![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Мдам, точно като съм бил към английски. Ти пък как не си се обадил да се организираме софийската група за официално посрещане
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Ех-х-х, що някой не ме види и мене някъде?
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Аз идвам много често в София, но обикновено нямам време да се обадя, защото имам много работа. Може би някой ден като съм по свободен. Иначе благодаря за поканата.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
даже държат да им викат с имена като SOULESS PAINBRINGER CHURCHBURNER итн...хаха много са забавни...и същевременно жалки ....: ![]() DRAGONTEAR... ahah ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Абе само мойто ICQ ли се е**ва или нещо не е наред при всички?!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
^на мен още двама човека ми се оплакваха ..
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^Моето си е ок, какъв проблем имаш?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Първо въобще не се отваряше, преинсталирах го два пъти, пак същото.Сега пък зацикля, не мога да го затворя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О.о при мен няма такова нещо. Май имаше някаква програмка, която можеш да си я прикачиш към кюто или нещо подобно...Qip, Венци или Ицо май знаят за кво става въпрос :?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
QIP е истината, отиваш, теглиш, малко повечко настройки, но няма мърдане
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^подкрепям! Само дето нещо не ми бачка статус чек-а...
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
QIP е истината, отиваш, теглиш, малко повечко настройки, но няма мърдане ![]() +2 -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, и аз вече съм зарибен по QIP, много по-добро е от кюто
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Ех-х-х, що някой не ме види и мене някъде? Ми с удоволсвтие. Цъфни на някоя среща да побъбрим. ![]() Днеска беше бая дълъг ден. Ама поне не лош. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 24-September 06 Потребител N: 1590 ![]() |
КюАйПи РЛЗ ;щ
-------------------- I died to become immortal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Пичове днес стана най-голямата глупос в живота ми тукощо майка ми си тръгна и ще дава развод на баща ми и кво аз останах при бащами като майка ми ми каза ти остани аз ще взема сестрати(която е инвалид в истинския смисъл на думата)и за какво всичко за това че баща ми си имал любовница
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
човече много съжалявам...колкото и да е зле стават такива неща
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
шибня
![]() Пусни си Angel Death ![]() Sry, бъзикам се естествено. Оправяй си настроението бързо и мисли по-малко за тези неща. Разбира се, че няма да има развод. -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Развод може и да има. А ти Вермик, ясно, че ще ненавиждаш онази жена, ами баща ти кой го е карал да й се връзва? Вината, ако се търси таква, е у него. Той е направил избора.
Ситуацията е сериозна, определено. Майка ти трябва да реши дали ще може да се спарвя сама. Случва се с 60% от българските семейства. Повечето пъти жената остава. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 24-September 06 Потребител N: 1590 ![]() |
Хм, баща ми си живее при любовницата от доста години вече ...
И сестричка си имам (2 г. ) Майка ми си живее с нейното гадже .... На мене не ми дреме, момче от крайните квартали ... (ъпсурт) ;] П.С. Много се кефя на гаджето на баща ми ![]() Тая ми е като 2-ра най-добрта приятелка ;п Та .... И на тебе не трябва да ти дреме. -------------------- I died to become immortal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Баси кви неща почнахте да обсъждате...
![]() ... Аре утре дано бием Полша (вече днес...) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой играе?
П.С. Нещо ми се ебава мишката ... -------------------- I died to become immortal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
мамка му ...
толкова опити за сериозни кавъри на the number of the beast, а майтапа на нановар е класи над свички тях и като вокал и като свиренье |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо Полша ни се опъва като гледам. Ебаси, кашлям на всеки 2 секунди, имам чувството че накрая ще си изкашлям органите...
@Vermic Мисля, че нещата може да се оправят. Преди една седмица същото щеше за малко да се случи и при мен, само без любовницата. Стискам палци и горе главата! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Те са се оправили тази сутрин,поне до колкото разбрах де
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Биха ни 3:1. Много ключов момент 3тия гейм бнакрая. Водехме 23:21 и позволихме да обърнат 23:25. Псоле четвъртия точка за точка и ни биха...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тъпо стана, баси многото грешки. Но какво пък, евала на тия момчета!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
"Евала и на съдията", зщото при 6:3 в четвъртия гейм даде точка за поляците, а топката беше в аут и трябваше да стане 7:3 за нас. Много ме е яд, обаче евала на нашите, много са добри и заслужават поне бронзови медали. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!
-------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Наистина сбърка тогав съдията, ама се съмнявам да е било нарочно. И едва ли е е било толквоа решителен момент. Просто началните ни удари не бяха достатъчно добри - поляците посрещат хубаво, организират атака и бележат. Всеки наш сервис беше точка з атях после...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:07 PM |