![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
sep kopele na snimkite ima nqkfa shibana BUTILKA OT KOKA KOLA!!!! sega tolkfa mi se pie 4e naprao shte umra.......super mnogo mi se pie cola!!!!!!! lele
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Dec 19 2004, 03:02 AM) sep kopele na snimkite ima nqkfa shibana BUTILKA OT KOKA KOLA!!!! sega tolkfa mi se pie 4e naprao shte umra.......super mnogo mi se pie cola!!!!!!! lele Пий вода |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Dec 19 2004, 03:02 AM) sep kopele na snimkite ima nqkfa shibana BUTILKA OT KOKA KOLA!!!! sega tolkfa mi se pie 4e naprao shte umra.......super mnogo mi se pie cola!!!!!!! lele Изпих колата, за да не те дразни... Да се похваля с новата си снимка: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
strah me e da se priebra v nas 4e ne znam kakvo me 4aka...
20 4algara i 10l alkohol..i az trqbva da podrejdam! pone torta dano ima adski mi e lubopitno dali sa izpili vsi4ko dosta be6e.. a za 25-tte biri prosto me glojdi velikoto symnenie 4e ne sa i stignali a stiskaite mi placi ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
ahah sep qka pic.......
IMAM EDIN VAJEN VUPROS....nqkoi da znae dokoga e zimnata vakanciq,poneje iz ruse trugna sluh 4e sa q udyljili.....a e mnogo neqsno... ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Shtom w moeto daskalo kazaha towa che e sigurno znachi sa q udyljili, shtom maika mi koqto e daskalka kaza towa, znachi sa q udyljili, po dqwolite udyljili sa q!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Смятам да разбера утре.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
В нашето даскало е удължена до 9 януари,а предполагам и в цялата страна....
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
![]() ![]() ![]() i teniski 6e praat i we4e si zapazih edna broiika ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аз моята ваканция сама ще си я удължа,защото ме е тръшнал някакъв вирус в момента...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
лош завършек на лош ден.
изгледите за новата седмица са още по-лоши -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
e sa stafam 8:30 ludnica. za praf pat tolkfa rano. kato zvanna 4asovnika i shteh da umra. deba i shibanata alarma kak q mrazq e taka! trqq da u4a po fizika [blqqqqqqqqhhhhhhhhhhhhhhhhhhfheufhsefj] i po geografiq za kontrolno
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някво... Сега трябва да се къшпя и да се оправям за училище, ама ме мързи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Преди ден разбрах, че най-добрият ми приятел е влюбен в мен ... все още ми е кофти ... но ми писна да се чувствам виновна за естественото си държание ... От къде можех да знам, че предизвиквам такива чувства у него? ... В момента от вътре ми идва да кажа нещо цветущо, но ще се въздържа ... И все пак ... какво да правя? Като, че ли най-хуманно ще е да прекратя всякакви контакти с него ... ............. а ми беше толкова близък, като част от мен ... шибан живот ... и то да беше за първи път ... не, не ... само колко любими хора съм губила по този начин ... не знам вече как да се държа и какво да правя ....
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Otvaam na repeticia !
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 20 2004, 06:26 PM) Преди ден разбрах, че най-добрият ми приятел е влюбен в мен ... все още ми е кофти ... но ми писна да се чувствам виновна за естественото си държание ... От къде можех да знам, че предизвиквам такива чувства у него? ... В момента от вътре ми идва да кажа нещо цветущо, но ще се въздържа ... И все пак ... какво да правя? Като, че ли най-хуманно ще е да прекратя всякакви контакти с него ... ............. а ми беше толкова близък, като част от мен ... шибан живот ... и то да беше за първи път ... не, не ... само колко любими хора съм губила по този начин ... не знам вече как да се държа и какво да правя .... Минути за самореклама ![]() Sep би казал 'naked pics?' ако не го е направил вече ![]() Аре да се праа на психолог... Цитат И все пак ... какво да правя? Като, че ли най-хуманно ще е да прекратя всякакви контакти с него ако наистина е влюбен в тебе то около година го обричаш на мъчения и после ше му мине е може и като някой индивиди цял живот да вижда твойто лице на обложката на Pantera - FAR BEYOND DRIVEN. Най-хуманно ще е да се самоубиеш, поне никой няма да те обвинява, че си го отрязала ![]() .... Гладен съм ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
fuck you
Ще слагам очила ![]() -0,5 за двете очи! ![]() EDIT: Късоглед съм! Дееба и Атропина... нищо не виждам!! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Гадно
