Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Aug 15 2006, 10:08 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 |
Оплетоха ме, може и снимки да постна тея дни
-------------------- Zerg or die!
|
|
|
|
Aug 15 2006, 10:45 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
И от кво те е страх? И какво по дяволите е "кръвопускане"? Ами едно време, когато медицината кучета са я яли, хората са се лекували с кръвопускане. Всъщност, доколкото съм чувала, това май било последната фаза на лечението и се прилагало само ако нищо друго не е помогнало. Самият акт представлява порязване на част от тялото (най-често на гърба) със скалпел - забиват го и, хоп!, потича кръв. (Не блестя с добри хирургически умения.) Само дето на всички филми кръвта изтича някаква тъмно червена и една така като съсирена... -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Aug 15 2006, 10:54 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
И каква е шибаната цел? Да умреш от загуба на кръв а не от ... там квото ти има?
-------------------- |
|
|
|
Aug 15 2006, 11:25 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
На мен са ми правили акупунктура с кръвопускане на симетрични точки, което е доста сладко...
|
|
|
|
Aug 15 2006, 11:29 PM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
Аз пък съм си срязвал пръста с трион за дърво.
-------------------- meh.
|
|
|
|
Aug 16 2006, 12:23 AM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
И каква е шибаната цел? Да умреш от загуба на кръв а не от ... там квото ти има? Ми същата работа като с пиявиците. Ох, започнах да си правя профил с Myspace.com. То голяма мъка било! 1 час близо съм търсила подходяща песен, най-сетне намерих. Обаче докато оправя всичко по страничката, майката си е#*?^! Надявам се до края на седмицата да е готова... -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Aug 16 2006, 01:23 AM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
![]() -------------------- meh.
|
|
|
|
Aug 16 2006, 01:33 AM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 08:08 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
^
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 08:13 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
![]() -------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 09:47 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 01:36 PM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
7. Задоволих ли любопитството ти? Почти! Искрено се радвам, че попита, Slash. Харесват ми опитите ти в постове да се защитиш пред, как беше думата -- аматьор, като мен. Аматьор в какво? Този твой детски гняв ме изпълва с удоволствие. Иначе съм по-любопитен от всякога! Разбрахме за скучния ти личен живот. След като спомена, че живееш под покрива на мама и тати, и по цял ден се взираш в екрана, и "учиш", двоумиш се какво да правиш и т.н. и т.н. (А! Като спомена "дом", това включва и този форум?). Разкажи ми за "приятелката ти" и защо толкова отчаяно търсиш такава тук? Даже умишлено пропусна основата във въпроса ми, предишното мнение. Или май няма много за разказване. A, драги Slash? Не водиш много щастлив и интересен живот, нали? Мога да го видя с такава лекота. Но! Получаваш моите добри думи за нов живот в САЩ, но защо чак тaм трябва да се бяга? Всякакви надежди ли си изгубил? Доста хора търсят спасение и реализация в американската общност. Няма лошо, разбира се. В крайна сметка, не ходиш ли в университет? Какво стана с мечтата, след като завърим, да отидем в университет? Сигурен съм, че във Варна си имате добри училищни заведения. НБУ? Не можа да влезеш, където искаш или ваще не можаха да си позволят да ти плащат? А колкото до "източната философия" -- това беше много добро! Интерсен напън да се изтъкнеш, че наистина може и да се интересуваш/разбираш от нещо, повече от мен, че даже да си позволиш и да ми "пропоръчваш" работи. Не е ли иронично всичкото това? А нямаше и да си правиш труда да ми отговаряш, вместо да продължиш да "учиш", например. Хайде, направи ми честта и удоволствието да отговориш и на това мнение, Slash. P.S. Прав си за простотията, че не можеш да я избегнеш и затова... ще трябва да си я носиш на гърба. -PB.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Aug 16 2006, 01:44 PM
Коментар
|
|
ЦИЦИ!
