Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jan 2 2007, 10:47 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
^Ти си много примерен бе, Стейдж
-------------------- |
|
|
|
Jan 2 2007, 10:50 AM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Дамбов, кажи как ги отказа??? Аз веднъж се опитах да ги откажа и издържах половин час без да запаля.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 2 2007, 11:10 AM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 |
Човек чесно да ти кажа и аз не знам, след повече от три години пушене.
Може да ти прозвучи глупаво, но имаше една мисъл която постоянно ми се въртеше в главата: "Човек има свободна воля" (казаха ми го след като ме попитаха "ти за кво пушиш?") Тва е основното нещо което ме накара да ги спра. ПП:аз и преди съм го чувал но просто не го проумявах. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
|
Jan 2 2007, 03:45 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
^Ти си много примерен бе, Стейдж Има и по-примерни от мен @conguestadors Ми или изведнъж или никога. При мен главното беше, да си намирам работа през деня и просто да не мисля за цигари. Пък и наистина трябва да имаш някаква цел. Нещо, за което да ти дава смисъл да спреш. Другото е воля. -------------------- |
|
|
|
Jan 2 2007, 04:08 PM
Коментар
|
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
Кое осмисля твоето 'спиране'?
|
|
|
|
Jan 2 2007, 04:11 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Купих си нова РС камера, защото за старата не мога да намеря драйвари. Иначе новата е няква DELUX и пише, че снима с 1.3 мегапиксела. Ама те на светло всички снимат добре, довечера ще видим как предава.
ПС: Ако някой ми намери драйвари за старата "BESTEK", ще му бъда много благодарен. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 2 2007, 04:19 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
-------------------- |
|
|
|
Jan 2 2007, 08:41 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 |
Неска се напих като свиня
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 2 2007, 09:24 PM
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
^Припомни ми !Вчера...Пак същата метълка дойде,дето искаше да ме целува
|
|
|
|
Jan 2 2007, 11:10 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
Абе вие сте на 13
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Jan 2 2007, 11:17 PM
Коментар
|
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 |
^^ Ти пък се извъди голям пияница, бре. Аз на твоите години се напивах за първи път
-------------------- |
|
|
|
Jan 2 2007, 11:19 PM
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
Хахаха,че кой казал,че съм се напил!Който е свикнал свикнал!
|
|
|
|
Jan 3 2007, 12:55 AM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 |
мале колко съм задръстен
че аз на 14 год за първи път вкусих алкохол,пък вие вече на тази възраст и от 7 бири не се напивате -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
|
Jan 3 2007, 09:57 AM
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 |
Аз не съм вкусил за първи път сега! Като малък - топвах си кутрето в ракийката на баща ми от време на време.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 3 2007, 12:13 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
Ха браво на тебе, само да те светна че от такова топване на кутрето братовчедките ми щяха да повтарят 1ви клас и в момента са с ужасяващи увреждания. Има добра причина да не се дава алкохол на нпълнолетни и малолетни, блять.
-------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Jan 3 2007, 12:52 PM
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 |
Говоря за период от през 1-2 седмици...
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 3 2007, 01:21 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 |
Да ама кота станат на наще години ще са трупове >:)
Да ама кота станат на наще години ще са трупове >:) -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
|
Jan 3 2007, 02:55 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Като бях на 14-15 години пиех по-често и повече. Може би тогава съм имал стимул да се правя на голям мъж по този начин или нещо подобно. От тогава са ми рекордите от по 10 бири и прочие. После се поуспокоих...
Сега си пия сам вкъщи пред телевизора. Иначе днес си купих билети за Stonegard -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2007, 04:03 PM
Коментар
|
|
Цитат mySQL query error: INSERT INTO ibf_mail_queue (mail_to,mail_date,mail_subject,mail_content) VALUES('no_doubt@mail.bg',1167832936,'Абониране за уведомяване за нови съобщения в темата','Bloody_Dark,\r\n\r\nstage has just posted a reply to a topic that you have subscribed to titled \"Честит рожден ден!\".\r\n\r\n----------------------------------------------------------------------\r\nЖив и Здрав!\r\n----------------------------------------------------------------------\r\n\r\nThe topic can be found here:\r\nhttp://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=3246&view=getnewpost\r\n\r\n\r\n\r\nIf you have configured in your control panel to recieve immediate topic reply notifications, you may receive an\r\nemail for each reply made to this topic. Otherwise, only 1 email is sent per board visit for each subscribed topic. \r\nThis is to limit the amount of mail that is sent to your inbox.\r\n\r\nUnsubscribing:\r\n--------------\r\n\r\nYou can unsubscribe at any time by logging into your control panel and clicking on the \"View Subscriptions\" link.\r\n\r\nRegards,\r\n\r\nThe .::Metal World::. team.\r\nhttp://www.metal-world.info/forum/index.php\r\n') SQL error: Table './uha/ibf_mail_queue' is marked as crashed and should be repaired SQL error code: Date: Wednesday 03rd of January 2007 04:02:16 PM втф -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2007, 04:21 PM
Коментар
|
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 |
^ И на мен ми го даде преди малко, но все пак се поуства.
