Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Aug 16 2006, 08:48 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
Егати, новият потребител ARES, който в общи линии си е съвсем обикновен докара няква много интересна атмосфера тука. Каже нещо и после 313234 поста, коита са абсолютно неадекватни.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Aug 16 2006, 08:50 PM
Коментар
|
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
|
|
|
|
Aug 16 2006, 09:15 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Nomer 2
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 09:33 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 |
-------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
|
Aug 16 2006, 09:47 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Omg
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2006, 10:05 PM
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 |
^случайно попяднах на едно филмче по дискавъри дето се събираха и го практикуваха...имаше и един пич дето си сряза езика на 2 през средата - като змия...после след като изплю литър кръв си мърдаше 2-те части на езика поотделно
-------------------- ![]() |
|
|
|
Aug 16 2006, 11:24 PM
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 |
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
|
Aug 16 2006, 11:37 PM
Коментар
|
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
Това с езика е често срещано. Но може и главичката на пениса да си раздвоиш.
Хубави за забавленията от този род. |
|
|
|
Aug 16 2006, 11:54 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
^^Ръчна.., резко лев, леко средният педал наполовина - изправяш до 12 и десет с малко газчица, връщаш до 12 без 15 - резко до 12.00 и спираш да си допиеш бирата
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Aug 16 2006, 11:56 PM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
Е, parrabellum... O, аз имам огромно количество от време, госпожице. Дори и съм много търпелива личност. Впрочем, "parrabellum" e грешно. Нека не бъдем невежи към латинския език, благодаря. Нито се заяждам с някого, нито нещо подобно. Грубостта е много лошо нещо. Някой да е бил свидетел на мои умишлени и прости обиди? Не мисля. Slash, чувстваш ли се обиден? Аз съм добър човек и тези неща не са за мен, а на любопитството ти към моите качества, госпожице -- да речем, че ми е вродено изкуството да съм винаги прав. Ех, Slash. Не бива така, приятелю. Говорим за теб, любопитствам и питам учтиво, а ти находчиво прескачаш въпросите, на които желая отговор и некоректно прехвърляш топката към моята личност, за която не знаеш нищо, но въпреки това -- говориш. Фактът, че не знаеш нищо, не ти дава никакво право да ме обсъждаш. Хайде, какво му е интересното на това? Няма нужда да блъфираме, нали? Имам чувството, че говориш на друг човек, а не на мен, което дистанцира сладката ни раздумка и ме отегчава, че не може да държиш темпото ми и бягаш от темата, която поставям, а аз губя удоволствие от иронията в живота ти. Защо желаеш да се заяждаме? Разбирам те, че искаш да ме "напсуваш", както си трябва и прибягваш към несполучливо сменяне на страните, влагайки небивали факти за мен. Няма никакво значение аз какъв съм. Някой въобще да го интересува аз какъв човек съм? Да оставим това дотук. Но не бих отказал да поговоря с твоята майка, след като спомена. Кой знае? Някой ден мога и да те навестя във Варна, за да имам удоволствието да гледам лицето ти, докато общуваме, понеже си си махнал снимката от профила. Сега, да се върнем обратно -- нали искаше малко "fame" из форума. E, давам ти го. Моите "писаници" са само и конкретно към теб. Искрени отговори е каквото се нуждаем. Да покажем на света, че не си това, за което се представяш, а едно wanna-be. Изпитваш ли нужда да ти ги задам отново? Хайде, няма. Виждам, че ти става неудобно. Сигурно и си си представял как чукаш някое от момичетата тука. А те ти вярват и те мислят за пич. Колко забавно! Иначе, това с психиатрите ме разсмя. Едва ли някога си ходил на такъв, за да разбереш какви хора са. Тоже, те също не ме харесват. Спомням си времената, когато ме викаха за военна наборна служба и трябваше да мина през един самопровъзгласил се "психиатър" (жена беше, впрочем). По едно време, тази ми каза, че ако й задам "още един такъв просташки въпрос", ще ме прати на дълго лечение във военната болница. Знаеш ли, преди около година отидох и на частен. Разни хора се похвалиха, че бил добър и не знам си какво. Като виден специалист в тази област, реших да намина. Колко ми беше смешно всичко. Тия хора вярват ли си? Говорихме си с господина за нещата, които са подобрили живота ми. Огледах изтупаното помещение и скъпите костюмчета на закачалката и зададох въпроса: "Господине, ако ви платя повече, ще видя ли по-състрадателна и загрижена физиономия на лицето ви? Това ще подобри ли вашия живот?" Въздържах се от смях, разбира се. С това приключих разговора на човека, който продължи мисълта си с мрънкане, докато въпросително ме зяпна. Трябваше да снимам изражението му, но ме изгони учтиво. Ха-ха. P.S. Поздравче за CuntKillah, макар и това хич да не е брутално, както някои си мислят. На главичката на пениса също не виждам нищо брутално. Тежките инфекции са готини. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Aug 16 2006, 11:57 PM
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 |
Пудееба колко чалга има по тва море ...
