Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]()  | 

Jan 9 2007, 09:11 PM

Коментар

| 
	|

![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977  | 

--------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 09:47 PM

Коментар

| 
	|

![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302  | 

Варна е отвратителен град. Извинявам се на всички от Варна, но всеки път когато съм там имам някакви проблеми. Днес се блъснахме леко с една друга кола, защото един така зверски ни засече, че почти нямаше как да отреагираме. Просто там са най-лошите шофьори в БГ. Слаш, извини ме приятелю, но все още съм страшно афектиран. Още повече, че в другата кола имаше майка с дете. Важното е, че нямаше по сериозно происшествие.

-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 09:55 PM

Коментар

| 
	|

![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579  | 

^Днеска избухна кола пред SharondeAden (или как се пише ) ....абе Магито  

| 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 10:12 PM

Коментар

| 
	|

![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653  | 

^Тя каза някой   Чак борба не бих казала, Little Dreamer Може и да ме харесва, незнам, а Randall Flag ми е обиден Kва борба бе? Просто казвам кои албуми са според мен най-яките... Мерси, "Scum" наистина е добър, особено песента Siege of Power. Другите и тях ще ги видя после Варна е отвратителен град. Извинявам се на всички от Варна, но всеки път когато съм там имам някакви проблеми. Днес се блъснахме леко с една друга кола, защото един така зверски ни засече, че почти нямаше как да отреагираме. Просто там са най-лошите шофьори в БГ. Слаш, извини ме приятелю, но все още съм страшно афектиран. Още повече, че в другата кола имаше майка с дете. Важното е, че нямаше по сериозно происшествие. Точно заради такива шофьори не искам да се уча да карам кола. Аз съм супер разсеяна и невнимателна на моменти и ако ми се появи такъв шофьор катастрофата ми е в кърпа вързана. Изобщо шофирането носи голям стрес. Предпочитам да дам 2 лв за такси, отколкото да рискувам да стане някакъв пътен инцидент. --------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 10:16 PM

Коментар

| 
	|

![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302  | 

^Хубаво де, ама таксито от Пловдив до Варна струва малко повече от 2 лв.  

-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 10:23 PM

Коментар

| 
	|

![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 

Леле, гледам утре към 18 градуса. Ебаси и нещото, тая зима май по къси панталонки ще я караме, а? о>О

--------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 10:25 PM

Коментар

| 
	|

![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653  | 

Ами за междуградски превози - не, но иначе от училище вкъщи, от вкъщи на кафе някъде спокойно мога да отделя 3-4 лева за такси. Другата алтернатива е пеша.    

--------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 10:53 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599  | 

^Тя каза някой   Не смятам да се боря с никой :mhhhm:Още повече с хора които само обиждат! Просто споделям какво мисля и чувствам. -------------------- So this song is for all of you 

By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer)  | 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 11:05 PM

Коментар

| 
	|
| 

Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655  | 

^ Аз да попитам, вие кога се запознахте, че се влюбихте? Тя не е ли от скоро в форумите?

--------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 11:09 PM

Коментар

| 
	|

Така е, от ноември месец съм във форума и LITTLE DREAMER не го познавам, нито пък имам нещо общо с него

--------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 11:10 PM

Коментар

| 
	|

![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10  | 

Варна е отвратителен град. Извинявам се на всички от Варна, но всеки път когато съм там имам някакви проблеми. Днес се блъснахме леко с една друга кола, защото един така зверски ни засече, че почти нямаше как да отреагираме. Просто там са най-лошите шофьори в БГ. Слаш, извини ме приятелю, но все още съм страшно афектиран. Още повече, че в другата кола имаше майка с дете. Важното е, че нямаше по сериозно происшествие. ахахаха факт е! Лятото със Шашо като бяхме у Варна и всеки ден се дивяхме на разни куриозни ситуации по кръстовища и улички там... това е единствения град дето шофьорите са по зле от тука -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners. 

| 

| 

| 
	|

Jan 9 2007, 11:18 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730  | 
       |
| 

| 
	|

Jan 10 2007, 12:17 AM

Коментар

| 
	|
| 

ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962  | 

Варна е отвратителен град. Извинявам се на всички от Варна, но всеки път когато съм там имам някакви проблеми. Днес се блъснахме леко с една друга кола, защото един така зверски ни засече, че почти нямаше как да отреагираме. Просто там са най-лошите шофьори в БГ. Слаш, извини ме приятелю, но все още съм страшно афектиран. Още повече, че в другата кола имаше майка с дете. Важното е, че нямаше по сериозно происшествие. ахахаха факт е! Лятото със Шашо като бяхме у Варна и всеки ден се дивяхме на разни куриозни ситуации по кръстовища и улички там... това е единствения град дето шофьорите са по зле от тука Ляв завой на кръстовище в центъра на Варна е по-трудно постижим и от намиране на пътя от Букурещ за Русе! И аз с подобна случка от летните месеци - висяхме в продължение на 2 или 3 сменящи се светофара най-отпред и в един момент се оказахме на средата на цялото кръстовище. Добре, че все пак отнякъде се намери шофьор да ни даде път, защото на някои така НЕ им пукаше, че има и други коли, та чак не е истина. Сега с усмивка си спомням това, ама признавам, че по него време и аз бях до кръв озлобена и много обидена на всите пилоти у морската столица! -------------------- Наоколо е светлина и мрак -  едновременно! -  звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 12:22 AM

