Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Dec 14 2006, 01:26 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 |
ето ги китайците как се справят с въпроса за прането
laundry man china public laundry public laundry shanghai |
|
|
|
Dec 14 2006, 03:03 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Хахаах....А навън е ебаси клинча. 15 минути без шапка и ушите ти са отишли вече...
-------------------- |
|
|
|
Dec 14 2006, 03:20 PM
Коментар
|
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 |
^^ Ми да, вземи пример от тях или накарай съседите ти да си тръскат чергите над някой мост
-------------------- |
|
|
|
Dec 14 2006, 07:40 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 |
Ти не ходиш за да учиш, ти ходиш за да имаш оценка. И за какво ти е тая шибана оценка? Самочувствието ли ти вдига, мама и тати ли те глезят,или си мислиш,че си нещо повече?! Супер се дразня на подобни. Ае имаме 6 - да се прегръщаме и да си вдигнем купон, има 2 - срам и позор, рев и убити нерви. Отличиницте са умни, тез с по-малко от 5 - тъпи... кога в живота се пишат оценки? И кога някой е знаел какво иска?!. Ама и самата организация на нещата е такава - ти може да кандидатстваш с история и литература,ама ти трябва 6 по химия за да имаш силна диплома... И за де учим накрая? за да си умрем... отличници....които не е сигурно,че някога са били живи. Ходя за да имам оценка, а аз искам 6 (понякога и 5 ме задоволява). Искам да съм на върха! А аз го мога! Колкото по-високо, толкова по-добре! Все пак не съм като двойкаджиите, постоянно отсъстващите или заклетите "гъзари". Аз си върша работата!Отивам, изпитват ме и получвам оценки (да вметна че и днес имам 6 по Биология, като само си прегледах набързо урока за 2 минутки преди часа). Не ходя за да се правя на голямата работа, да пуша, пия или приказвам глупости! Училището (за мен) не е място на което се ходи за да правиш горепосочените неща (или да се видиш с приятели)! Отиваш за да си свършиш работата като ученик! Всичко друго може да го правиш извън училище! Учим за да може да ни приемат в по-добър университет и да имаме по-добро образование, а от там може да си намерим по-добра и високоплатена работа! Тъй че не умаловажавай училището! |
|
|
|
Dec 14 2006, 07:54 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Омаловажавай
-------------------- |
|
|
|
Dec 14 2006, 08:04 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 |
(да вметна че и днес имам 6 по Биология, като само си прегледах набързо урока за 2 минутки преди часа). Да, вметни го, 'се едно не написа целия тоя тъп пост да се похвалиш, че за 2 минути си си научил урока и имаш 6. Боли ме кура. .!. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
|
Dec 14 2006, 08:14 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 |
^^Предпочитам сам да си върша работата!Пък и приятели могат да са намерят навсякъде.Моите като не са в моето училище?Да бягам от часове ли?Хахаха!Социални контакти трябват!Но понякога дори някой страничен човек може да помогне, дори приятел може да не помогне...Най-важното е увереността и умението да се справяш с трудните ситуации!
@Ol' Skull Това го написах за да се похваля И най-важното - това което сам може да си го направиш никой друг не може да ти го направи.На първо място вярвам на себе си! |
|
|
|
Dec 14 2006, 08:21 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Абе аре стига си завършвал с удивителни изреченията, че дразниш, зубър смотан.
Смпред мен училището е за.... кур за училището. ОК? .!. +1 -------------------- |
|
|
|
Dec 14 2006, 08:27 PM
Коментар
|
|
^Харесват ми удивителните! Ще спра да ги пиша само когато спреш да пишеш обиди!
|
|
|
|
Dec 14 2006, 08:37 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
.!.
-------------------- |
|
|
|
Dec 14 2006, 08:47 PM
Коментар
|
|
ALL BOW BEFORE ALMIGHTY POPE!!1111!!! RESPECT
Затъркалях се по пода, Стефане, бива ли да затапваш така човека -------------------- |
|
|
|
Dec 14 2006, 09:05 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
Dec 14 2006, 09:15 PM
Коментар
|
|
^ .!. > you.
-------------------- |
|
|
|
Dec 14 2006, 09:16 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Аве Бранник, евала ти бия бе момче... ти осмисли живота на болшинството лайнари дето ни обучават в училище. Добре че няма много хора като теб, които са роботизирани фанатици и учат, защото "трябвало". Нашата образователна система куца и то много осезаемо. Ще ти ръкопляскам и ще ти се кланям ако без частни уроци на който и да е изпит изкараш повече от 4,50... освен това нужно ли е да ти казвам, че оценките са субективна величина. Нужно ли е да ти казвам, че някоя даскалица може да са я ебали на криво и да пише двойка на някого само заради това? Искал да е на върха... с това самочувствие и искане да си на върха... леле леле, не знам... желая ти успех де, може и да сполучиш.
