![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Най-накрая открих игричката, която търся от доста време (2-3 години) насам, без реално да си спомням заглавието и:
Tactics Arena За мене това е "The Ultimate" начин за безгранично губене на време!!! ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
www.tacticsarena.com МУХАХАХАХХАА, отдавна те изпреварих. Сега зарибявай останалите, че нещо противници не си намирам, там е гадно да играеш с непознати, защото нуубовете се предават, като почнат да падат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Не знам колко от Вас я знаят тая игра, но е доста яка
![]() Hotel 626 За тези, които не са я играли до сега. Въпросната игра се играе само вечер. През деня просто има празна бланка за "резервация" на стая. Аз препоръчвам да се играе с камера, микрофон и слушалки, ако имате. Приятна игра ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:20 AM |