Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Aug 12 2006, 10:59 AM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
Пазете се от жени с подплънки! Научно доказано е че те са злобарки и интригантки
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Aug 12 2006, 12:07 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 |
^Подплънки? Къде
-------------------- Zerg or die!
|
|
|
|
Aug 12 2006, 01:54 PM
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 |
на задника
Видях сметката на цяло пиле с картофи и 1 бира...чувствам се тежък -------------------- ![]() |
|
|
|
Aug 12 2006, 04:50 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
На задника? Не ми беше хрумвало...Ше го пробвам още довечера
Абе тва е по-гениално и от "Ако краката ви са идеални и вие сте идеални" -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Aug 12 2006, 04:52 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Пробвай
И да пратиш снимки -------------------- |
|
|
|
Aug 12 2006, 04:53 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Пазете се от жени с подплънки! Научно доказано е че те са злобарки и интригантки ...Особенно тези, които нямат нищо зад подплънките. ^^Тъкмо ще ти е по-меко, като сядаш -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Aug 12 2006, 05:41 PM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
Аз пък си закупих разни необходимости за Каварна.
Палатка: Nevada 3 Чувал: Light Pak 800 И двете са на High Peak (Simex Sport)... немски уж, дано са здрави. -------------------- meh.
|
|
|
|
Aug 12 2006, 06:30 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
^ То там няма ли да са по 1 ден тия фестивали ?
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Aug 12 2006, 06:34 PM
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 |
Е , да , но ако ще се ходи и за двата фестивала , има поне една нощувка в промеждутъка.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aug 12 2006, 07:19 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aug 12 2006, 07:39 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
^Човек, остави си тая снимка на аватара,ч е оня ден имаше една
Нещо ми е хубаво. Не ми се е случвало скоро. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Aug 12 2006, 08:26 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
^И на мен ми е някво весело, въпреки че досега нета ми правеше шашми. Грешна ми била паролата, после не можело да се кънектне през WAN miniport, и най-накрая се включи....Простотии някакви, провайдъра ми пак неадекватничи. В Уъркрафта си аднах още двама приятели във френдс лист- някакъв французин и ливанец. Ебаси пичовете, сега с тях и приятелката ми къртим на Дота
-------------------- |
|
|
|
Aug 12 2006, 09:33 PM
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 |
И на мене ми е яко - дадох 500лв. и ся само дето не спя с тая картина.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
|
Aug 12 2006, 09:39 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
дала си 500 лева за картина ?
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Aug 12 2006, 09:50 PM
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 |
|
|
|
|
Aug 12 2006, 09:55 PM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
Картините създават лоши спомени у мен...
По някой път... съжалявам.... че застрелях жена си. Та аз й нарисувах картина за рождения й ден като подарък, в знак на чистата ми любов. Сложих я в рамка, подарих й я в един слънчев ден, а тя се разплака и ме прегърна. За съжаление, не го оцени достатъчно. В онзи ужасен момент разбрах какво нещо съм извършил, чак когато ми изпищяха ушите от изстрела и почувствах студената дръжка в едната ми ръка, а в другата - нейните отпуснати пръсти, които секунди преди това седяха на бузата ми. Съзнанието ми никога не е било по-избистрено, както беше в този момент. Сякаш... за първи път отворих очи и преминаха през главата ми всичките тези мигове от първите ми думи към нея, които никога няма да забравя: "Мен? Чакаш мен? Ние дори не се познаваме." Никога не съм си и мислил, че нещата можеха да стигнат до тази точка, която спусъкът постави. Беше мъртва в ръцете ми. Седнах встрани до нея като се опрях на стената и затворих очи. Исках, щом ги отворя бавно, отново да видя красивото й лице да гледа към мен, както всяка сутрин. Едва не се усмихнах от голямото количество тъга. Сърцето ми искаше да пробие гръдния кош, както искаше всеки път, когато тя ме погледнеше. Със залитане се изправих, сложих картината до студеното й тяло, мечето в рамката продължаваше да се усмихва все така топло, а момичето до него - не. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Aug 12 2006, 10:07 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
Гледах най-тъпият филм в живота си
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Aug 12 2006, 10:09 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
^^ Mного хубаво си го написал, ако си го написал ти де
-------------------- |
|
|
|
Aug 12 2006, 10:10 PM
Коментар
|
|
доста трябва да ти е харесала тази ..хм .. картина -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
|
|
|
Aug 12 2006, 10:15 PM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
^^ Mного хубаво си го написал, ако си го написал ти Да, аз... кой друг. Аз съм писател, който пише роман в момента, но това няма значение, защото нищо не може да върне жена ми, нито куршумът, който премина през сърцето й. Просто използвах малко творческите си познания, за да се опитам да изпиша тъгата, която се изписа на лицето ми в онзи момент. P.S. Едва ли някой ще ми повярва, затова и си позволих да го споделя. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Aug 12 2006, 10:16 PM
Коментар
|
|
^^ Adieu,.plancher.des.vaches!
Тряя си гелем дебил за да стигнеш до края http://www.arenabg.com/details.php?id=50808 -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Aug 12 2006, 10:36 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
Alekto бих ти дала и 1000 щом са за картина
Що ми се струва че на повечето им се струва безмислен разход?? Parabellum може ли да се опитам да го напиша от гледа точка на трупа? -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Aug 12 2006, 10:44 PM
Коментар
|
|
а разумен разход ли са ?
|
|
|
Aug 13 2006, 12:07 AM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
^Човек, остави си тая снимка на аватара,ч е оня ден имаше една -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aug 13 2006, 12:09 AM
Коментар
|
|
Goodnight lovers...
|
|
|
|
Aug 13 2006, 08:36 AM
Коментар
|
|
Преслушвам си за кой ли път най-старите албуми на Бехемот
-------------------- |
|
|
|
Aug 13 2006, 01:06 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Една муха влетя през прозореца, но като чу как си тананикам Domination на Pantera излетя обратно навънка. YEAH! METAL!!!!!!
-------------------- |
|
|
|
Aug 13 2006, 02:00 PM
Коментар
|
|
Вече 4 ти ден отлагам да си боядисам стаята...ужасно ме мързи.Някой да държи да ме направи доволна като окаже помощта си..?
|
|
|
|
Aug 13 2006, 03:11 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
Искам да е Есен....
Хубава есен. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Aug 13 2006, 04:08 PM
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 |
хахахахахахаха вчера чух нещо много яко
че единствено в българския език има още една степен на степенуване Пример: БЛИЗО...........ПО-БЛИЗО...........НАЙ-БЛИЗО..........НА ЕДИН К*Р РАЗТОЯНИЕ ДЪЛЕЧЕ .........ПО-ДАЛЕЧЕ........НАЙ-ДАЛЕЧЕ........НА МАИКА СИ У П****ТА ХУБАВО..........ПО-ХУБАВО........НАЙ-ХУБАВО.......ДА СИ Е*Е МАЙКАТА Или че Единствено в българския език слагаме много представки на глагол.... Пример: По Из По На Срахме се По Из По На Пихме се По Из По На Бихме се..итн |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 10th November 2025 - 07:14 AM |