![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Dec 20 2004, 08:39 PM) така и не разбрах какви бяха нейните желания за отношенията ни. Е, това поне си можел да разбереш, Боби... ![]() Лично аз не вярвам, че отчуждението е изход... Поне за мен никога не е било решение. Дори да останете само приятели, пак можете да изживеете много красиви моменти, от които едва ли си струва да се лишаваш. Друг вече евъпросът ще можеш ли да го понесеш, това положение... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Mnogo hubawa tema ste otworili tuk da wi kaja... shte wzema da popisha. Spored men kogato momche i momiche sa priqteli, i sled towa se wliubqt, towa e mnogo hubawo. No samo pri uslowie che proqwqt malko wolq. W smisyl tazi liubow skrepqwa priqtelstwoto. Ti si wliuben w choweka, no tei kato ne mojesh da go obichash kato neshto poweche, go zaobichwash oshte poweche kato priqtel. Drug e wyprosa che malko hora imat wolq. Za men istinskoto priqtelstwo s momiche e neshto weliko.
![]() ![]() I dori da sym izpitwal nqkoga neshto poweche kym neq, to weche se e transformiralo w zdrawo priqtelstwo. Zdrawo kato heavy metal hyhyhyh ![]() Greshno e da se otchujdawa chowek, zashtoto sme wliubchiwi po priroda i ako se otchujdawame ot wseki, nakraq ostawame sami. Priqtelstwo s momiche > priqtelstwo s momche ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Значи, извинявам се, ако съм прозвучал малко тъпо в предишния пост, обаче: бившата ми най-добра приятелка ми е гадже от 3 години и всичко е прекрасно. И преди сме ходили... и сме късали. И винаги сме били приятели. Тъй че - не на мен тия истории: ако наистина държиш на него - ще измислите нещо; ако "държиш" на него толкова, че да го заебеш сега - keep unity & respect!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Dec 20 2004, 09:32 AM) e sa stafam 8:30 ludnica. za praf pat tolkfa rano. kato zvanna 4asovnika i shteh da umra. deba i shibanata alarma kak q mrazq e taka! Аз сега станах в 9:00 а си бях легнал в 4 без нещо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() Пфу! Как можах да окьоравея точно огато се заформи инатересна тема тука!! При това все още не мога да фокусирам ![]() Утре ще ходя да си избирам очила, най-вероятно ![]() Последно: -0,5 (късоглед) съм! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Светъл, и според мен приятелството с противоположния пол винаги е по-истинско и стойностно, лишено от злоба, завист и лицемерие. И знам, че Сеп дълбоко греши като съди за всички момчешки представители по себе си ...
................................................................................................... . Сега относно проблемът ми, който започнах да съжалявам, че ви разкрих, веднага след като го постнах ... Исках просто да го напиша някъде, да освободя до колкото мога сърцето си от тежестта на станалото ... Знаете ли, не искам да превръщам този форум в място, където да търся решения или отговори на личните си проблеми. Убедена съм, че всеки един от вас има предостатъчно грижи, за да става свидетел и на моите. Ето защо няма да ви съобщя как мисля да постъпя в тази ситуация - само ще ви кажа - не смятам, че изобщо може да се говори за съществуване на решение, когато чувствата не са взаимни .... Благодаря за съпричастието, за интереса и хубавите съвети! ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Dec 21 2004, 07:47 AM) ![]() Пфу! Как можах да окьоравея точно огато се заформи инатересна тема тука!! При това все още не мога да фокусирам ![]() Утре ще ходя да си избирам очила, най-вероятно ![]() Последно: -0,5 (късоглед) съм! Добре дошъл в групата "Орлов поглед". ![]() Недей да се оплакваш, аз съм значително по-малка от теб и вече имам диоптър - 1 на лявото и -1,25 на дясното око ... Но очила мразя да нося и си позволявам да ги слагам само, когато съм в домашна обстановка ... Знам, че няма смисъл.... и все пак .. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Dec 21 2004, 10:47 AM) ![]() Пфу! Как можах да окьоравея точно огато се заформи инатересна тема тука!! При това все още не мога да фокусирам ![]() Утре ще ходя да си избирам очила, най-вероятно ![]() Последно: -0,5 (късоглед) съм! Нищо не е! Наистина. Би трябвало да виждаш всичко на монитора ОК. аз съм с -1,7 и -2.5 и без очила чета форума, когато трябва. BTW, като гледам диоптъра ми космически в сравнение с вашите. ![]() ............................................ Nightame, всеки от нас има накакъв личен опит, който е искал да сподели, за да ти помогне. Не се дзвери. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
@Night, Sep: Мерси за подкрепата! Аз нямам никакви трудности с монитори, черни дъски в унито, болки в главата и тем подобни. Проблем има единствено при одалечени предмети, които леко се замазват. Единственият дразнещ дискомфорт момента е най-вече заради капките, които ми сложиха по време на прегледа вчера, за разширяване на зениците (Атропин, ако не греша). Нищо не фокусирам, като резултат, и по-силничката светлина ме заслепява. И втая връзка: Бати шибания сняг!!
