Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Sep 14 2006, 10:55 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
Абе поне свърши 2:2, можеше и по-зле да е
Горе-долу добър концерт -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Sep 14 2006, 11:24 PM
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 |
1. Отворете сайт по желание. (примерно заглавната страница на форума)
2. на мястото на url-a напишете следното: java script:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0) :")) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
|
Sep 15 2006, 09:56 AM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 |
Днес се чувствам много странно. Гледам сутринта един възрастен човек с букет цветя върви по улицата с някаква блажена усмивка и взеха, че ми се насълзиха очите. Добре, че автобуса беше претъпкан и никой не видя.
|
|
|
|
Sep 15 2006, 10:58 AM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 |
v4era hodih v rumyniq i snimah 4ovek s dyrven krak prez mrysnoto styklo na kolata. i vse pak 4oveka si e s dyrven krak. snimah i edin v centyra na bra6ov deto si duha6e nosa. ili jena e bilo nz. grada e golqm. dosta dori. a sopolite bqha zeleni i mnogo. za6to ne se setih da napravq klip4e...
v momenta 4eta edna mn qka knijka edin mlad 4ovek v istambul kogato vednyj se izul na 4epa si rekyl: otne mi bogatstvo i zdrave bez vreme- pikai pone jalyk pa6kul tva go nau4ih na izust:) nqkoi 6e q poznae li koq e knijkata? 4eta vs den po edna glava 6toto ne iskam da svyr6i. imam o6te za 3 dena super mn mi se spi. vmesto tova milsq da qm. v 12. baba mi kaza v 12 qdat glupacite. baba mi e 4ehkinq i govori sme6no. ku4eto mi jivq lqtoto pri neq uj da mu e kef da si ti4a a se vyrna sysuhreno. misli si 4e bebu e razkysal nqkoq ot vsi4kite i kotki. bebu e dobyr. pyk i tq ima nad 20 kotki. tq kato heminguei kotkarka. moita kotka e super typa. redovno si udrq glavata nqkyde. v4era predpo4ete da mi se umilkva vmesto da si izqde obelkite ot nai mazniq salam na sveta koito az bqh izqla malko predi tova. po princip se mazni za hrana ma v4era qvno mn si be6e urdqla glavata. tq e myjka vsy6nost. kazva se maximilian. izrod za kratko i za galeno. mislq skoro da q izriam. mai 6e po4na da slu6am frank zappa. o6te nz dali 6e mi haresa. za sega e dobre pone.. ne mi se u4i a trqbva. tolkova mn me myrzi. iskam da izkaram ne6to snosno lqtoto v sofiq. trqbva da si skysam gyza ot zada4i. a me myrzi. esenta 6e probvam i s toefl. az sym poluidiot kato opre do ezici. v ezikova gimnaziq sym. i az nz za6to. dove4era ne mi se hodi na diskoteka a trqbva. trqbva da uvajim vs zavyrnali se. ako ne me myrze6e da se kontq sigurno nqma6e da mi e tolkova typo v pove4eto diskoteki. ma tam ako ne si moden si pada6 malko outsider. kompensiram go s alkohol. ka4ih se da tancuvam na bara v edna diskoteka predi 2 sedmici nqkuyde. na sledva6tiq den pak...nqmam snimki mamka mu. bqh tolkova piqna i mi be6e tolkova kef:) a muzikata e house. ne me kefi. ma hodq zaradi drugite i ne mi pre4i osobeno. naposledyk piq rom s kola. super e qko ma byrzo mi svyr6vat parite po toq na4in. of imam o6te 25 min do 12 4ak nz kakvo ve4e da drynkam. gluposti gluposti iskam da qm da spq ... setih se kvo da razkaja. tva e super slu4aina glupost deto mi se slu4i predi nqkolko dena bqh izlqzla s edna priqtelka i sre6nahme druga priqtelka izlqzla s neina priqtelka kakto i da e i ednoto momi4e ne6to vze da mi govori 4e 6e hodqt do antikvaren magazin deto prodavat drynkulki i mi pokaza prystena si deto si go kupila ot tam za da mi pokaje kolko qki ne6ta ima. i az i kazah 4e ne me kefi. i sno6ti moqta priqtelka mi kaza 4e e bilo mn grubo ot moq strana da kaja takova ne6to. tq ne me poznavala i ne mojela da znae 4e az taka si govorq. drugiq pyt obe6tah da se dyrja dobre. vinovna sym nali. vsi4ki prysteni i drehi i