Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Sep 10 2006, 12:41 AM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
Айде някой да пише, че няма кво да права и спах до 11
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Sep 10 2006, 01:13 AM
Коментар
|
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 |
хъх
някой вече се прибрахме от рождения ден тсък многу яко видях се с приятели намерих си нови пийнахме посвирихме побъбрихме кво повече:) -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
|
Sep 10 2006, 12:25 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 |
Онзи ден реших да посетя квартирата си, която наехме преди около 3 седмици и си казах малко по малко да се нанасям вече. Какво ти братче, там не знам какво е живяло преди, но определено е било космато и много мръсно.
Още минлата седмица съквартирантката ми беше ходила в тайното убежище на Гестапо да си складира багажериите и цитирам "Кенефа миришеше весело..." Ххахаха и аз се убедих в правотата на думите й. Прозорците няма просто да ги коментирам ... поне от щори няма да се нуждаем След като изтъргахме с майка ми банята с шпатулка, направихме жестоката грешка да отворим хладилника и забележете марката му е "СВИЯГА". Та като открехнахме втаричката ни лъхна приятният освежаващ аромат на мухъл -------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 10 2006, 12:33 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
Днес съдбата е решила да ме кара да повръщам, убити тюлени, драматични сцени от квартира, книга, в която се разправя за яйца с почти излюпени пилета...
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 10 2006, 03:05 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Ето нещо интересно, което открих. Вдъхнових се и за Русе да измисля нещо подобно, но, уви, ще трябва само да напиша как градът ми се е обезлюдил.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Sep 10 2006, 04:20 PM
Коментар
|
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 |
има нещо такова ама не е сигурно
да се надяваме че кметът както е заговорил мисли да прави Русе рок столицата на България и да засенчи Каварна което ще е изключително яко.Ама да видим все пак защото не съм чул много хубави работи за него -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
|
Sep 10 2006, 04:24 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Смех смех смех! Русе- рок столица
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Sep 10 2006, 05:16 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Имам голям плакат на Любе от концерта
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Sep 10 2006, 05:53 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Туко що разглеждах някви снимки от някъв купон с бившия ми клас от преди 2 години сигурно. И осъзнах, че с мъка си спомням имената на половината хора.
-------------------- |
|
|
|
Sep 10 2006, 07:09 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Oпа сега видях темата за тюлените...ебаси, това е прекалено жестоко :/
-------------------- |
|
|
|
Sep 10 2006, 07:48 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
А защо пишеш тука ?
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Sep 10 2006, 08:01 PM
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 |
И аз имам плакат на Любе от концерта, аре де:"))) Даже имам 2.. щото единия трябва го връча на един пич..
Снощи беше яко... а тая сутрин на рисуването 2х по яко хахаха толкоз ми се спеше, че не е истина.. Въпреки всичко нещата се получиха.. ма то щото молива сам се плъзгаше хах:")) Ай.. още по-малко от месец и пак същите.. на куопн за моето рд:")) Твърдя, че китара у нас поне си има всичкия набор струни и Алко няма да захапва никоя:"))) Уф...гладна съм и ми се спи! А..Марта.. като се скив следващяия път.. ще ти ги покажа. Те са редовни на митьо -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
|
Sep 10 2006, 08:04 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Магистралката Бургас - Карнобат е почти готова. Сега дооправят пътния възел за Карнобат. Дано вече да съм изкарал книжка, докато стане готова. И после ще имам бърз достъп до карнобатските напитки
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Sep 10 2006, 08:05 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
http://home.mn.rr.com/couplandesque/quizzes/depp.htm
След като ми се падна това, ![]() oсъзнах бруталната истина, че е само за мъже |
|
|
|
Sep 10 2006, 08:13 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
|
|
|
|
Sep 10 2006, 08:15 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Цитат You Are Sam From "Benny & Joon." You are very talented at physical comedy. People are in awe of your abilities. However, you have many quirks which can either win people over or completely annoy them. But you're a sweetheart through and through, and it's hard not to love you. Ахахаха стига бе -------------------- |
|
|
|
Sep 10 2006, 08:35 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
Aко приемем, че съм мъж, със Слаши ще си приличаме
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 10 2006, 08:48 PM
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 |
You Are Edward From "Edward Scissorhands."
-------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 10 2006, 08:58 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
^^ Аз със Scion_of_storm.
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Sep 11 2006, 10:42 AM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
А аз съм You Are Crybaby From Crybaby
А Pyjamka нека ти нарисувам светлото бъдеще на града - центъра се е преместил в Чародейка - циганите са ни осъдили в Хага за изолация...Ден и нощ шайки от подивели синекоси баби гонят тийнейджърите и ги пуцат с М16, подарък от кмета...Парка е изкоренен и прибран във витринка, за да си го гледкат и да му се радват без да се налага да се занимават с скейтъри блейдъри и прочее паплач. То и няма де, избили са ги. Училищата са превърнати във затвори защото по правило всички русенски деца от рождение се смятат за престъпници и потенциални убийци. Кмета забранява заведенията Кмета забранява Часовника.сом Кмета забранява хората под 35 години Но на кого ли му пука - след влизането в EU румънците са в промишлен подем и въздуха в града ни е синкаво черен и не се различава твърде кой кум, кой сват. -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Sep 11 2006, 11:59 AM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
^Пропусна това, че ще станем българската Rock-столица - кооперациите Дав ще са рухнали и тонове камънаци ще са затрупали китния квартал "Възраждане".... както и половината град.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Sep 11 2006, 12:24 PM
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
You Are Ichabod Crane From "Sleepy Hollow."
You're a deep thinker - most times logically. You're a bit of a neat freak and a wuss (hey, you do faint a lot!) but you do have the ability to overcome your fears and come out stronger in the end. And you never lose your head over things. (Gufaw gufaw!) ![]() -------------------- |
|
|
|
Sep 11 2006, 01:15 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
^Същия
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Sep 11 2006, 02:41 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 |
А нещо с женски образи?
За сравнение. |
|
|
|
Sep 11 2006, 04:00 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
...Boot (16:59:06 11/09/2006)
za tova - kradi patki ! -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Sep 11 2006, 04:48 PM
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 |
Баси що линкове има за мен в гоогле. На първа страница още ми отваря кю номера и местоживеенето..
bla Btw скивте кой е в топ фенове на machine head - click hahaha -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
|
Sep 11 2006, 04:50 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
^ Това някакво своеобразно хвърляне на ръкавица ли беше?
едит: Успокоих се. Това е само за песента с това име. А ти си просто една от немногото, които са го написали грешно... -------------------- |
|
|
|
Sep 11 2006, 07:18 PM
Коментар
|
|
Водя спор с едни пичове в друг форум...засега са целия форум срещу мен
-------------------- |
|
|
|
Sep 11 2006, 08:13 PM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
Един приятел какво снима напоследък:
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Sep 11 2006, 09:09 PM
Коментар
|
|
|
Ще направя едно голямо признание! Влюбих се! ВЛЮБИХ СЕ!!!!! Не мога да опиша как се чувствам! Най-после нещо ново, специално и като за мен! Страхотно е! Не съм очаквала, че нещо толкова красиво може да ме сполети! О, такава любов, такива емоции!..........
.... ................. П.С. Светъл, благодаря ти още веднъж, че ми даде тези три УНИКАЛНИ диска. Аз с думи не мога да опиша колко много ми харесва музиката на тях! От първия тон се влюбих в нея! Обещавам скоро да ти ги върна и знай, че каквото, както и когато ти потрябва, можеш да поискаш от мен! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 9th November 2025 - 12:09 AM |