![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
тъпата курва по психология...мноо ме нервира .. и зат'ва я напсувах яко...водиха ме при директора...и викат майка ми в даскалото...дееба пачата...дано я сгази тир
-------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Е fuck you и! fuck you ! fuck you ! Днеска ми казаха, че шибаните Срам и Позор били фашаги
![]() ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
abe na toq mirc shte mu eba maikata!
![]() sa pa i nqmam pari za palki shtoto nqkade mi iz4eznaha 5te lea deto si bqh zadelil, pak shte zimam nqkfi nazaem za utre ![]() mnogo mi se pie kola i mi se qdat nqkfi pileshki panirani hapki postoqnno ama sa predi malko pih ebati qkiq 4ai s likior i med i zahar i nekaf mnogo qk 4ai ot qgoda suoper qk ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Nov 5 2004, 09:22 PM) abe na toq mirc shte mu eba maikata! ![]() sa pa i nqmam pari za palki shtoto nqkade mi iz4eznaha 5te lea deto si bqh zadelil, pak shte zimam nqkfi nazaem za utre ![]() mnogo mi se pie kola i mi se qdat nqkfi pileshki panirani hapki postoqnno ama sa predi malko pih ebati qkiq 4ai s likior i med i zahar i nekaf mnogo qk 4ai ot qgoda suoper qk ![]() Ахахах, горкото братче. Да ти имам проблемите ... -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Демото на Distorment от PJ ми звучи все по-добре и по-добре, след всяко слушане. Сега ако станат добре вокалите и нейно гейско превъзходителство запише баса, и "студийните" версии ще са готови. А на тях китарите звучат... МОЩНО!!!!!11
Behold teh new kvlt: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Мене се повече ме кефи логото
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Сега ако станат добре вокалите и нейно гейско превъзходителство запише баса, и "студийните" версии ще са готови. хаха бях забравил че щурма ви е бас ... като си ида в пловдив ще си запиша демото да го чуя ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Sled kato ot 5 4asa kibi4ih v diuni/mitaka igrah bilqrd i t.n. bluzata mi i kosata mi stra6no miri6at na cigari...mrazq kato stava taka
![]() edno na6e priqtelsko semeistvo sa gi obrali ...spomenah li 4e jiveqt 3 prese4ki nadolu po ulicata.....koeto zna4i 4e e mojelo i da sme nie ...;/;/basi gadnoto -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
znaeh si 4e ima ne6to gnilo v nominiraneto na Bush
![]() ![]() ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Deville @ Nov 7 2004, 01:02 PM) znaeh si 4e ima ne6to gnilo v nominiraneto na Bush ![]() ![]() ![]() "преизбирането" имаш предвид, може би? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
basi koncerta det stana w plowdiw .. qki grupi a az dodi da ne moga da widq kwo stawa na scenata
![]() i wse pak sled koncerta stana po golqmo 6ou ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
AHEHE moga da napravq cqla tema ako vseki 4as po informacionni e tolkova tup...
i si zabravih qdeneto,i si zabravh parite aheh dnes 6te karam na gladna sta4ka,nqkoi da znae kak da si pusna mirca pri polojenie 4e nqkude v interenet obtions e zabradeno da se polzva ,kude trqq dirq da si enable mira ta,4e mi pisna da razglejdam edni i su6ti saitove -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
шибания Windows не ми чете лан картата
искам главата на този човек ако бъде засечен в региона позвънете на 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако това, което подозирам, че е станало, наистина е станало, аз съм копелето с възможно най-малко късмет в източна европа, светът и луната!
EDIT: Нищо което да ви интересува. Не ме питайте. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Приятелката ти е бременна?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
приятелка различна от приятелкаТА ти е бременна?
хех.. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
^^^ честито!!!
Аз пък веднъж в седмицата да реша да отида на даскало и да ми сринат психиката... -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-October 04 Град: Stara Zagora Потребител N: 646 ![]() |
Ebasi i shibanata istoriq maitap nqma.Dneska e grumnalo El tabloto na bloka mi i sq nqma tok i shte chaka celiq blok trima tupaci da go opravqt.I tva veche ako ne e mal shans ne znam prosto.Tva da nqma tok e po losho i ot ......... ne znam daje s kakvo da go sravnq
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, не е станало това, от което ме ме беше страх. И въобще нямаше нищо общо с бебета, слава Богу! Между другото, МРАЗЯ децата!
Цитат(Sw1tched @ Nov 11 2004, 07:29 PM) приятелка различна от приятелкаТА ти е бременна? хех.. Радвам се, че ме мислиш за Казанова, но не съм. Цитат(Sw1tched @ Nov 11 2004, 07:29 PM) ![]() ![]() Браво, бе педал! Честито!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
ole kak preqdoh...
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
mnou mrazq nseriozni hawi .. ebati kak moje horata da si goworq1t na izust deeba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
xaex
dnes sgotvih *nevyobrazimo gorda ot sebe si* -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат xaex dnes sgotvih dokat me stigne6 po kulinarno maistorstwo ima mnou pasti da izqde6 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
aaa fuck imam nekuv otkus ot pesen v tupiq winamp i iskam da razbera koq e poneje mnoo me kefi! basi pishe samo artist - Track01 !!!!!!!basiiii
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мразя децата. Мразя бебетата. Днеска като чаках за някакъв медицински картон, при личната лекарка, някаква жена с бебе ме предреди. Еби мy майката! Кво като си с шибано бебе! Бебетата са гадни - плачат, вдигат шум, напикават се и се насират. Същите са като старите хора, само че по-шумни. А кой харесва старите хора, по дяволите!?!?! Гадни шибани шугави деца. Следващата жена с бебе която ме предреди, ще я изритам в корема!
--------------------------------------- Мразя кучетата! Днеска една жена с куче ме предреди........ всъшност не, просто мразя кучетата! Гадни смотани помяри, само се чудят как да те набарат когато си сам, пян и беззащитен за да те изядат! Най-добрия приятел на човека дръжки! КУЧЕТАТА СА ЗЛИ! Кучетата трябва да УМРАТ! Един ден ще си взема пистолет и ще започна просто да застрелвам всяко куче, което ме издразни по някакъв начин! Всъшност, ще застрелвам по куче и за всяко дете, което ме дразни! --------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------- Мразя деца. Бебета особено. А най-много мразя гадната ми малка 2 годишна племеннннннница! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Сеп, виж тва, баш за тебе е (е, няма за кучетата).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Nov 16 2004, 07:25 PM) dokat me stigne6 po kulinarno maistorstwo ima mnou pasti da izqde6 ![]() bas lovq 44e ne moje6 da sgotvi6 bismenka ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th August 2025 - 07:44 PM |