![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
слушам Hatebreed - Not One Truth и си спомянм 'жена ми' като беше тук на 11-ти колко ни е яко а с'а е на майната си
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
днес е предпоследният ден тази годиан в която ще поствам , флоодя и т.н.
прибирам се вкъщи на топло за празниците и кашона ще остане тук да хваща прах така че с малко аванс чао засега ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
pyk mene dneska mama mi kupi 4erveni jylti i lilavi 4orapi:))
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Утре имам класно по математика.Амин!
П.С.Пие ми се,пие ми се,пие ми се.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Аз мойто класно го минах с пълно 6 само не бях написала две скоби като хората....иначе СПИ МИ СЕ и имам тамагочи ,което си кендза на воля....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 16 2004, 08:40 PM) Утре имам класно по математика.Амин! П.С.Пие ми се,пие ми се,пие ми се.... Heh ne6to podobno e i pri men...s nqkoi drugi populneniq koito sa v sf..... naposleduk e ebati tupotiqta...nikvo predkoledno nastroenie ne moje da me hvane v momenta -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
До сега рисувах триизмерен модел на стая ( с мебелировката естествено) ... мисля, че добре се получи ... всъщност - поразително добре.
Все пак и левите ръце можели да сътворят нещо красиво. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 17 2004, 01:45 AM) До сега рисувах триизмерен модел на стая ( с мебелировката естествено) ... мисля, че добре се получи ... всъщност - поразително добре. Все пак и левите ръце можели да сътворят нещо красиво. ![]() сканирай и дай да скиваме ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Dec 16 2004, 10:47 PM) Цитат(Nightmare @ Dec 17 2004, 01:45 AM) До сега рисувах триизмерен модел на стая ( с мебелировката естествено) ... мисля, че добре се получи ... всъщност - поразително добре. Все пак и левите ръце можели да сътворят нещо красиво. ![]() сканирай и дай да скиваме ![]() Хах, де да можех. ![]() Странното е, че имам скенер, но нещо Windows-a ми прави проблеми ... като го сменя и ако се получи, и ако все още пазя това произведение на безграничния ми талант - обещавам. Между другото - айде кажи нещо за китарата де. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Икаш ли да ни нарисуваш обложка? Хехе!
Днеска трябваше да стана рано за уча. Ми станах рано, пих кафе... сега ще видя какво ще става. Загледах се в някъв филм. Баси как няма време за нищо. Деа... ![]() Armored Saint управляват. Ебати яката банда. Поне в Revelation де. Бих казал, че ме кефи повече от нещата на Anthrax с John Bush. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
kopele az trqqshe stana v 7:30 neska za da otida da posreshtame nekaf angliiski gei v daskaloto i da sedime s nego da govorime 1 4as i sled tfa ni osvobojdafat ot 2 4asa angliiski i ot sqkfo izpitfane toq den!. e........AZ SE OSPAH!!!!!!!!!! I STANAH SEGA!!!!!!!!!%^!t&*^!(&*^(*!@&#(*!@&(#*&!@ a to ve4e svyrshilo....tfa e shtoto sm shibana putka. spomnqm si 4e 4uh 4asovnika kak me sybudi izkliu4ih go i mislih da stana NO QVNO SM ZASPAL PAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
DEBA ![]() ![]() p.s. imame him,iq neska i shte me izpita SAMO MENE i oshte nqkolko pojelanie sigurno..... !!!! hah.... deba |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Nishto prosto si pisha axaxaxa
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Dec 17 2004, 01:51 AM) Между другото - айде кажи нещо за китарата де. ![]() Ползвай http://kitara.hit.bg/lesson0.html и ако ти трябва и друга информация кажи. .... Компютъра ми се самоизключва ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Dec 17 2004, 07:27 PM) Компютъра ми се самоизключва ![]() Бръкни му в гъза. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Аз пък днеска имах изпит по Биология..лелей изкарах го....иначе кво друго както обикновенно се псувам с някой..или ме банват..или ме кикват..или в краен случай си лягам да спя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Шибана болест.... пия какво ли не и докато се усетя и то се е влошило....
Шибано класно.. имаше да се пишат фермани баси.... И не мога да дишам вече пълноценно с дробовете си. В понеделник, когато ни е концерта, или ще съм там и ще пея както трябва или ще съм у нас и ще умирам! Иначе съм много добро:") само дето много ме цепи глава и едвам гледам -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Dec 17 2004, 06:27 PM) .... Компютъра ми се самоизключва ![]() Моят пък се самовключва... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
naposledyk stafa neshto... po ispanski hi4 ne u4a i imam 6. po literatura imam nekfi dfoiki i sega mi vyurna edno kontrolno na koeto imam 5. a po himiq nishto ne razbiram i imam 4,5,5 neska polu4ih poslednata ocenka. po matematika imam 6 ot v4era.... i nashte si mislqt 4e qko sm sednal da u4a a vsyshnost za poslednite mi ocenki nikfo usilie ne sm polojil v nas primerno....bah
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уредбата, която беше в хола, сега вече е в мойта стая. Някво много яко. Как дъни
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
dimi mi izqde 6ibanata mandarina!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
sep kopele na snimkite ima nqkfa shibana BUTILKA OT KOKA KOLA!!!! sega tolkfa mi se pie 4e naprao shte umra.......super mnogo mi se pie cola!!!!!!! lele
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Dec 19 2004, 03:02 AM) sep kopele na snimkite ima nqkfa shibana BUTILKA OT KOKA KOLA!!!! sega tolkfa mi se pie 4e naprao shte umra.......super mnogo mi se pie cola!!!!!!! lele Пий вода |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Rage @ Dec 19 2004, 03:02 AM) sep kopele na snimkite ima nqkfa shibana BUTILKA OT KOKA KOLA!!!! sega tolkfa mi se pie 4e naprao shte umra.......super mnogo mi se pie cola!!!!!!! lele Изпих колата, за да не те дразни... Да се похваля с новата си снимка: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
strah me e da se priebra v nas 4e ne znam kakvo me 4aka...
20 4algara i 10l alkohol..i az trqbva da podrejdam! pone torta dano ima adski mi e lubopitno dali sa izpili vsi4ko dosta be6e.. a za 25-tte biri prosto me glojdi velikoto symnenie 4e ne sa i stignali a stiskaite mi placi ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
ahah sep qka pic.......
IMAM EDIN VAJEN VUPROS....nqkoi da znae dokoga e zimnata vakanciq,poneje iz ruse trugna sluh 4e sa q udyljili.....a e mnogo neqsno... ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Shtom w moeto daskalo kazaha towa che e sigurno znachi sa q udyljili, shtom maika mi koqto e daskalka kaza towa, znachi sa q udyljili, po dqwolite udyljili sa q!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смятам да разбера утре.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
В нашето даскало е удължена до 9 януари,а предполагам и в цялата страна....
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
![]() ![]() ![]() i teniski 6e praat i we4e si zapazih edna broiika ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз моята ваканция сама ще си я удължа,защото ме е тръшнал някакъв вирус в момента...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 01:07 AM |