:az shtrakam s prasti: ти си бууурята в сърцетоooo мииии ... как ми се иска да им изтръгна последното .... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Aug 17 2006, 12:07 AM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
<:az shtrakam s prasti: ти си бууурята в сърцетоooo мииии
хаха, тва е нищо.., аз се борех с новият клип на Кали: Она ме гледа и се кълчи от мониторот - Аз и показвам среден пръст, а тя ми се усмихва, кимва примамливо - а аз и викам "щи е.а ма.ката чалгарска, пък тя само се фръцна самодоволно гледайки ме лисичо с присвити курволяшки очички - а аз... метнах пепелника в измамният джам -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Aug 17 2006, 12:09 AM
Коментар
|
|
|
Цитат P.S. Поздравче за CuntKillah, макар и това хич да не е брутално, както някои си мислят. На главичката на пениса също не виждам нищо брутално. Тежките инфекции са готини. Уви, за средностатистическия гражданин това са ужасни, гнусни неща, все пак. Тук дори не са навити да правят хоризонтален пиърсинг на устна повечето, не зная дали има смисъл да питам за цепването на фалосчето. Сътворих си няква инфекция не значима, но поне fo life ще е изглежда. Не зная тежка колко прекрасно би било. |
|
|
|
Aug 17 2006, 12:10 AM
Коментар
|
|
^^^^Вие нема ли се разберете накрая
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Aug 17 2006, 12:10 AM
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 |
Това с езика е често срещано. Но може и главичката на пениса да си раздвоиш. Хубави за забавленията от този род. Ммм... пенис нямям, но съм толкова въодушавена, че на мига ще изтичам да разчленя срамните си устни. WTF? Дали е удобно да ексхумираш за мен смисъла на тази манипулация? -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
|
Aug 17 2006, 12:14 AM
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 |
Кефи ме обаче как изискания диалог между Slash и parabellum се редува с някакви си там " случайни глупости"....
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aug 17 2006, 12:18 AM
Коментар
|
|
^^Тука ми намирисва на безсрамен разврат
^Практиката показва че "изисканите диалози" са чисто и просто мерене на "уреди" увеличаващи така и така прекомерното население на земята -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Aug 17 2006, 12:25 AM
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 |
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aug 17 2006, 08:08 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
На мен пък от Парабелум ми се доспива и не мога да издържа и 1/3 от постовете му. *Чака ответна реакция*
-------------------- |
|
|
|
Aug 17 2006, 08:28 AM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 |
Мамка му,трябва да ходя на работа от 11:00 ама ме мързи,шефа е ебахти лайното
-------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
|
Aug 17 2006, 08:44 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Всеки шеф е ебати лайното.
Освен едната главна редакторка в БТА ....ама тя май е кучка... -------------------- |
|
|
|
Aug 17 2006, 08:44 AM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
^И чете този форум, бтв.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Aug 17 2006, 08:47 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Факт.
-------------------- |
|
|
|
Aug 17 2006, 08:51 AM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 |
Да ве знайте ли ко ми вика копелето:
-Ако искаш да работиш тука по-добре го намаляй тоя метал(каза го някак с презрение) -Проклет да си!!!-казах аз докато се отдалечаваше. Но все пак трябва да се работи -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
|
Aug 17 2006, 09:02 AM
Коментар
|
|
ТОВА КОПЕЛЕ!!!!!111111
-------------------- |
|
|
|
Aug 17 2006, 09:02 AM
Коментар
|
|
^Е ти пък си и нахален. Аз нищо не пускам когато съм на работа егати. А какво работиш, бтв?
|
|
|
|
Aug 17 2006, 09:05 AM
Коментар
|
|
|
В една скапана автомивка.
Аз ако не си пускам там метал ше умра!!!!! Аре че трябва да тръгвам,смяната ми е до 4 ама аз ше си замина в 3. Ебал съм го гадното копеле -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
|
Aug 17 2006, 10:02 AM
Коментар
|
|
^ Вземи нещо и го утрепай
-------------------- |
|
|
|
Aug 17 2006, 10:05 AM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 |
Всеки шеф е ебати лайното. С изключение на моя шеф, но да не забравяме, че все пак и той е шеф. Бтв, ако някой ден и ние станеме шефове и за нас така ще говорят. -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
|
Aug 17 2006, 10:08 AM
Коментар
|
|
^ Ама ще сме шефове.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 10th November 2025 - 01:22 AM |