Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Oct 9 2006, 10:25 AM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
хахахахаха ... тва беше яко линкче ...
майка му стара марзя да прочиствам харда ... |
|
|
|
Oct 9 2006, 10:50 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Днес ходих на един учебен час и после си зацепих към вкъщи, че съм болен. Сега се тъпча с някакви безкрайни лекарства, че до четвъртък трябва съм на линия, иначе ще ми се
-------------------- |
|
|
|
Oct 9 2006, 11:21 AM
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 |
И аз съм болна..Седях и чаках в лекарския час и половина някой да ми обърне внимание и накрая като ме преглеждаха чак се олюлявах.Сега ми изписаха купчина антибиотици....поне цяла седмица няма да приближа даскало
От друга страна вкъщи е по-гадно да стоя.Трябва да уча тъпите теми по химия и да се скъсам от рисуване....Шибани кандидатстудентски изпити -------------------- |
|
|
|
Oct 9 2006, 11:23 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
^Е, тея са те преебали отвсякъде
-------------------- |
|
|
|
Oct 9 2006, 11:30 AM
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 |
Е браво:)Поне ти си добре..
Личната ми лекарка даже не е в България,край с бележките на аванта.А недай си боже да се разболее човек ще го чакат да опъне краката в чакалнята,че тогава да му обърнат внимание -------------------- |
|
|
|
Oct 9 2006, 11:36 AM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 |
Баси, как може да ми е толкова студено! Уж хората били топлокръвни, а аз имам чувство, че ако попадна в Исландия, моментално ще замръзна.
|
|
|
|
Oct 9 2006, 01:48 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
^^ Добре сте вие. Аз 50% от времето съм в Бургас, 50% - в София. Личния ми лекар е в Бургас. Ако трябва да го сменям в София, трябва маса документи да прехвърлям и такси да се плащат. А и в момента като не съм на общежитие и нямам адресна регистрация нямам шанс да се регистрирам за личен лекар в сф. Но и то ми се налага средно по веднъж на година да ходя на лекар *чукам на дървената си кратуна да не ми се налага повече* и все се случва в софия. И като отида си плащам, като пич пълната такса.
^ Ако не бяхме топлокръвни, щяхме да си спим спокойно летаргичен сън на студа -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Oct 9 2006, 04:13 PM
Коментар
|
|
Тъпият ми доставчик пак ръси гаф след гаф...сега нямам никакъв външен нет, а вътрешният ми е по-бавен и от диал-ъп кънекшън сигурно ;/
-------------------- |
|
|
|
Oct 9 2006, 04:13 PM
Коментар
|
|
Тъпият ми доставчик пак ръси гаф след гаф...сега нямам никакъв външен нет, а вътрешният ми е по-бавен и от диал-ъп кънекшън сигурно ;/
-------------------- |
|
|
|
Oct 9 2006, 04:55 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
Попаднах на една забавна страничка, ето нещо от една "брилянтна" поетеса
(Предварителна бележка от авторката: Ни съм виновна! Акъла ми й толкуз...) Дулсинея Ни ща Калина! Искам Дулсинея уттук нататък да са нарича... Зако ли? Ам да кажа кат ни смея... Ми стига вечи кал и прустутия, йергени селски, Йофчу и нам кой... Ни мой ли някуй рицар кат ония, дет чували сми да ма срещни: - Стой! Куя сти вий, о, радус за учити!? Кат прелесну създание сти, не жина... Нидейти тъй срамливу да мълчити, ни ма наказвайти със тишина... - Ми аз... - Тос глас на славей, не ми чучулига... - Мумент, бе момко, да са искажа ас, пу приказки ку та устая ши ма миниш. Ам майка ти ни та ли й учила у вас!? - Прустети ми нахалствуту, ку можи, пунявгиш мязам същу кату прос. Съм Рицар аз! Дип дръвен да мий ножа... Си Дулсинея ти със китка на ухо! - О, Рицарю! Ай мятай ма на коня и дай приз девет планини и махали. Щот иначи ф Кратунци тряа да водя, пък тамка Дулсинеити сми идни... |
|
|
|
Oct 9 2006, 06:27 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
^Тя пък и адашка...тц.