Малко встрани от темата. По Фокс лайф върви един сериал- Вероника Марс, много е готин. Ценното в него е и друго. Показват американската система на образование. Не обичам Америка като държава (това е друга тема), но образованието им го бива. Там учениците са заети почти целодневно. Тука ученето се свежда до отбиване на номера (освен от звезди като Бранник)... И последно, винаги съм се чудил ако човек стане някав хамалин/продавач/мениджър/друго, термохимичните процеси къде ще ги използва? Или пък биоценозите? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Dec 14 2006, 09:16 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Дечурлига
Малко встрани от темата. По Фокс лайф върви един сериал- Вероника Марс, много е готин. Ценното в него е и друго. Показват американската система на образование. Не обичам Америка като държава (това е друга тема), но образованието им го бива. Там учениците са заети почти целодневно. Тука ученето се свежда до отбиване на номера (освен от звезди като Бранник)... Зависи кои училища. Защото там от училища до училища има голяма разлика. Болшинството учат в по-простите училища и стават по-прости. Някои от тях след като завършат не знаят къде се намира Тихият Океан. За хубавите трябва или дедето да е доказан гений или родителите му да печелят маса кинти и да плащат високите такси. Така, че малко деца успяват да се доберат до хуватият извор на знания. Останалите гълтат маса рекламни лайна и мейнстрийм.Аве Бранник, евала ти бия бе момче... ти осмисли живота на болшинството лайнари дето ни обучават в училище. Добре че няма много хора като теб, които са роботизирани фанатици и учат, защото "трябвало". Нашата образователна система куца и то много осезаемо. Да ти плащат <300 лева на месец, да те видим, как ще преподаваш.И последно, винаги съм се чудил ако човек стане някав хамалин/продавач/мениджър/друго, термохимичните процеси къде ще ги използва? Или пък биоценозите? Ако станеш мениджър в нефтозавода ще ти трябват. Аз имам по-ниска оценка по биология и не съжалявах, защото нито знанията ми трябваха в последствие, нито и оценката за кандидадстване във ВУЗ. Когато започнах да чета някоя статия за спорт/фитнес/здраве просто виждам, че ми липсват познания
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Dec 14 2006, 09:21 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
^И ти си прав, винаги имам предвид тъй наречените елитни училища.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Dec 14 2006, 09:21 PM
Коментар
|
|
Светъл, респект за мнението. По-точно не би могло да бъде казано.
-------------------- |
|
|
|
Dec 14 2006, 09:58 PM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
Heil Hiter!
-------------------- meh.
|
|
|
|
Dec 14 2006, 10:02 PM
Коментар
|
|
Heil Stalin!
-------------------- |
|
|
|
Dec 14 2006, 10:03 PM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
You have chosen to ignore all posts from: Бранник.
· View this post · Un-ignore Бранник -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Dec 14 2006, 10:04 PM
Коментар
|
|
Heil me!
-------------------- |
|
|
|
Dec 14 2006, 10:14 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
Цитат Ходя за да имам оценка, а аз искам 6 (понякога и 5 ме задоволява). Искам да съм на върха! А аз го мога! Колкото по-високо, толкова по-добре! Все пак не съм като двойкаджиите, постоянно отсъстващите или заклетите "гъзари". Аз си върша работата!Отивам, изпитват ме и получвам оценки (да вметна че и днес имам 6 по Биология, като само си прегледах набързо урока за 2 минутки преди часа). Не ходя за да се правя на голямата работа, да пуша, пия или приказвам глупости! Училището (за мен) не е място на което се ходи за да правиш горепосочените неща (или да се видиш с приятели)! Отиваш за да си свършиш работата като ученик! Всичко друго може да го правиш извън училище! Учим за да може да ни приемат в по-добър университет и да имаме по-добро образование, а от там може да си намерим по-добра и високоплатена работа! Тъй че не умаловажавай училището! Всичко това е чудесно, само че.... малко си объркал страната -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Dec 14 2006, 10:15 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 14-April 06 Град: София/Казанлък Потребител N: 1294 |
Heil Anal Torture! Грайнда на власт!!!
|
|
|
|
Dec 14 2006, 10:20 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Сестра ми е преподавател в Далас и според нея, образованието им въобще не е просто както се говори тук.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dec 14 2006, 10:24 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
Бай дъ уей 23-ти ден мъгла
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Dec 14 2006, 10:31 PM
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 |
Odin owns ye all!
-------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 14 2006, 11:27 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Из други форуми:
След първи януари ставам гражданин на Европа и не като чичо ми, който кара лодка с разни неща между албания и италия, ами съвсем законен. Във връзка с преминаването ни към ЕС трябва да започнем да се съобразявяме с някой от претенциите на западняците: 1. Преустановяване на отглеждането на домашни любимци в апартаменти с цел изяждането им 2. Препоръчва се методът при, който насъбрания боклук се изхвърля през прозореца върху площадката пред блока, да не се използва повече 3. Размера на домашно произведения алкохол да не надвишава това на средно голяма фабрика в Русия. 4. Въвежда се лимит за носене на един и същ вид чорапи - 3 месеца. 5. Подобно на титлата "сър" в англия се регламентират нови позиции в обществото, които да разграничават работническата класа от другите класи. Титлата "бат" се дава за особени заслуги към аверите, титлата "браточка" е по-скоро обръщение използвано в бизнес разговорите. Възрастните граждани, които имат положение в обществото се възпроизвеждат в титлата "бай". Промените със сигурност ще променят нещо от живота на всеки един от нас, но трябва да го направим в името на една по-българска Европа за нашите деца, както и за техните. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dec 15 2006, 12:11 PM
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 |
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dec 15 2006, 12:42 PM
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
Phahaha tova sym go gledal
P.S.Izvinqvam se za pravopisa ...ama sum ot zala |
|
|
|
Dec 15 2006, 05:12 PM
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 |
drun ето това трогва - SPR
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 5th November 2025 - 06:45 PM |