![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хаха... а ти няма да можеш да участваш догодина, а?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Hansi @ Apr 22 2004, 08:06 PM) Ако беше пробвал с някой от Metallica щеше да стане ама друг път. ![]() P.S. Кога ще имаме честта да разберем какво сте си говорили? В началото на юни, предполагам... Не са мои правата върху интервюто, иначе с удоволствие бих го шибнал на сайта. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Az iskam da se oplacha... tuka w Ruse masowo raparite pochnaha da slushat Korn. I sq mi se praqt na metali...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да изясня:
Темата не е как мина учебния ден. Темата не е за оплаквания. Темата е за случайни мисли. За Линкин Парк - не е особена философия. Просто е музика. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Dobre be Sep kato mi minawat wse gadni misli i gi pisha... izglejda kato oplakwane, no sa si absoliutno SLUCHAINI misli... Ta w toq duh na neshtata...
Abe kakwo wi e mnenieto za toq fenomen narechen HEK i wyobshte ima li takawa glupost i pri was? Mene me drazni ama mnogo! Igraq ili po skoro "igraq" kogato mi e typo i nqma kakwo da prawq. No inache toq parcal pylen s bob leshta oriz ili sachmi nikak ne mi se nrawi... A to tuka mai Heka izmesti religiqta... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Хека си е хек. Аз не играя и не ме интересува.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
ami SWETYL ..rapperite ot moq klas ne sa samo na korn ve4e...a i na slipknot i rammstein...i ne sa samo rapperite a i oneq kuhi kurvi s kusite poli4ki i razplyokanite slanini nad i pod tqh..
![]() ![]() kolkoto do heka.. ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
a btw..update-nah si personal photo.Sega e ob6ta snimka na Deville i Satyr
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Deville @ Apr 23 2004, 11:18 AM) a btw..update-nah si personal photo.Sega e ob6ta snimka na Deville i Satyr ![]() брейй като ви гледам се чувствам одъртял ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат брейй като ви гледам се чувствам одъртял Starost=mydrost. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
хехе по тази линия на мен трябва вече некролога да ми се подава от джоба....
-------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Deville @ Apr 23 2004, 10:18 AM) a btw..update-nah si personal photo.Sega e ob6ta snimka na Deville i Satyr ![]() Не че нещо се вижда... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 23 2004, 05:40 PM) Цитат(Deville @ Apr 23 2004, 10:18 AM) a btw..update-nah si personal photo.Sega e ob6ta snimka na Deville i Satyr ![]() Не че нещо се вижда... ![]() Изискват се дълбоки познания в хакерството за да сейвнеш снимката на харда и да видиш усмихнатото създание в нормалния размер ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
SATYR E NAI-GOLEMIA PICH EVER!!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Satyr ...e velik pi4 .. ![]() sorry za ka4estvoto na snimkata.. ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Satyr - сори че се ебавах с тебе. Явно си имаш достатъчно проблени и без тва...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sep sorry pyk ot mene che i az se ebawah s tebe... mai mai i ti imash prekaleno mnogo problemi
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз си ъпдейтнах снимката, защото вече не я ползвам в подписа...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Сеп, междудругото... това последното в подписа ти беше шега и цитата е неправилен... губи се идеята така...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Подписа ми е шега.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе да ама някои неща са истински, а другите шеги...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 25 2004, 03:23 PM) Абе да ама някои неща са истински, а другите шеги... Например тва в подписа ми е истниско -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 25 2004, 03:28 PM) Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 25 2004, 03:23 PM) Абе да ама някои неща са истински, а другите шеги... Например тва в подписа ми е истниско е тва е - вместо да си едитнеш поста, се самоцитираш SPARK Абе Sep комплекси с височината, а? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Bahti glupostite drunkate... Daite ne6to po-ekzistencialno...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси, защо беше изтрит великия ми пост?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 25 2004, 06:56 PM) Баси, защо беше изтрит великия ми пост? Za6toto moderatorite se vjivqvat tvurde mnogo v rolqta si na paziteli na reda i disciplinata ![]() Vse pak temata se kazva "Случайни глупости" po dqvolite! Tova ozna4ava, 4e tuk se pi6at gluposti, nali? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Peter @ Apr 25 2004, 06:06 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Apr 25 2004, 06:56 PM) Баси, защо беше изтрит великия ми пост? Za6toto moderatorite se vjivqvat tvurde mnogo v rolqta si na paziteli na reda i disciplinata ![]() Vse pak temata se kazva "Случайни глупости" po dqvolite! Tova ozna4ava, 4e tuk se pi6at gluposti, nali? ![]() Ако модераторите наистина се вживяваха в ролите си (както може би трябва), някои хора отдавна да са баннати от форума... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 25 2004, 07:46 PM) Цитат(Peter @ Apr 25 2004, 06:06 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Apr 25 2004, 06:56 PM) Баси, защо беше изтрит великия ми пост? Za6toto moderatorite se vjivqvat tvurde mnogo v rolqta si na paziteli na reda i disciplinata ![]() Vse pak temata se kazva "Случайни глупости" po dqvolite! Tova ozna4ava, 4e tuk se pi6at gluposti, nali? ![]() Ако модераторите наистина се вживяваха в ролите си (както може би трябва), някои хора отдавна да са баннати от форума... ![]() There's no freedom There's no peace There's no justice fuck you admins ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
I hate these bastards, lowliofe pigs
Fuck their methods fuck admins THIS IS TR00 ADMIN OPRESSION!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
fuck the system
ako se wziweiat niakoi den si zaminawam s burzia wlak mai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 11:39 PM |