Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Oct 5 2006, 10:29 AM
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
^Пхахахахахаха това е баси и изродщината !!!!!
|
|
|
|
Oct 5 2006, 02:31 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Майка ми е направила ебаси якия щрудел
-------------------- |
|
|
|
Oct 5 2006, 03:01 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
^Ябълков?!
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Oct 5 2006, 06:07 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
|
|
|
|
Oct 5 2006, 07:19 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
^Че как иначе *подава на Блейм едно парче* Скоро няма да има нищо от него
-------------------- |
|
|
|
Oct 5 2006, 07:41 PM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
http://fishki.net/comment.php?id=14098
Смятам че играчките от този тип са едни от най-красивите създавани някога. Тези обаче леко се разминават с традиционните, заобиколени от зимна феерия, замъци, дядо Коледовци и др. Яко!! -------------------- meh.
|
|
|
|
Oct 5 2006, 07:51 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
^^/благодари любезно и смята да издрънка и нейната майка да и направи щрудел!
^като малка винаги съм искала такава, но така и нямах. Много са красиви, опредлено, носят атмосфера! -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Oct 5 2006, 09:43 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 |
Шибан 12 клас Да бе...Днеска ни снимаха 4 пъти за тъпия албум. -------------------- Wake up
|
|
|
|
Oct 6 2006, 10:04 AM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 |
Идеята наистина е оригинална, само че аз си предпочитам традиционните феерии. Тези излъчват студ и са ми малко подтискащи. Онези типичните със снежните виелици в тях ми създават някакво приятно чувство за уют. Аз имах и една стъклена топка с морско дъно и рибки, само че котката я счупи. |
|
|
|
Oct 7 2006, 09:42 AM
Коментар
|
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 |
ей браво на ники че ни направи такъв як рожден ден
да е жива и здрава догодина още по яко:) поздрави на всички които вчера бяха:Р -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
|
Oct 7 2006, 10:48 AM
Коментар
|
|
Намерих го. Намерих си клипа на Остава - Шоколад.
По-сладък е всеки момент, по-сладък от шоколаааааааааад.... ( -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Oct 7 2006, 11:37 AM
Коментар
|
|
Глобаллан за пореден път доказаха, че са педали и половина, като вчера вечерта и днес сутринта не ми отваряше нито 1 сайт...
-------------------- |
|
|
|
Oct 7 2006, 06:59 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 |
+1 -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
|
Oct 8 2006, 09:10 AM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
След като сънувах един страшно як сън, заради който не успях да си доспя от вълнение, ми хрумна един въпрос. Как се нарича жената, който бракосъчетава младоженците в обредния дом?
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Oct 8 2006, 09:28 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
^ WTF?
^^ 12-тиклас е ебати несериозната история. Балът е ебати тъпотията. Кво се напичате само? Днес е един ден, който чаках от досат време. Днеска трябва да ви пусна новината с обложката и едната mp3-ка на Distorment. Изпитвам някакви радини вълнения относно това как ще се приеме това, за което сме положили толкова труд през последните месеци. Ей ся... ей ся! Само Боби да ми даде финалната версия на прчето. -------------------- |
|
|
|
Oct 8 2006, 09:40 AM
Коментар
|
|
^Със сигурност сте се справили добре, споко
^^ Бракосъчетателница дали става -------------------- |
|
|
|
Oct 8 2006, 09:50 AM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Нямам представа! Според баба ми трябва да е "обрЯдница" (с подчертано Я), защото идвало от обреден дом. Но е невъзможно да се нарича така.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Oct 8 2006, 10:12 AM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
Цитат ^^ 12-тиклас е ебати несериозната история. Балът е ебати тъпотията. Кво се напичате само? Аз това се опитвах цяла година да обясня на класа. И изобщо на всички. Нямаше човек дето да не ме пита-какво става с бала, къде ще ходите? Ебати, какво ме вълнува това? Трябваше ли да дам 456789 лева за да слушам няколко часа надута чалга в някъв ресторант? А в 12 клас е най-леко изобщо. Предполага се, че човек вече е достатъчно зрял за да осъзнава, че ходи на училище заради себе си, а не щото техните го карат Не ходете на глупавия бал. Нали сте големите черни овци. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Oct 8 2006, 10:23 AM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
^Аз навремето въобще не отидох на моя бал. Събрахме се с приятели и си прекарах ме супер яко. А парите за официални дрехи, куверти и тн...си ги изхарчих за музика и купони.
После моите съучиници споделиха, че бала е бил много тъп и завиждат, че и те не са постъпили като мен. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Oct 8 2006, 11:54 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Аз пък си ходих на бала и после танцувах по масите в Планета
-------------------- |
|
|
|
Oct 8 2006, 03:13 PM
Коментар
|
|
Ебаси куките вече на всеки ъгъл ли са
-------------------- |
|
|
|
Oct 8 2006, 03:24 PM
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 |
Аз като видя кукели направо празня джобовете
Днес 08.10.2006 Навън вали силен дъжд и излязох с ватенката ми за риба.Всички ми се хилиха ,защото попринцип ходя с стил.И аз им дадох на всичките своята благословия и официално разрешение да се е*ът в г*зъ. Ноооооооооо съм радостен защото ДХ избиха макмеънитееееееееееееееееееееееееееее !!!!!!!!!1111 И Джон Сина направи МТ върху две маси една в/у друга на Острието ,от върха на стълбата Всичко това второто на турнира Ънфоргивън по кеч на Първична Сила. П.С.Нали темата е случайни глупости -------------------- |
|
|
|
Oct 8 2006, 03:32 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
^Да не би рибата да се плаши от "метълски" дрехи и атрибути?
И да не гледаш първична глупост...пардон, сила -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Oct 8 2006, 04:00 PM
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 |
Ква риба бе
А кеч гледам за отмора и релакс.Това е нещото което гледам докъто съм седнал вечер и пия няква бира и си почивам.Тва е -------------------- |
|
|
|
Oct 8 2006, 05:50 PM
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 |
Малии тва французойче Alizee кво е готино ... дървя се само като и видя лицето ... а за надолу не ми се приказва
Пък и може да пее на всичко отгорве -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Oct 8 2006, 06:07 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Неделя, дъжд, спане...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Oct 8 2006, 07:45 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
^...и скандали с жена ми
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Oct 8 2006, 07:47 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
^ Няма нищо по-опасно от разярена жена...освен разярена жена с базука.
|
|
|
|
Oct 8 2006, 08:50 PM
Коментар
|
|
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Oct 9 2006, 10:15 AM
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 |
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 7th November 2025 - 11:11 PM |