![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Lethe @ Nov 25 2004, 02:24 PM) vali snqqg vali snqqqg Ъхъ... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Къф сняк?
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
ВАЛИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!
Хипер много се кефя на снега ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Kuv snqg da,are da ne vali 4e idvaneto mi na machine head otiva po dqvolite...
kvo mu se radvate na toq snqg 0_o posle kato natrupa .......mrazq zimata,........ -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
тука е някъв сух студ .. ужас и някъв даден вятър майна .. и пода ми е теракотен !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ми и тука е някъв сух студ. Фръкнаха две парцалки и всички жени се разпищаха "вали сняг, уааа уаааааа!!!!!!" Къф сняг бе?!?!?!?!?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Тука само мирище на сняг... и е кучешки студ.. и ми измръзват краката в обувките... И искам да си взема наносник... щото ми измързва носа на тоя студ... Предпочитам да имаше поне сняг... А като вали е топличко такова.. не е толкова студено
*Btw zabelqzvate li 4e ve4e imam 500 mneniq i sym Metyl!!! ![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
pozdravleniq
![]() ux ,dobre 4e pone brata sega e na rabota 4e kolejkata mu e bolna ,ta malko 6e si po4ina ot nego tova bratqta sa golqma napast i nai-nakraq otkrih zlatnata sreda-ako se zavivam samo s olekoteno [vmesto s odealo i olekoteno] i puskam radiatora na 3 i polovina ,i si obuvam 4orapi ,nqma da mi e prekaleno toplo ,nito prekaleno studeno ina4e mi e adski gore6to budq se sutrin v 3 pyk mi stava studeno ako se otviq abe shit si e kato e stud oba4e iskam snqqqqqqqg -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат ВАЛИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!! Хипер много се кефя на снега ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i bah maamu tuka ne wali snqg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Станахме точно 666 потребители!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[img]http://www.home.no/technic/misc/logos/old/%5D666%5B.jpg[/img]
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Изобщо не ми дреме дали вали навън или не ... нали съм си вкъщи на топло, не ме е грижа за нищо.
![]() Надявам се зимната ваканция това, което съм намислила да стане, но всичко зависи главно от брат ми ... от това дали ще се навие да ми преотстъпи квартирата си за неопределено време. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
bah maamu dneksa zeh 20 kinta na zaem za 6ibaniq koncert na mh i ako nqma bileti 6te se pobyrkam
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
НЯКВИ ХОРА ИЗВЪН БГ СЕ КЕФАТ НА ГРУПАТА НИ ! !@$!@ #$ЪЯ#$ЖЯАЦЖЖАСФ
може да чуете завършен микс - http://www.metal-world.info/forum/index.ph...t=0entry42108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат *Btw zabelqzvate li 4e ve4e imam 500 mneniq i sym Metyl!!! moite sa blizo 1900 i sym satana zatui si dyrja kozqta bradi4ka ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
svyr6i mi nakazanieto da ne priparvam do pc-to cqla sedmica:)tva 4ata e nqkvo pristrastqva6to i typo:)i se pak pred tv-to e o6te po typo. a i vsi4kata mi muzika e na pc i aaaa cqla sedmica se pomii slu6am blqh
v ruse nqma bileti za MH..typo..ma pone me pusnaha da doida de ![]() 6ibana fizika i 6ibana dvoka. moje6e da mi kostva koncerta tova.. nqmam kirilica i tova sy6to e typo 6toto az sama trudno si 4eta posta pyk kvo li ostava za nqkoi dr deto se izlyje da go pro4ete:)) 6e hodq na rd sled 20 min ![]() ![]() qdoh do sega nqkyv 6okolad..toq deto go reklamirat s golemiq % cacao i e gaden avatara mi me drazni stra6no mn ama me myrzi da go smenqm o6te pove4e hodi mi se na koncerta ve4e i mi se karat ski na bansko na vito6a ili kydeto i da samo da karam nqkyde si ...nqma li da zavali snqg nai setne i da doide zimnata vakanciq i da imame i gripna i da karam pove4e i iii..tva e mai:) ![]() ![]() stra6no me kefi... ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
A we 4uda se da oda li da piq bira ili da ne oda ?
![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
povry6ta mi se ot infantilni ligliovci
myjete v dne6no vreme osven 4e izpederastqvat ,i progresivno izprostqvat -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Lethe @ Nov 27 2004, 09:47 PM) myjete v dne6no vreme osven 4e izpederastqvat ,i progresivno izprostqvat За съжаление това не се отнася само до мъжете... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
da ,vqrno
gre6ka v izraza HORATA izprostqvat ne6to na men li mi ubqgva ,ili tezi tvari ne znaqt kakvo pravqt ... -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
deba
SHTO NIKOI NE MI KAZA 4E OPYL4ENSKA E V REMONT!!!!!!!!!!!!!!!!!! otkarame do nekade troleq 5ticata i az otdea znam kade da hodq za da stigna do ulica sredna gora . i sm nekade na pi4ka si lelina i nikoi koito pitam ne moe da mi kaje kak da stigna i zakasnqh za repeticiq, sled tfa prez 4 sec si byrsheh nosa i si go duhah shtoto ebati sopolite, mnogo mrazq dokato svirq da imam nekfa hrema hah....are pone imam kola tuka ahihi IDKAM PARI ZA MASHIN HED!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 27 2004, 10:00 PM) Цитат(Lethe @ Nov 27 2004, 09:47 PM) myjete v dne6no vreme osven 4e izpederastqvat ,i progresivno izprostqvat За съжаление това не се отнася само до мъжете... ![]() ![]() Взе ми думите от ръцете... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 28 2004, 01:42 AM) ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 28 2004, 12:42 AM) ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Fucking Shit ! Nema s koi da piq bira ! Dobre 4e si e lady_of_metal (Gabi)
ina4e shtqh da umra ot skuka ebati smotaniq den !!! ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Rage @ Nov 27 2004, 10:00 PM) deba SHTO NIKOI NE MI KAZA 4E OPYL4ENSKA E V REMONT!!!!!!!!!!!!!!!!!! otkarame do nekade troleq 5ticata zaradi toq 6iban trolei sym hodila pe6a do pirogov ot onaq 6ibana spirka deto e v remont a tiq taxijii sa ebati pedalite nito edin ne iska da ni ka4i.. i tyr4ahme kato maloumni 4e izpusnahme vremeto za svijdaniq pyk i onq zlobni sestri mogat da izkarat 4ovek izvyn nervi i na vsi4koto otgore taq 6ibana sgrada e kato labirint -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ala bala ima li ebanieee
-------------------- Fuck Your God!
|
|
![]()
Коментар
|
|
koncerta na X swyr6i pred idosta wreme
![]() 4esno kaznao toq kultow qk metylistki losung ponqkoga mi lazi po nerwite |
|
|
![]()
Коментар
|
|
*Alpha Prim е див и щастлив с билет за Machine Head
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 12:38 AM |