pri4eski i napylnqvaniq trqbva da mi se haresvat. ne moga da kaja na kogoto i da bilo ne6to na krivo. mda. mislq 4e za vs e vinoven tosta s koito se typ4eh togava. izqdoh i o6te edin. nali znaete 4e lo6oto hranosmilane nosi i lo6o nastroenie. ot tova trqbva da e do6lo i neharesvaneto mi na prytena i grubata mi zabelejka. utre 6e hodq da pravq spageti s teq momi4eta. vs se podrejda dobre kato se dyrji6 vejlivo. ne obi4am spageti. i nqma da me dopusnat da dokosna nqkoi ot produktite. znam si az. 6e sedq i 6e se hilq na moite si gluposti. ponqkoga mi se iska da gi napsuvam vsi4kite ma e mn po dobre da se zabavlqva6. nadqvam se tva momi4e pak da e s grozen prysten. po malko ot 20 min... ne moga da svikna s teq hraneneta za zakuska za obqd i za ve4erq typ4a sutrin mandja i ve4er k.m. taka obi4am. kvo mu e sme6noto 4e za zakuska obi4am supa. i dqdo mi obi4a supa za zakuska:) sega 6e qm za obqd supa. vkusna pile6ka supa. da se nadqvame 4e 6e e taka 6toto maika mi slaga super mn meso uj da e vkusno pyk to stava nqkva gadna majdja s rqdyk sos. ne trqbva da kritikuvam i mandjata na glas. polu4avam vinagi 'mi nagotvi si sama'. nepriemlivo. super mn me myrzi. da predpolojim vse pak 4e si sgotva ne6to. edna tendjera bob. drugata sedmica maimka mi 6e me nakra pak da sgotvq 6toto neq 6te q myrzi. kyde go davat tei. po dobre da qm nqkvi podobiq na pile6ki supi otkolkoto da se pyna nad bob. sled boba isva le6ta musaka qhniq...pisna mi ve4e da pi6a. kofi me da pi6a na latinica.pulete se ako re6ite da 4etete mene mi e se edno neka vs sme blagodarni na giggle koqto me izbavi ot 20 min prazni prikazki v neta i gi prenaso4i po tala. otivam da qm. cool:) |
|
|
|
Sep 15 2006, 12:27 PM
Коментар
|
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 |
|
|
|
|
Sep 15 2006, 02:16 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
|
|
|
|
Sep 15 2006, 02:41 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
Поздрав за целия форум:
Cradle Of Filth - Summer Dying Fast -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Sep 15 2006, 03:15 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Почна 12 клас
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Sep 15 2006, 05:05 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
15 Септември, текила с различни смески, кифли vs метъли
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 15 2006, 05:05 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Хъ-хъм....смятам да заявя, че ръководството и немският отдел и всички високопоставени лица в Немската гимназия могат съвсем спокойно да ходят на майната си и да си го
-------------------- |
|
|
|
Sep 15 2006, 05:13 PM
Коментар
|
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
В Япония ми харесали първото в живота създадено танка . Баси странното. Дори не помня точно какво бе, но скапано определено хах.
|
|
|
|
Sep 15 2006, 06:40 PM
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 |
MadHatter, много яка снимка в профила.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
|
Sep 15 2006, 06:42 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Ебати командировката дето направих. за два дена бях в Ст. Загора, Казанлък, Сливен, Ямбол, Айтос, Бургас и във Варна спах в един хотел "Европа". Тази сутрин продължих през Шумен, Разград, Русе, В. Търново, Габрово и се прибрах в Пловдив. И нито веднъж не ме спряха полицаи.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sep 15 2006, 06:47 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
^^ Tенк ю, Ирина. А аз все си мислех, че мъжката половина от форума забелязва тия неща
Taка и така съм се разписала, може да ме поздравите за чисто новия ми таблет - Trust TB-4200 -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 15 2006, 06:49 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
^ Това на профила ти ли си???