Спи ми се. Егати изморяващия ден. Но пък е някаква прекрасна Есен... като в приказка. градът ми се струва друг,просто е....красиво. и нафинг елс метърс. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Oct 9 2006, 06:46 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
^ A може ли да го разваля с творение на болен мозък:
"Хайку за Витоша в мрачен октомврийски следобед Сиви облаци - сякаш седнал на планината гъз - голям..." -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Oct 9 2006, 07:13 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
Хатъре каквай тъз мръсната уста мъри моме най-лична....
абе само аз ли мразя супа от рибешки глави? А и да кажа АЙм БЕеееееек ...не съм си у баба вече пак ще се обаждам където не ми е мястото -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Oct 9 2006, 07:18 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
^^Твърдо забранено ти е да ми разваляш цялата мрачна и залязваща атмосфера на сезона с мръсния си език!
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Oct 9 2006, 07:23 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Майка ми участва в конкурси за хайку и sms поезия.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Oct 9 2006, 07:24 PM
Коментар
|
|
^Спечелила ли е нещо досега?
-------------------- |
|
|
|
Oct 9 2006, 07:26 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
то хубаво ама поне грамотно да беше написано... като милинкаджия се е изложил автора на първото определение -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Oct 9 2006, 07:37 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
^^Ако не е в 4 реда, хайку не знам как ще е
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Oct 9 2006, 07:38 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
^Спечелила ли е нещо досега? Награди - не, само публикации в книгите за sms-поезия има (което е до някаква степен символична награда). Ето няколко нейни sms-стихчета (не хайку), които са били публикувани: ПРОЗРЕНИЕ Странно как, но животът ми преминава на друго място. Там, където не си. ПРОБУЖДАНЕ Корен на момиче процъфтява в чаша. Пролет. Отначало. НА ТРЪГВАНЕ Не те събудих, не те целунах, дори изключих джиесема ти... Ако в момента ме сънуваш, усмихвай се! Ще се върна навреме. SMS КЪМ СЕБЕ СИ Ще мога ли някога да напиша думите, които няма да се боя да прочета на глас. Защитени са с авторско право. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Oct 9 2006, 08:02 PM
Коментар
|
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 |
тери дай да се видим да ме разболееш малко че не ми се ходи на даскало а за друг начин не се сещам
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
|
Oct 9 2006, 08:10 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Наздраве на всички.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Oct 9 2006, 08:22 PM
Коментар
|
|
^ Пак ли
-------------------- |
|
|
|
Oct 9 2006, 09:07 PM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
-------------------- meh.
|
|
|
|
Oct 9 2006, 09:09 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
^ Пак ли Ми няма повод, просто ми е хубаво и искам да го споделя с вас. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Oct 9 2006, 11:55 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Купих си някакви белгийски пури. Не ми изглеждат кой знае какво, но ще се пробват...
Минаха ми 8 часовите изпити - доволен съм, най-вече задето се отървах от това досадно бреме. Тия дни заминавам за САЩ за околко месец, месец и нещо. В Пенсилвания (щатът на Харли Дейвидсън |
|
|
|
Oct 10 2006, 01:17 AM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Slashko, всичко най метални братко
-------------------- |
|
|
|
Oct 10 2006, 09:52 AM
Коментар
|
|
-------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
|
|
|
Oct 10 2006, 12:55 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
^^Мишо, честито
И да донесеш смола от Agalloch-ово дърво. Ако може и цялото дърво. Дано успееш да го прекараш през митницата -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Oct 10 2006, 03:17 PM
Коментар
|
|
На добър час, Мишо! И да се връщаш по-скоро
-------------------- |
|
|
|
Oct 10 2006, 05:06 PM
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 |
Дати е яко в САЩ Слаш
Днес ... Смазах се от бачкане в 1 строеж Съдраха ми задника тия копеленца !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15 лева наден ...................................СТРУВА ЛИ СИ ??? -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 7th November 2025 - 11:11 PM |