![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Аз съм в ГХП "Св. св. Кирил и Методий" ГХП-гимназия с хум. профил
Този коментар е бил редактиран от Abbath на Aug 30 2003, 08:47 PM -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Софийска Математическa Гимназия "Паисий Хилендарски"
P.S. Математиката sux! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
I-ви курс в МГУ "Св. Иван Рилски"
Специалност: Приложна Геофизика -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
79-то СОУ Индира Ганди... Природоматематически, 10-ти клас.
Мразя го това училище... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
До днеска бях в 8-мо СОУ "Ал. Сергеевич Пушкин", специалност английски език.
Ако съдя по факса отпреди два дена от 1 септември ще съм в South Cheshire College, специалност туризъм и web design ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Раптър, честито, да си жив и здрав
![]() Аз уча в 39 СОУ "Петър Динеков", Испански език, 9 клас |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 24 2003, 01:13 PM) 70-то СОУ Индира Ганди... Природоматематически, 10-ти клас. Мразя го това училище... Ебати имената, Индира Ганди...хахахаха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не че защитавам проклетото училище ама кво му е на името?!!?!?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
31 su4em..(su4em=sredno u4ili6te za 4ujdi ezici i menidjmunt...ama kak zvu4i ina4e..)
bastiliqta, s drugi dumi..egati zatvora! -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(RAPTOR @ May 24 2003, 12:22 PM) До днеска бях в 8-мо СОУ "Ал. Сергеевич Пушкин", специалност английски език. Ако съдя по факса отпреди два дена от 1 септември ще съм в South Cheshire College, специалност туризъм и web design ![]() Eyvallah, батка, ma$allah! Жив и здрав да си и да им покажеш на онези копелета какво значи як български пропаднал металист! ![]() ![]() ![]() Икономически университет - Варна спец. Счетоводство и контрол - 3ти курс съм аз. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 24 2003, 01:13 PM) 70-то СОУ Индира Ганди... Природоматематически, 10-ти клас. Мразя го това училище... а бе братче не се ли научи че даскалото ни е 79-то а не 70 ![]() Мразиш го?...а аз след като бях в него, влезнах с изпит в него и навършвам 10 години в това даскало....мислиш ли че го обичам...ма кво ми дреме поне съм там за 5 мин. пеша. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По дяволите... винаги натискам 0 без да искам...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-February 03 Потребител N: 27 ![]() |
Hei ne se oplakvaite...kakvo 6a kajete za 2ra AEG"tomas jefersan"????
ta tva e angl gimnaziq za6to e krastena na amerikanski prezident???? mojete li da mi kajete???? da ne govorim 4e imeto e sbarkano.....ne e JEFERSAN a JEFARSAN.....negramotni ora ![]() ![]() ai stiga sam dosajdala v tozi si post ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Az puk u4a v NFSG - Nacionalna Finansovo Stopanska Gimnaziq u Sofiq... demek ikonomi4eskiq tehnikum. Kat gledam poslednite proqvi na velikiq ni direktor otnosno moq vun6en vid tuk e basi konservata (demek mnogo konservativno e daskaloto...
![]() A kakto glasi edna naredba, koqto ni pro4etoha minalata sedmica "ot dnes u4enicite na FSG nqma da budat nari4ali fesegeici , a fesegeiove " hahahahahahahahaa ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Цитат(???? @ May 26 2003, 01:17 PM) Hei ne se oplakvaite...kakvo 6a kajete za 2ra AEG"tomas jefersan"???? ta tva e angl gimnaziq za6to e krastena na amerikanski prezident???? mojete li da mi kajete???? da ne govorim 4e imeto e sbarkano.....ne e JEFERSAN a JEFARSAN.....negramotni ora ![]() ![]() ai stiga sam dosajdala v tozi si post ![]() Пише се Thomas Jefferson, ама както и да е... Това наистина е абсурдно, защото тези хора не са допринесли по никакъв особен начин, директно върху нашата история и битие.Все едно да кръстят някое училище в Буркина Фасо Стефан Стамболов или нещо такова. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-February 03 Потребител N: 27 ![]() |
znam kak se pi6a no imeto v slu4aq e napisano na balgarski s latinica...trqbva6e da pod4artaq prozino6enieto..za6toto Jefferson...v slu4aq se 4ete Джеферсън...a ne kakto trqbva-Джефърсън!!!