Коментар

| 
	|

![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475  | 

Тоя завой трябва да се забрани със закон в цел свят   

Някои по-съмременни държави почти са го отебали, ама тука че го правиме бая още време -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US'' 

Dave Mustaine  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 11:24 AM

Коментар

| 
	|
| 

Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655  | 

Така е, от ноември месец съм във форума и LITTLE DREAMER не го познавам, нито пък имам нещо общо с него И тогава к'ви по Дяволите са тези любовни триъгълници, между четирима души?! Колкото до Варна - не знам, защо. Имахме концерт, ноември месец миналата година и като излязохме навън, някъде към 22:30 вечерта, нямаше никакво движение по улиците. Аз смятам, че беше доста по-цивилизовано - нямаше абсолютно никакви плакати по стълбовете, улиците бяха чисти, че дори не срещнахме каруца с цигани... --------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 12:08 PM

Коментар

| 
	|

![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317  | 

Варна в момента е доста елитен град, много над българското ниво. Но варненци са си хора като хора. 

И айде стига с аферата Ноел_ф. Оставете момичето и си намерете по-струваща си интрига от ръсене на флиртчиви тъпотии в тоя форум. Днеска ще е къс ден. В сравнение с вчера. Уж бяха забранили устния изпит, а пък аз си имах и на всичкото отгоре висях цял ден-от 9 сутринта до 6 и половина вечерта, за да си чакам реда. Юхуу. Просто ми е чудно-защо има устен-като си е голяма мъка и за студенти и за преподаватели, а на всичкоо отгоре и не е много легално? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith 

| 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 01:11 PM

Коментар

| 
	|

Варна в момента е доста елитен град, много над българското ниво. Но варненци са си хора като хора. Аз не виждам какво му е по елитното на Варна, сравнение с другите градове. Ходя там всяка седмица и ако мога да направя класация за най-лоши шофьори в БГ, то Варна е на първо място. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 01:31 PM

Коментар

| 
	|

![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703  | 

^Днеска избухна кола пред SharondeAden (или как се пише ) ....абе Магито  Не няма...аз видах колата ама човек вътре не видях.... -------------------- Злоба!Злоба! 

Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 02:32 PM

Коментар

| 
	|

И айде стига с аферата Ноел_ф. Yeah, аферата Noel_f Кажете, плс, някой хубав албум на Napalm Death, понеже много ме кефят на последък, а незнам точно какво да си дръпна. Много ще съм ви благодарна  Сега ако кажете и на Lacuna Coil направо ще сте златни --------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 03:00 PM

Коментар

| 
	|

![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 

С това изказване падна от 5тия етаж на първия подземен...

--------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 03:01 PM

Коментар

| 
	|

![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703  | 

Хора днес получих 2-ра повиквателна  

Я си изкажете мнението,че ми е любопитно... -------------------- Злоба!Злоба! 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 03:03 PM

Коментар

| 
	|

![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 

Мнението ми - АХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!1111111   

А са сериозно - не се притеснявай, отиди си навсякъде, където те викай и се възползвай от шанса да не си на училище. Това са предсмъртни гърчове на системата. --------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 03:17 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 14-April 06 Град: София/Казанлък Потребител N: 1294  | 

Купих си билет за Napalm Death.Ургххдхасхххгтсдрсеацфагг&(&*^&^*( лудница,мнооо се кефя ,ше има масакре на 26-ти.  

Napalm Death-Scum  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 03:36 PM

Коментар

| 
	|

Мнението ми - АХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!1111111   А са сериозно - не се притеснявай, отиди си навсякъде, където те викай и се възползвай от шанса да не си на училище. Това са предсмъртни гърчове на системата. Ама то за казарма говорех след училище а пък повиквателната е за вторнник :О -------------------- Злоба!Злоба! 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 03:48 PM

Коментар

| 
	|

![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599  | 

АХАХАХАХА!!!!11 

Няма да избягаш от казармата, хипар --------------------  Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад) 

| 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 03:55 PM

Коментар

| 
	|

![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317  | 

За LAcuna Coil почни с Unleashed Memories. Ултра албум! ПОсле си пусни дебютния едноименен и после Comalies. Така удовлоствието ще е пълно. А последния изобщо не го пускай, за да няма разочарования.

-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith 

| 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 04:33 PM

Коментар

| 
	|

''Комерсиализирали'' са се и те, предполагам

--------------------  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 11:16 PM

Коментар

| 
	|

![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10  | 

Хора днес получих 2-ра повиквателна  Я си изкажете мнението,че ми е любопитно... По добре отиди и ще те мотат, ако не отидеш ще вземат да се сетят за теб и да те завлекат с военна полиция до казармата -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners. 

| 

| 

| 
	|

Jan 10 2007, 11:28 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200  | 

Хора днес получих 2-ра повиквателна  Я си изкажете мнението,че ми е любопитно... ха споко няма да те вземат,просто те викат там за да отбият номер и да ти направят преглед,и естествено за да имат работа онези от администрацията щото ако спрат прегледите онези остават без работа иначе наистина казармата е отменена -------------------- I sold my soul for Heavy Metal 

| 

| 

| 
	|

Jan 11 2007, 12:00 PM

Коментар

| 
	|

Не е истина какво каза баба ми на 10-годишния ми брат преди малко 

Спри да ядеш сладко, бабиното, защото ще вдигнеш кръвно --------------------  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Олекотена версия | Час: 4th November 2025 - 10:41 AM |