![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 3 2004, 09:12 PM) 1.Nokturnal Mortum(велика за мен група;Зиги моля те погрижи се) Остана ми една песен Swallow (или как там беше)от Marble Moon,но аз лично мога да мина и без нея,защото е само симфонична...не исках да си хабя МБ-тите за нея... Но BTW-Nokturnal Mortum нямат чак толкова песни така,че имам да ти давам само един албум-Twilightfall и още 3 с по 3-4 песни-Marble Moon,Return Of The Vampire Lord и The Taste Of Victory... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Не,аре дай ми и Нехрист и Лунар Поетри и целия Ту дъ гейтс + нещата дето каза преди малко,че ми отказаха нехристъ...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
1. Tr00 Norsk
2. Tr00 Norsk 3. Tr00 Norsk 4. Tr00 Norsk 5. Tr00 Norsk -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 4 2004, 08:20 PM) Не,аре дай ми и Нехрист и Лунар Поетри и целия Ту дъ гейтс + нещата дето каза преди малко,че ми отказаха нехристъ... НеХрист си го поръчах на аудио,защото нямам МБ да тегля,но още не е простигнал.... Трябва да го направя нa MP3 или направо да ти го презапиша..Абе ще се разберем. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 4 2004, 09:21 PM) 1. Tr00 Norsk 2. Tr00 Norsk 3. Tr00 Norsk 4. Tr00 Norsk 5. Tr00 Norsk 6. Tr00 norsk... and steel! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
май в момента са тва:
1.Six Feet Under 2.Cannibal Corpse 3.Slipknot 4.Stone Sour 5.Fear Factory ..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
трудничко ще ми е да ги подредя по ред .. но все пак има доста фафорити
STORMLORD IMMORTAL DIMMU BORGIR - до 99, въпреки, че имат и др. яки песни след това SATYRICON EMPEROR BURZUM CATAMENIA LIMBONIC ART SIX FEET UNDER НО ВИНАГИ НА 1-ВО МЯСТО ЩЕ СИ ОСТАНАТ СТОРМЛОРД |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
1 Children Of Bodom
2 Skyfire 3 Yngwie Malmsteen 4 Norther 5 Kalmah 6 Death 7 Metallica[do ..and justice for all] 8 In Flames[do 2000] 9 WARTIME 10 Sinergy -------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 479 ![]() |
Ще се пробвам да ги подредя, ама ми е мнооого трудно...
Adema Iced Earth Soilwork Lost Horizon Tool Moonspell Tiamat ... ... Agalloch. (всъщност не успях да ги подредя ![]() Този коментар е бил редактиран от Mistress на May 7 2004, 03:35 PM -------------------- Through rain & stormy weather
Shall always be together Together here forever |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
1. Crematory
2. Pink Floyd 3. Black Sabbath 4. The Doors 5. Nirvana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат 1. Crematory 2. Pink Floyd 3. Black Sabbath 4. The Doors 5. Nirvana Qka klasaciq ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
1. Crematory
2. Pink Floyd 3. Black Sabbath 4. The Doors 5. Nirvana ---------------------- sled towa we4e spokoino moga da predstawq updatetwanta si МЕТЪЛ класация 1.NICK CAVE 2. pans mizery 3. animals 4. safo 5. Darude Цитат Qka klasaciq i nai we4e 40 % от нея фул с грънч групи които нямат НИЩО об6те с метъла |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
за момента са:
Епизод King Diamond Demons&Wizards Ejinherjer mmmooje i Lacrimosa -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Sorry, аз написах Топ 5 Rock групи...
Цитат i nai we4e 40 % от нея фул с грънч групи които нямат НИЩО об6те с метъла Кои са тея 40% грънч групи, че не ми стана ясно? ![]() Ето и метъл класацията ми: 1. Crematory 2. Candlemass 3. Sodom 4. DoomSword 5. Godsmack |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат i nai we4e 40 % от нея фул с грънч групи които нямат НИЩО об6те с метъла Аз виждам само една гръндж група. 1 от 5 не е 40%... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
1. METALLICA 2. KING DIAMOND 3. SLAYER 4. MANOWAR 5. ICED EARTH |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
doors sa RODONA4ALNICI
nirvana !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат doors sa RODONA4ALNICI ????Защо реши, че са родоначалници? Цитат nirvana !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 За Nirvana ми е ясно! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 26-April 04 Потребител N: 464 ![]() |
Iron Maiden
Judas Priest KISS Warlock Doro White Lion Metallica |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат Iron Maiden Judas Priest KISS ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Male kak mojah da propusna Manowar,Cradle of filth, Children of Bodom
Te sy6to sa mejdu 1 i 10! A sigurno ima i o6te! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Manowar
Blind Guardian Edguy Helloween Rhapsody Може би тези да са top-5. П.П. Днеска мое и Nightwish да се намърдат в 5-чката. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 16-May 04 Град: Пред компа иначе съм мъртъв Потребител N: 488 ![]() |
1. ManowaR
Deep Purple Iron Maiden AC/DC Whitesnake Rammstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Mнooго труден ?-ос!
Да сведеш всички само до 5! Как ли ще стане?!?! ![]() ![]() 1. Blind Guardian 2. Children of Bodom 3. Iced Earth 4. Metallica (do 91!) 5. Running Wild и In Flames, i Soilwork, i Annihilator, i Norther, i Grave Digger, i, i, i................... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Haha... hora interesno mi e kakwa reakcia ste predizwikate sled kato slagate MANOWAR na parwo miasto...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(Iced Girl @ May 17 2004, 09:34 AM) Children of Bodom i Norther Eдното би трябвало да изключва другото -та те са (толкова) еднакви... -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ May 20 2004, 01:03 AM) Цитат(Iced Girl @ May 17 2004, 09:34 AM) Children of Bodom i Norther Eдното би трябвало да изключва другото -та те са (толкова) еднакви... Стига смешки, любезни... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вариоре, препоръчваш ли Нортер?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Norther са приятна банда, нищо супер оригинално, но и трябва ли??? Мирър ъф Меднес го имам оригинал ЦД, според мен най-доброто от тях досега...
-------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th September 2025 - 08:57 AM |