![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
mnogo kofti
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Ама сте и мили.... много сме мили сме .... ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 14-September 04 Потребител N: 608 ![]() |
Бах ти тъпия клас имам. През трите класа които съм сменил този е най-тъп.
Някав флегматик дето го чакаш 5 минути и то само за да каже едно тъпо "КВО?" Един гей дето.... всъщност това е достатачно за него. Някаква оффффцъ която ти говори като на малко дете. А да не изброявам(останалите) зубъри: няква свиня от петрич, който не може да състаави едно свястно изречение без преди тва да го види в тетрадката си. Ооо забравих да спомена и оня дето има комплекс за малоценност но САМО пред съседа си който между другото се явява в даскало само за да напомни на класната че "й бил казъл че не му е добре и тя го била пуснала" А кат заговорих за отсаствия тва вече е върхът: "аре да бягаме целия клас по психология" "аре" кат дойде даскалката, (САМО!!!!)2ма липсват и тя не забелязва, ама нали сме fuck you клас веднага правим състезание "Кой пръв ще каже отсастващите" И то де да беше само тва ама не е ![]() П.С. по дяволите колко написах -------------------- What else could I say,everyone is gey.
What else could I write,I dont have a fright. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Heh ne samo ti ima6 problemi s klasa,si4ki imame takiva individi ot klasa si...az i pixie pone sme zaedno da turpim tqhnata prosta6tina SPARK
uuu...ne znam kvo da napi6a hheh -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тия от класа ми щяха да са идеални, ако имаше за какво да си говоря стях.
![]() Иначе когато опре до ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Е, лесна е вашта... ученици...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
мързи и ме а тряя ходя до пощата .. което е съпътствано с къпане ресане обличане бла бла глупости
![]() -------- ne moa da ida na ma4a na botev .. ![]() ![]() moje da zawali i festa w drqnowo ne si go predstawqm ........ basi kary6tinata |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() OMGF!!!!!!!! МЕТЪЪЪЪЪЪЛ!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
ohhhh
sq sym sami4ka.... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Kupuh si novi slu6alki i sa 92384029380598 puti po-dobri ot starite i mn mi e keffff..
samo 4e se 4udq dali da izlizam poneje ne moga da se otlepq ot muzikata ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Днеска съм на репетиция, дано не се прецака
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Сега е мой ред..нали?
![]() Може ли всяка събота и неделя да ходя на уроци по френци и по английски,ми честно казано вече ми омръзна. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Да не прозвуча грубо но във форума начина да изпъкнеш с оригиналност е като я вплетеш в словата си а не като окрасиш с цветове, наклониши уголемиш буквите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ами и аз не искам да прозвуча грубо,обаче ако картинките са забранени в този форум,или оголемяването на буквите просто кажи.Плюс това аз не искам да изпъквам с оригиналност пред никой
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
i dnes sled 5 -4asovo visene iz razni butici i tempodobni magazini pak sym izpravena pred Velikata Drama - s tok4eta ili s kubinki ,tova e vyprosyt
![]() ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат i dnes sled 5 -4asovo visene iz razni butici i tempodobni magazini pak sym izpravena pred Velikata Drama - s tok4eta ili s kubinki ,tova e vyprosyt Кецове юбер алез ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Lethe @ Oct 24 2004, 02:43 PM) i dnes sled 5 -4asovo visene iz razni butici i tempodobni magazini pak sym izpravena pred Velikata Drama - s tok4eta ili s kubinki ,tova e vyprosyt ![]() ![]() Кубинки с 20 дупки ![]() Сега мисля да си взимам такива за зимата... БТВ В никакъв случай Вермахт или каквото и да е било от "Солунска"! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
bqq
4e az sym fyrlila oko na edni podkovani wermachtove ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 24 2004, 08:16 PM) БТВ В никакъв случай Вермахт или каквото и да е било от "Солунска"! И каква е причината ??? Там изглеждат готини всички обувчици... SPARK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Кецове юбер алез tui e prikazka ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ Oct 24 2004, 09:27 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 24 2004, 08:16 PM) БТВ В никакъв случай Вермахт или каквото и да е било от "Солунска"! И каква е причината ??? Там изглеждат готини всички обувчици... SPARK И аз ходя с едни подковани Вермахт(не че нямам и други английски,100 пъти по-удобни,но тези ми изглеждат "по-trve ![]() Може да изглеждат яко,но са пълни ментета.То още щом видиш гадния дебел грък,който ги внася може да ти стане ясно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Death_Angel...ne si samo ti taka i az imam da vidim ot 7 dni v sedmicata samo 3 nqmam nekvi kursove po himiq,kato v srqda ponqkoga mi se subirat 4 4asa himiq...ne 4e se oplakvam az sama si izbrah da hodq na tqh...a i ne se oplakvam 6toto v meseca 3 dena mi se pada ,v koito sum tr00 happy
![]() whatever.. mikrofona mi rabotii ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ще се подстригвам скоро ....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Daeth Angel, бидейки в частно училище, нямаш право да се оплакваш от каквото и да било!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Daeth Angel, бидейки в частно училище, нямаш право да се оплакваш от каквото и да било! mai si praw |
|
|
![]()
Коментар
|
|
e momi4eto moje nai po4teno da si e spe4elilo stipendiq
ne bydete predubedeni ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ъкфо .... ако ти кажа боли ма фара
аз тряя си режа коста която едва почва да растеееееееее ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Неща които мразя:
- Big Brother и хората които ми надуват главата покрай него. Слава Богу, че и жена ми го мрази колкото и аз! - Тази обложка, плюс факта, че не мога аз да избирам каква картинка да ми показва като album cover в Media Player. - Мисълта "въпрос на вкус, казало кучето и се облизало под опашката". Просто винаги ме е дразнело, когато някой го използва това. Мамка му!!!!!%^@%^%^!@*( - Hatebreed - готини са, ама секи тюфлек им се кефи. Освен това всички други метълкор банди които съм слушал са по-добри, ама за тях кур, щото не ги дават по Мтв, нали? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат секи тюфлек им се кефи So fuckin what? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 26-October 04 Потребител N: 643 ![]() |
.... ммм днеска-един нормално тъп ден ....
нещото, което ме радва обаче-филмчето ми("Войната на wewdome") е почти готово .... само ще ми трябва помощ при подрбиране на саунда ...... трябва ми нещо много тежко, с умерен рутъм, по възможност инструментал...... засега нямам идеи .. ако някой има предложения, да пише PM btw: пак скъсах струни ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 08:21 AM |