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sep 15 2006, 06:50 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
^
-------------------- |
|
|
|
Sep 15 2006, 06:55 PM
Коментар
|
|
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 15 2006, 07:22 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
Лафовете през днешният ден
"Абе, да те питам.. за кво ти се обаждам" "Щом ми звъннеш.. веднага ще ти се обадя" -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Sep 15 2006, 07:31 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 |
В момента ми е отвратително гадно,заради двете големи кутии сладолед
-------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
|
Sep 15 2006, 07:43 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Предишната ти снимка, с леко олигофренската усмивка повече ме кефеше -------------------- |
|
|
|
Sep 15 2006, 10:11 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
Мене ме кефи Хатъра а на вас - сухи снимки с татуирани дупита
Абе днес е бафти тъпия ден - сутринта ме взеха за момче а момчето до мене за момиче, а надвечер питаха майка ми "тва ли е сина?" а азис е домакиня, дай боже всекиму -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Sep 15 2006, 11:31 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
Descend The Shades Of Night.
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Sep 15 2006, 11:53 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-January 06 Град: София Потребител N: 1114 |
Ей, че нямам фотоапарат, да снимам кутийката, която сделах от боклуци, събирани прилежно в магическата ми кутия. Нищо, утре ще си я снимам, преди да я подаря
-------------------- I wish I was a bear...
|
|
|
|
Sep 16 2006, 09:56 AM
Коментар
|
|
Цитат Descend The Shades Of Night. Любимата ми песен на Машин Хед П.П. Тва е ебаси якото->
-------------------- |
|
|
|
Sep 16 2006, 03:43 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Ех, хубаво нещо са Златните пясъци... със златните цени.
Няма как да не отбележа: Хейтър, идеалната поза от идеалния ъгъл с идеалните коси и идеалните цветове... Еваласт и Ужаст! Очаквайте снимки на моят космат гъз! Даже смятам да ги постна в темата "Изкуство"... |
|
|
|
Sep 16 2006, 04:16 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Бахти тъпия съботен ден. Нищо интересно, буквално нищо... И на всичкото отгоре в понеделник съм втора смяна на даскало... пффф свършвам къснооо.... Ай хейт ит!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Sep 16 2006, 04:17 PM
Коментар
|
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 |
за съботния ден вярно че много тъп ама не искам да свършва че утре неделя демек последния почивен ден пффф
пък за втората смяна се радвай че е само три дни ами не като в някой други училища като нашето дето 12 клас са цял срок втора -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
|
Sep 16 2006, 04:37 PM
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 |
Па аз бях на техното на площада снощи. И яко.. танци..бира без пари... тая накрая ми се скара щото все съм се пререждала.. Бали я... взех от пича:"))
Днес ми е схванат гърба... имам среща след 24 минути... Трябва да се къпя.. ма ме мързи и мисля яко да заксънея:") Довечера ще поркаме.. i hope.. А пък за втората смяна ми е яко.. щото това значи че и утре вечер може пием и се мотаме... и няма да трябва да си легна рано. Леле колко ми тежеше да стана на 15-ти в 7... А пък програмата за целя срок ми осигурява сън в пон сутрин.. отивам за 3 час и в петък когато отивам за 4-ти! оу йеа:") Сичко 6.. а ся излизам. Тая тема.. имам чувствтото, че не се чете ми само се пише:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
|
Sep 16 2006, 04:57 PM
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 |
Не съм излизала от вкъщи от вторник и започва все повече да ми се харесва...Свършиха цигарите, но не ми дреме.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
|
Sep 16 2006, 08:59 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 |
"Един ден ще ме попиташ кое е по-важно - ти или животът ми? Аз ще кажа - живота ми и ще си тръгнеш, без да знаеш, че ти си моят живот"
/късметче от кафе Lavazza/ имаше правописна грешка |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 8th November 2025 - 07:00 PM |