![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Deville @ Nov 7 2004, 01:02 PM) znaeh si 4e ima ne6to gnilo v nominiraneto na Bush ![]() ![]() ![]() "преизбирането" имаш предвид, може би? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
basi koncerta det stana w plowdiw .. qki grupi a az dodi da ne moga da widq kwo stawa na scenata
![]() i wse pak sled koncerta stana po golqmo 6ou ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
AHEHE moga da napravq cqla tema ako vseki 4as po informacionni e tolkova tup...
i si zabravih qdeneto,i si zabravh parite aheh dnes 6te karam na gladna sta4ka,nqkoi da znae kak da si pusna mirca pri polojenie 4e nqkude v interenet obtions e zabradeno da se polzva ,kude trqq dirq da si enable mira ta,4e mi pisna da razglejdam edni i su6ti saitove -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
шибания Windows не ми чете лан картата
искам главата на този човек ако бъде засечен в региона позвънете на 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако това, което подозирам, че е станало, наистина е станало, аз съм копелето с възможно най-малко късмет в източна европа, светът и луната!
EDIT: Нищо което да ви интересува. Не ме питайте. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Приятелката ти е бременна?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
приятелка различна от приятелкаТА ти е бременна?
хех.. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
^^^ честито!!!
Аз пък веднъж в седмицата да реша да отида на даскало и да ми сринат психиката... -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-October 04 Град: Stara Zagora Потребител N: 646 ![]() |
Ebasi i shibanata istoriq maitap nqma.Dneska e grumnalo El tabloto na bloka mi i sq nqma tok i shte chaka celiq blok trima tupaci da go opravqt.I tva veche ako ne e mal shans ne znam prosto.Tva da nqma tok e po losho i ot ......... ne znam daje s kakvo da go sravnq
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, не е станало това, от което ме ме беше страх. И въобще нямаше нищо общо с бебета, слава Богу! Между другото, МРАЗЯ децата!
Цитат(Sw1tched @ Nov 11 2004, 07:29 PM) приятелка различна от приятелкаТА ти е бременна? хех.. Радвам се, че ме мислиш за Казанова, но не съм. Цитат(Sw1tched @ Nov 11 2004, 07:29 PM) ![]() ![]() Браво, бе педал! Честито!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
ole kak preqdoh...
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
mnou mrazq nseriozni hawi .. ebati kak moje horata da si goworq1t na izust deeba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
xaex
dnes sgotvih *nevyobrazimo gorda ot sebe si* -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат xaex dnes sgotvih dokat me stigne6 po kulinarno maistorstwo ima mnou pasti da izqde6 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
aaa fuck imam nekuv otkus ot pesen v tupiq winamp i iskam da razbera koq e poneje mnoo me kefi! basi pishe samo artist - Track01 !!!!!!!basiiii
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мразя децата. Мразя бебетата. Днеска като чаках за някакъв медицински картон, при личната лекарка, някаква жена с бебе ме предреди. Еби мy майката! Кво като си с шибано бебе! Бебетата са гадни - плачат, вдигат шум, напикават се и се насират. Същите са като старите хора, само че по-шумни. А кой харесва старите хора, по дяволите!?!?! Гадни шибани шугави деца. Следващата жена с бебе която ме предреди, ще я изритам в корема!
--------------------------------------- Мразя кучетата! Днеска една жена с куче ме предреди........ всъшност не, просто мразя кучетата! Гадни смотани помяри, само се чудят как да те набарат когато си сам, пян и беззащитен за да те изядат! Най-добрия приятел на човека дръжки! КУЧЕТАТА СА ЗЛИ! Кучетата трябва да УМРАТ! Един ден ще си взема пистолет и ще започна просто да застрелвам всяко куче, което ме издразни по някакъв начин! Всъшност, ще застрелвам по куче и за всяко дете, което ме дразни! --------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------- Мразя деца. Бебета особено. А най-много мразя гадната ми малка 2 годишна племеннннннница! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Сеп, виж тва, баш за тебе е (е, няма за кучетата).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Nov 16 2004, 07:25 PM) dokat me stigne6 po kulinarno maistorstwo ima mnou pasti da izqde6 ![]() bas lovq 44e ne moje6 da sgotvi6 bismenka ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат Мразя децата. Мразя бебетата.... --------------------------------------- Мразя кучетата! .... Amen! bro pak mislim ednakwo, uvi kato stana na 30 shte imam drugo vizhdane po vaprosa |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Nov 17 2004, 06:49 PM) Цитат Мразя децата. Мразя бебетата.... --------------------------------------- Мразя кучетата! .... Amen! bro pak mislim ednakwo, uvi kato stana na 30 shte imam drugo vizhdane po vaprosa Тамън си мислех да питам като станете момци за женене как ще си решавате тези проблеми с децата? Предполагам, че искате да оставите нещо след себе си ... но за тая цел трябва да преодолеете Омразата. Бягайте да бачкате в някоя детска градина и ще се оправят нещата. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Nov 18 2004, 11:38 AM) Бягайте да бачкате в някоя детска градина и ще се оправят нещата. ![]() Не съм сигурен, че е добра идея.... ![]() ......... ..... ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
You can't hug your children with nuclear arms.
.... ......... ....... АХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХАААААА!!!!!!!!!!!!!1111111111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
yey subota pak se subirame mn hora
![]() --------------------------------------- Mislq 4e lethe mi kaza da durpam umbra et imago predi vreme ama sega pak proslu6vam,10x --------------------------------------- bla....4udq se kak moje teq maistori da sa tolkova tupi.... -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
6ibaniqt komp ne funkcionira ve4e edna sedmica..samo internet explorera deto ba4ka...
![]() iskam da spre da me boli typiq zyb [i da spre tova glavobolie...] iskam nai-nakraq nqkoi da vzeme da sgotvi ne6to v taq ky6ta iskam 6ibanite mi syu4enici da izmrat do krak adski typ den iskam 6ibaniq daskal po geografiq da ne e pedofil i tozi po fizkultura sy6to... iskam nai-nakraq nqkoi da si svyr6i rabotata kato horata -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гъзар.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Skapan den...vsi4ko dnes mi se izpluzva za 3min...
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 06:37 PM |