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 01:54 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 |
Е, parrabellum, не знам за Slash, но ти явно няма с какво друго да си запълваш времето, освен да измисляш дребнави заядливи постове. Имаше там една тема „кое нещо ме дразни най-много”... това е едно, което спада в гореспоменатата категория.
Бтв, това прекрасно качество вродено ли ти е или придобито? |
|
|
|
Aug 16 2006, 02:28 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Ти да не си някоя моя бивша приятелка?
Забавно е, как някакво същество от неопределен пол, седи зад компютър, мисли се за мъж, и съчинява някакви съчинения разсъждения. Обаче тия работи седни да ги обясняваш на майка ти (ако имаш и ако е жива). Само една курва може да обърне по такъв начин моите писаници, че да види гняв в тях. Досадата и гнева са две отчетливо различни неща. Твоите ала-бала драсканици предразполагат човек да отвръща със същото, аз обаче не бих го направил. На всеки който чете постовете ти може да му стане ясно, че си едно провалило се в живота момче, и напушеното ти съзнание открива себе си в моя ник, в този форум. Как и защо става така, никой не знае. Човешката простотия е една мистерия... И разбира се че си аматьор. Първо, един голям човек (за какъвто не знам изобщо как може да се имаш) не би седнал да пише такива неща. Ако някой детски психолог ти види писаниците, ще се хване за главата. Второ, от няколко поста чакам да ме заинтригуваш по някакъв начин... уви, като развалена плоча си. Трето, как да не изпъква думичката "аматьор" сред твоето непрекъснато изпъкване?! Ама хората знаят, че такива като теб, с лопата да ги ринеш. Тактиката на циганите "Плюя и бягам" явно е на мода и сред някой "българи". Давам ти трети опит - да напишеш едно мнение, като мъж... макар да знам, че отново ще ме разочароваш. Цитат P.S. Прав си за простотията, че не можеш да я избегнеш и затова... ще трябва да си я носиш на гърба. Носил съм на гърба си сладкото ми комшийче на 8 годинки, затова не бих си цапал гърба - носейки теб. |
|
|
|
Aug 16 2006, 03:07 PM
Коментар
|
|
Като ви чета постовете, си представям как някви френски аристократи от XVI век се млатят с копринени ръкавици в двореца във Версай примерно.
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 03:50 PM
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 |
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
|
Aug 16 2006, 04:21 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
^циците?
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...2043&st=326 ROFLMAO!!!! Интересно, от кога Мишо слуша Левски P.S. А може би е имал в предвид дебютният албум на титаничните Pope Of Fire -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Aug 16 2006, 04:25 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 |
Защо не мога да тегля филми ве,мамка му.
-------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
|
Aug 16 2006, 04:34 PM
Коментар
|
|
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...2043&st=326 Интересно, от кога Мишо слуша Левски Ха! Това ще да е била обложката на "This Godless Endeavor"... май. Стефане, трябва да си смениш аватара...
|
|
|
|
Aug 16 2006, 05:00 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 |
Много ми е тъпо ше полудея тука
-------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
|
Aug 16 2006, 05:17 PM
Коментар
|
|
Axaxaxaxa чудя се има ли смисъл да коментирам Парабелум, ама мисля, че в крайна сметка не си заслужава
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 07:24 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 07:32 PM
Коментар
|
|
Самоубий се. Няма защо да се мъчиш.
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 07:49 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 |
Да ве ей ся си тегля куршума.
-------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
|
Aug 16 2006, 08:03 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
|
|
|
|
Aug 16 2006, 08:04 PM
Коментар
|
|
^Туй много брутално...ау
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 08:06 PM
Коментар
|
|
|
Мамка му!!!!!
Тая може и да си забие кука в главата,ше напрай услуга на много хора. -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
|
Aug 16 2006, 08:10 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
Интересна е снимката, дали я е боляло?
|
|
|
|
Aug 16 2006, 08:32 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 |
Пфф,че и питаш
Аз като я гледам ме побиват тръпки -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 10th November 2025 - 01:23 AM |