Диоптърът ми наистина е малък, в сравнение свашите ![]() --------------------------- По темата, която изпуснах... Смятам, че Nightmare наистина не трябва да прави компромиси със своите чувства само заради чуждите такива. Не и в случая. Само я съветвам да не се ядосва ако въпросния успее да и досади и да сдържа, ако може, някои свои реакции по отношеие на него... Защото в момента може, съвсем без да иска, да го нарани доста неприятно! Смятам, че е възможно да съхраните приятелството си... на пича ще му мине ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Daite 20 leva
![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Хм.. като бях на прегледа за военните ми слагаха някви лещи и ме питаха дали виждам по-добре а на мене ми се замазваха нещата само..та това предполагам значи че съм добре?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Леле тая тема наистина била станала "Искрено&Лично".....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Dec 21 2004, 03:14 PM) Хм.. като бях на прегледа за военните ми слагаха някви лещи и ме питаха дали виждам по-добре а на мене ми се замазваха нещата само..та това предполагам значи че съм добре? Боби, 1,20лв е прегледът при офталмолога. Ако имаш съмнения... @Зиг: За теб знаем, че нищо не трогва сърцето ти ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Dec 20 2004, 07:30 PM) Za men istinskoto priqtelstwo s momiche e neshto weliko. ![]() ![]() Цитат(Sw1tched) Сега си имам ''жена'' ![]() aheh horata me obi4at,....puk az tqh gi obi4am dvoino ....kolkoto te men.. ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Dec 21 2004, 03:47 PM) @Зиг: За теб знаем, че нищо не трогва сърцето ти ![]() А трябва ли чуждите любовни неволи да ме трогват? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
догодина май няма да имам безплатни билети за влаковете ....
![]() -------------------------------- тези дни си мисля, че не може да има по-голям карък от мен -------------------------------- искам шибания синузит да изчезне |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От събота съм болна,а в момента ми е толкова зле,че направо се чудя дали не съм хванала пневмония.Може и да има Merry X-mas и Happy New Year по болниците в такъв случай...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 23 2004, 01:39 AM) От събота съм болна,а в момента ми е толкова зле,че направо се чудя дали не съм хванала пневмония.Може и да има Merry X-mas и Happy New Year по болниците в такъв случай... по-скоро merry X-ray |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
trqq da dafam na daksalkat belejka za 15ti noemvri. togava bqh v pld i oshte ne sm i dal belejka . ama svyrshihme i utre trqq da i q donesa ama nqma da otida na sladkarnica a i ebati. parfo da imas srehsta v daskaloto za da otida v daskaloto i da ostafq belejkata i da si trugna a to naprao v Dyrfenica na sladkarnica e shreshtata . q da bega!
neska kato bqh v Jazza magazina. i si [rpestaah kak primerno e taka da go nasledq po nqkaf na4in ne 4e imam neshto obshto s teq hora tam. ama ako go nasledq shte si napraa ebati studioto . shte prodam tam kitari i kfoto ne mi trqq ii shte imam basi barbanite lele ludnica!!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
един път човек да има нещо наистина важно да свърши пред това пц и ШИБАНИТЕ ПЕДАЛИ ВСЕ ЩЕ МУ СПРАТ НЕТА!!!!!!!!!!