![]() просто ме интересува |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Dec 20 2004, 06:26 PM) Преди ден разбрах, че най-добрият ми приятел е влюбен в мен ... все още ми е кофти ... но ми писна да се чувствам виновна за естественото си държание ... От къде можех да знам, че предизвиквам такива чувства у него? ... В момента от вътре ми идва да кажа нещо цветущо, но ще се въздържа ... И все пак ... какво да правя? Като, че ли най-хуманно ще е да прекратя всякакви контакти с него ... ............. а ми беше толкова близък, като част от мен ... шибан живот ... и то да беше за първи път ... не, не ... само колко любими хора съм губила по този начин ... не знам вече как да се държа и какво да правя .... Естествено. Трябва да свикнеш с мисълта, че всяко момче иска да ти го бодне. Цинично звучи, но е факт. Винаги много са ме нервели разни жени като почнат с тия истории "бяхме толкова близки, сега трябва да го заеба." А ми минавало ли ти е през ума... някво... ДА БЪДЕШ С НЕГО ПО ДЯВОЛИТЕ! Човека те обича!!! Поне остнаи до него. Нали ти е много скъп. Толкова скъп ти е, че ще го пратишп в няква бездна от депресии и самосъжаление, за да избавиш себе си. "Част от мен" my ass!!!!! Помисли малко, преди да бягаш от проблема, както всяка шибана жена! EDIT: ![]() Цитат(Beelzebub @ Dec 20 2004, 08:04 PM) fuck you Ще слагам очила ![]() +0,5 за двете очи! ![]() Тва е толкова малко, че можеш да се оправиш съвсем спокойно и без тях. Всъшност късоглед ли си, или далекоглед. Щото аз имам предвид ако си късоглед. Инач еможе и да ти трябват за четене. Цитат(Sw1tched @ Dec 20 2004, 08:23 PM) Гадно ![]() просто ме интересува Споко. И на теб ти трябват. Сляп си. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Dec 20 2004, 05:26 PM) Преди ден разбрах, че най-добрият ми приятел е влюбен в мен ... все още ми е кофти ... но ми писна да се чувствам виновна за естественото си държание ... От къде можех да знам, че предизвиквам такива чувства у него? ... В момента от вътре ми идва да кажа нещо цветущо, но ще се въздържа ... И все пак ... какво да правя? Като, че ли най-хуманно ще е да прекратя всякакви контакти с него ... ............. а ми беше толкова близък, като част от мен ... шибан живот ... и то да беше за първи път ... не, не ... само колко любими хора съм губила по този начин ... не знам вече как да се държа и какво да правя .... ebati. naistina zashto trqbva da "go gubish". prosto mu kaji 4e neshtata stoqt taka 4e go iskash kato priqtel. i tfa e . ne moje li da ste si priqteli. toi moje i vinagi da e vliben v tebe no moje da se opita da si badete prosto mnogo dobri priqteli. nqkoi shte kaje: "ne moje!" . ne moje kur!. moje! az predi 1-2 godini bqh po syshtiq na4in i vsyshnost i sega sym taka i kfo da se prai....no spored mene e typo da mislish 4e trqbva da "go zagubish" . ba li go vie si znaete.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Dec 20 2004, 05:04 PM) fuck you Ще слагам очила ![]() +0,5 за двете очи! ![]() + ще рече ,че е далекоглед ,Стефане и предполагам има отчаяна нужда да спре да го боли глава докато чете ![]() като сложиш очила след няколко дена ще си като нов ............... шибан тъп ден шибани тъпи идиоти адски много ми се повръща покрай Beelzebub се подсещам ,че имам отчаяна нужда от смяна на стъклата на очилата мразя ,когато хората говорят наизуст адски ми е интересно как според вас може да прекарваш времето си покрай някой ,който ти е безразличен като знаеш ,че ти на него не си не че ме грее особено ако аз не съм губеща страна ,но е адски тъпо да говорите глупости -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат мразя ,когато хората говорят наизуст адски ми е интересно как според вас може да прекарваш времето си покрай някой ,който ти е безразличен като знаеш ,че ти на него не си не че ме грее особено ако аз не съм губеща страна ,но е адски тъпо да говорите глупости По дяволите, бил съм и от двете страни на уравнението и все е гадно. И пак няма причина да го заебава. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Dec 20 2004, 08:20 PM) мразя ,когато хората говорят наизуст адски ми е интересно как според вас може да прекарваш времето си покрай някой ,който ти е безразличен като знаеш ,че ти на него не си не че ме грее особено ако аз не съм губеща страна ,но е адски тъпо да говорите глупости bezrazli4en? te sa si nai-dobri priqteli..pone taka razbrah....predpolagam ne i e bezrazli4en za da e nai-dobra priqtelka s nego.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() щом казваш -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук The_Rage е прав... Глупаво е човек да се отказва от едно толкова силно приятелство току така.
@Nightmare: Ако той е знаел, че ти искаш отношенията ви да са само и единствено приятелски, не е трябвало да ти казва какво чувства. Така освен себе си, наранява и теб, карайки те да мислиш за загубата на най-близкия си приятел... Щом те обича, ще стиска зъби и ще търпи, каквото и да му струва, но няма да те наранява. Така или иначе, станалото - станало; сега остава само да се разберете като големи хора какви ще ви бъдат отношенията завбъдеще. Ако ти държиш достатъчно на него и той е достатъчно зрял, за да приеме отказа ти, не е нужно да си унищожавате приятелството. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
само на мен ли ми се струва ,че момчето ще е по-добре ако тя го остави за известно време да я прежали вместо постоянно да се навърта край него и да му напомня за 'великата загуба ',която е преживял?
далече от очите ,далече от сърцето -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Lethe @ Dec 20 2004, 08:31 PM) далече от очите ,далече от сърцето Не бих казал... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз имах една мноо добра приятелка и бях влюбен в нея. В компанията и само се сдухвах, а пък без нея не можех..и в крайна сметка сам реших да се отчужда от нея. Сега съжелявам, че не отворих темата преди това, така и не разбрах какви бяха нейните желания за отношенията ни. Сега си имам ''жена''
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мазухисти
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 01:30 PM |