![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Пхахахахахахахахахаха.....
Ами аз като ядох (забравих кво...То чесно казано не ме и интерисува) ми се досра пък и не намирам разлиза между него и обикновенно там някое... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Днес реших да си направя сама кичури на косата и след като си измих косата от русото, стана синя о.0 и после като си сложих червената боя не хвана и... сега съм на сини петна, ужасно е
![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^Синьо?!
![]() Мен ме е хванала амбицията да опитам да си направя един кичур син,ама искам хубаво плътно синьо,което да не се измие и да остане русо на първото къпане... ама нещо ми се струва не много лесно. Късмет ти де! ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^Хахахах, стискаме палци, ако не- оставаш си синя
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
blame :
До сега не се е случило да намеря трайна лилава или синя боя. За лилавото става с пиоктанин от аптеката, но, уви, за 2-3 измивания пада. Пробвах за тези цветове някакви бои от таканевероятния магазин "На Тъмно", обаче оцветиха само скалпа. Сега се забавлявам с една синя гръцка някаква, цвета става як, но след първото измиване се трансформира в противен ххах Лайно е историята с боядисването. Не се захващай!!!!111пха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^хептен ме обезкуражи. Ако случайно намериш нещо трайно и синьо,което не те оставя без коса - викай. До тогава - повече късмет!
п.с.: Направих го! ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
леле навсякъде се е напълнило с млади хейтъри
няпа спасение вече..твърде късно е... -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз като стар хейтър мога да кажа, че младите хейтъри са ебати тъпаците.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Така е, щото се опитват неуспешно да имитират старите хейтъри.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
blame - синьото става с някоя хубава боя
![]() ![]() Мен фризьорката ме спаси... ще съм й благодарна цял живот ![]() А Малчо, ти ако не пуснеш някой злобен коментар няма да си ти ![]() Забавно ви е на вас мъжете като ни се случи нещо такова ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Някакво 3 годишно мъниче пее Камелот, притиснало тениска с логото на групата,ах, днешната младеж- цък
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^Голям сладур
![]() като видях и плакатите отзад ....родителите му явно са някакви бесни фенове на Kamelot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Хаха, наистина е много сладък. Това, между другото, е началото на импровизирания клип на Serenade, заснет от Casey Grillo и включен в DVD-то.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^^^Е как ще съм злобен бе
![]() Незнайно защо, в момента, в който седнах пред компа, крака ме заболя. А допреди няколко минути докато си ходех нищо ми нямаше. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите, чули или прочели.. Да му се не види-хората не знаят как се прави изречение. Двусмислиците юбер алес. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Addicted ще е по-добре
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Някакво 3 годишно мъниче пее Камелот, притиснало тениска с логото на групата,ах, днешната младеж- цък ![]() Ах! Това наистина детенце наистина е много весело ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво сладко лапе
![]() ![]() ![]() ![]() Искам и аз ако имам лапе след 10-тина години да е такова ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
деебиш май ми се скапа вградената саунд карта ... левия канал пищи тъничко и едвам се чува
![]() Знаех си аз че не трябваше да продавам Audigy-то ... май ше си зема друго. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^ Руса и къдрава е... не ме кефи.
![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фолънкееее
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Дае няма нищо лошо ама и тая си я бива
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фолънкееее ![]() ![]() ![]() Не си спомням да съм давала мнение за някое "горко момиче" ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
уф имам температура днес цял ден си седя вкъщи и ми е гадно
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Върви в Рок кафе, пий един боздуган и ще ти мине!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шибаната директорка ни хвана като тръгнахме да бягаме, защото имахме 2 свободни и трябваше да чакаме през това време учителката по география...И вместо да си тръгнем след 3 час, го направихме след 6. А на всичкото отгоре написахме само някакви 5 реда и говорихме напълно излишни неща в тоя час
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
При мен пък беше егати купона...госпожата ми по дикция не дойде, за сметка на това слушах на един приятел репетицията и се размазах от кеф! А по коридорите като за петъчен ден не спираше музиката! От стая в стая-я прослушване по китара,я по флейта(най-гот при мен с 2-ма китаристи-те свирят аз пея...
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:36 AM |