а това значи глоба от 10 лева.Ще имат да вземат-мисля,че така и така достатъчно пълним джоба на директорката,пък отгоре на всичко скапаната община не ни е платила и парното.Имаме срок от 7 дни,за които трябва да се издължим на топлофикация иначе-край парно! Учителката по химия ни даде входно ниво с неща,които виждахме за пръв път...То тя и се усети,че има неща,които явно няма да можем да направим,но вече е късно... Неска пък ние си пушим пред училище и директорката идва и забърса двама- трима и ги заведе в дирекцията и имаха наказания... дееба, а на мене нищо не ми казаха, а точно когато дойде директорката аз бях с три цигари... хмм... Странно училище, странен град, странна държава... коли хотіти цей закінчуватися...? -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Skyggedans @ Oct 13 2004, 09:40 PM) коли хотіти цей закінчуватися...? Да. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ebi mu maikata
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Lethe @ Oct 13 2004, 07:18 PM) golemi ste negativivsti ![]() jivota e prekrasen ![]() i esenta sy6to ![]() Аз обичам есента,стига да не вали по цял ден и да няма парно ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Problem! Pari mi na krakata 6tto sym gi dolepila do parnoto... i mi e studneo an rycete 6toto smao trakam po taq klaviatura..ve4e sa polilaveli:)))
Ina4e dnes sym si mnogo dobre.... daje ei sq 6te u4a po biologiq:)))) Smile! -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Снощи "адаш" ми беше на гости при Слави.
![]() -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
dnes sum v dobro nastroenie ,koeto e stranno imaiki predvid 283742837 zada4i,koito trqbva da re6a
AcidMartin pravi forum i sait na kanala ni #stormblast ,pone tam rusenci 6te sa preobladava6ti i 6te moje da si govorim na dialekt hahah vsi4ki sa pokaneni vse pak imam nulev informacionni i 6te hodim da se snimame i daskala e lud ![]() studa si ebalo maikata ,mrazq etikata i kilometrajnite uroci sudurja6ti minimalno koli4estvo neobhodima informaciq za men.... -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
nikoga ne sym bila po
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Lethe @ Oct 14 2004, 09:54 AM) nikoga ne sym bila po ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() По-влюбена/ загубена? ![]() Днес като цяло е хубав ден, вкъщи е топло, сама съм с котката, няма да мисля за глупави домашни, вероятно ще се завия и ще си пусна някой филм, а може и да поспя ... еххх ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 13th August 2025 - 10:40 PM |