Едит: Пак същото: mySQL query error: INSERT INTO ibf_mail_queue (mail_to,mail_date,mail_subject,mail_content) VALUES('d_fire_lord@abv.bg',1167834086,'Абониране за уведомяване за нови съобщения в темата','Integra,\r\n\r\nwqwrrr has just posted a reply to a topic that you have subscribed to titled \"Случайни глупости\".\r\n\r\nThe topic can be found here:\r\nhttp://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=1415&view=getnewpost\r\n\r\nThere may be more replies to this topic, but only 1 email is sent per board visit for each subscribed topic. This is\r\nto limit the amount of mail that is sent to your inbox.\r\n\r\nUnsubscribing:\r\n--------------\r\n\r\nYou can unsubscribe at any time by logging into your control panel and clicking on the \"View Subscriptions\" link.\r\n\r\nRegards,\r\n\r\nThe .::Metal World::. team.\r\nhttp://www.metal-world.info/forum/index.php\r\n') SQL error: Table './uha/ibf_mail_queue' is marked as crashed and should be repaired SQL error code: Date: Wednesday 03rd of January 2007 04:21:26 PM -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2007, 04:27 PM
Коментар
|
|
мен ми е интересно кви са тия шибани мейли дет ги изписва ахах
d_fire_lord@abv.bg no_doubt@mail.bg mySQL query error: INSERT INTO ibf_mail_queue (mail_to,mail_date,mail_subject,mail_content) VALUES('d_fire_lord@abv.bg',1167834475,'Абониране за уведомяване за нови съобщения в темата','Integra,\r\n\r\nstage has just posted a reply to a topic that you have subscribed to titled \"Случайни глупости\".\r\n\r\nThe topic can be found here:\r\nhttp://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=1415&view=getnewpost\r\n\r\nThere may be more replies to this topic, but only 1 email is sent per board visit for each subscribed topic. This is\r\nto limit the amount of mail that is sent to your inbox.\r\n\r\nUnsubscribing:\r\n--------------\r\n\r\nYou can unsubscribe at any time by logging into your control panel and clicking on the \"View Subscriptions\" link.\r\n\r\nRegards,\r\n\r\nThe .::Metal World::. -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2007, 04:31 PM
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 |
Някой се е subscribe-нал за темата. Това означава, че му се пращат мейли, когато някой постне тук. Явно нещо се е прецакало обаче. А и кои ще са тези умници, които са се абонирали за темата "Случайни глупости"?!?!
-------------------- |
|
|
|
Jan 3 2007, 04:32 PM
Коментар
|
|
адфасфдсф
Integra i Bloody_Dark -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2007, 04:35 PM
Коментар
|
|
|
^^ Омг, това ме закопа направо. Нека, WoI да се оправи, защото вече ми го дава и Ч.Р.Д. темата.
delete this -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2007, 04:48 PM
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
Иначе днес си купих билети за Stonegard Искаш да кажеш за Evergrey -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2007, 04:52 PM
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 |
Преди малко в даскало по фотография снимах с D70 ебатиии кефа тва е апарат искам и аз такъв
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Jan 3 2007, 05:07 PM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28404 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
^^ Омг, това ме закопа направо. Нека, WoI да се оправи, защото вече ми го дава и Ч.Р.Д. темата. Би трябвало всичко да е наред вече. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Jan 3 2007, 05:38 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 |
Скапа ми се ПС-то в къщи.Нода е проспал Троянец и WIN.почна да се ебава.Някаква идея за по добра антивирусна?
|
|
|
|
Jan 3 2007, 05:50 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Най-добрата защита е да дръпнеш мрежовия кабел или да разкараш уайърлес картата от компа.
Може също да смениш ОС-а на *nix или win98, понеже по-новите вируси/троянци/червеи се пишат за дупките на по-новите ОС и по-стара няма да ги хване. А също така и браузъра да е по-стар и с 89473298374 пача. И да му се изключат разните глезотии, като ActiveX -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Jan 3 2007, 05:52 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Иначе днес си купих билети за Stonegard Искаш да кажеш за Evergrey Въпрос на приоритет -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 5th November 2025 - 08:48 AM |