Hubavo aide uj e Angliiska gimnaziq mogat da q krastqt na nqkoi angli4anin no ot kav zor na amerikanec???? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
towa e chast ot konspiraciqta - iskat da zawladeqt sweta bez dori da ni kavat che go prawqt
![]() jeferson sa go napisali shtoto ima nqkwa shantawa promqna ot latinica w kirilica izmislena ot nqkoj... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Da ne si ti toq nqkoi????
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 11-April 03 Град: Plovdiv Потребител N: 64 ![]() |
Az ucha v uchilishte za bavnorazvivashti se "Stefan Karadja"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Аз съм от "Св. св. Kирил и Meтодий''
imam i edin vapros.po iako li 6te vi e da u4ite ako ste v iako daskalo? imam predvid novo,boiadisano,s hubavo igri6te i fiskulturen salon i takiva raboti. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Абе на мене няма да ми е по-хубаво. Преди да уча в 39 СОУ бях в 81 СОУ (отговаря на описанието ти) и чак сега си мисля, че там е по-добре, но ми е все и едно...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат imam i edin vapros.po iako li 6te vi e da u4ite ako ste v iako daskalo? imam predvid novo,boiadisano,s hubavo igri6te i fiskulturen salon i takiva raboti. Естествено! Особенно ако направят и едни готини кенефи. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Понеже темата е училище... да драсна нещо.
![]() Тая седмица дето свършва няма направо да повярвате какво правихме в даскало, а то е: ![]() Понеделник - Класно по Математика Вторник - Контролно по География Сряда - трябваше да имаме контролно по Химия. Всеки беше "учил", а тъпата даскалка взе, че го отмени. Четвъртък - Класно по Литература Петък - Контролно по Логика П.С. По принцип са позволени само по 1 класно и 2 контролни на седмица!!! Абе.. е*и му майката. Всички даскали решиха, че тази седмица ще правим всичко, а за другата имаме само контролно по Биология. В този момент трябва да уча по Логика, ма ми писна....хаха....тъпооо ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Jicata, v edna sedmica ne moje da imate dve klasni.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 6-February 03 Град: Пловдив Потребител N: 28 ![]() |
Аз уча в ГХП"Св.Св.Кирил и Методий" в Пловдив.И някой наши учители са много гадни и правим контролни,когато си искат и пишат оценки,каквито си искат
![]() -------------------- Само REAL Madrid и БОТЕВ пд. !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В крайна сметка на някой пука ли му какво правите в училище?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе аре са, все-пак тва е тема "Училище". За кво да си говорим в нея, освен за училище. А и плюс тва трябваше да си излея гнева някъде..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ponqkoga se chudq za kwo si dawam zor naprimer da ucha za socialnite i ikonomicheskite osobenosti na taiwan naprimer, za kwo...be neka mi e zle, nali pone pribiram wseki mesec po 21 kinta...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
daskaloto e mnogo tapo ne6to,ama trqbvalo da se u4i-taka govorqt vsi4ki vasrastni ama nqkoi hora ne slu6at nikoi,i za tva na tqh ne im puka sa daskaloto i samo bigat.to i na men mnogo mi se e iskalo da izbqgam ot nqkoi 4asove,ama 6te mi kluznat interneta i6te mi vsemat kompa.bahti tapoto:brickwall:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sw1tched, napulno sum suglasen s teb.
Ima nqkoi neveroqtni idiot6tini v u4ebnata programa... ama kato gledam na nikoi ne mu puka i ku4eto si lae a gradskiqt transport si vurvi... A za stipendiite... v na6to daskalo ni gi davat tolkova neredovno, 4e prosto nqmam dumi... vednuj na 2-3 meseca. I posle gleda6 kak parite se izparqvat za nqkolko dena... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 09:07 PM |