като малоумните снощи от 9 до 12 съм седяла и чаках да пуснат шибания нет то не дефрагментирах дискове ,то не чистих ,то не редих музика... и пак не ми го пуснаха ![]() мразя интернет доставчика си ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
мразя себе си .... мразя всичко ... как може за 3 седмици всичката помия на света да ми се стовари на главата ............
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
AHAH kolednoto nastroenie se use6ta i vuv foruma ve4e
![]() Az puk sega 6te hodq da si kupq podaruk,ako ne me domurzi i posle 6te sum na daskalo ![]() ![]() alpha prime tova na snimkata neimoverno mnogo prili4a na mitaka heh ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
werwai mi ne e
![]() ne sym siguren mai e XXL w plowdiw ... ps: mrazq koleda .... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днеска с жена ми се бяхме разбрали да отидем у нас и да се сцепим от ебане, но в последния момент и се обадиха шибаните китайци, от шибания китайски ресторант, щото имали някви 4 резервации, а нямат друга сервитьорка която да си върши рабоатат като хората и ще има еба майките китайски!
............. Поне се разбрахме с жена ми кво ще си подаряваме без скандали. ................... Интернет доставчика ми се гаври с мене. Докато напиша ТОЗИ отговор ме дисконектна 5 пъти! ........... Де`а китайците шибани малкопишкести... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
mene pyk za praf pat ot dosta freme interneta si mi e kakto trqq da e . i dostaf4ika ve4e ne go mrazq tolkfa.
malko semeini problemi ima, i sa nqkfo okolo x-mas hardcore-a i nova godina blalba trqqt pari i tfa e problema sega. hah. pone tiq dni trqq da zema 8 lv ot koncerta deto praih s empty face na 3ti v kokara4a. 8 lv me urejdat dobre shtoto tolkfa strufa bileta za X-mas Hardcore i tfa opredelno e dobre! ahihi |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 20 2004, 03:26 PM) Преди ден разбрах, че най-добрият ми приятел е влюбен в мен ... все още ми е кофти ... но ми писна да се чувствам виновна за естественото си държание ... От къде можех да знам, че предизвиквам такива чувства у него? ... В момента от вътре ми идва да кажа нещо цветущо, но ще се въздържа ... И все пак ... какво да правя? Като, че ли най-хуманно ще е да прекратя всякакви контакти с него ... ............. а ми беше толкова близък, като част от мен ... шибан живот ... и то да беше за първи път ... не, не ... само колко любими хора съм губила по този начин ... не знам вече как да се държа и какво да правя .... Въй,въй..ама коолко позната история.Само дето моя БИВШ най-добър приятел ме е харесвал 5-6 годинки,и трябваше д аму вадя думите с пръчка от устата за да го разбера де..И най-накрая тръгнахме за да се скараме....и беше голяма тъпотия де..И са сме смъртни врагове ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...Женски истории....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Днес си купих палто. В близка до моята гама:")) бежавко е ми е мисълта. Само за 75 лв... и съм много доволна:) супер ме кефи.
Запознах се с двама много яки хора... а с единия имахме неочаквано много общи неща..... И въобще днес беше як ден. :") Утре заминавам ан село и ще си видя и кученцата...... Официално обявявам че търся дом за едно мъжко боксерче, 4 месеца и половина.... казва се Фет")) И се усмихвайте:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Президент на Република България ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 26-November 03 Потребител N: 335 ![]() |
Днеска се ебавах с генератора за случайни речи на Симеон и тоя ми се обиди някво. Ама беше забавно.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dnes........BE6E QK DEN...kupih nai vajniq podaruk
ne otidoh za purvite dva 4asa ,tretiq seqh,4etvurti i peti se 4erpihme s ostanalite i taka posle si kupih podaruk i se kefq posle sys svetyl i priqteli otpraznuvahme vakanciq i be6e MNOGO QK DEN ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 07:27 PM |