![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 6-November 03 Град: Deicide's Town 666 Потребител N: 323 ![]() |
moqt nick idwa ot imeto na lubimata mi grupa, a imenno Deicide
mnogo banalno no sa mi lubimci. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deicide e tuka -------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 19-August 05 Потребител N: 905 ![]() |
Еми...любима звукозаписна
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A snowy owl above the haunted waters
poet of ancient gods Cries to tell the neverending story prophecy of becoming floods An aura of mystery surrounds her the lady in brightest white Soon the incarnate shall be born The Creater of the night Deep dark is his Majesty's kingdom A portent of tomorrow's world There shall the liquid give Him power The red-eyed unborn lord |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ми попринцип навсякъде се пиша ЕЛМО коетп идва от едно филмче(не от ул.сезам) Тук си сложих тва защото много ме кефи тва име.Маика ми е искала да ме кръсти така,ама бащата не е дал
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Да Дракула е култов! Филмчето да не е за котаракът Ик?
>> Аз си избрах тоя прякор щото се казвам Радо и съм луд фен на ManOwaR. Ет ти едно просто обяснение! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Много малко/избрани/ хора ми казват rage, но то тръгна за да ме дразнят.Попринцип много мноооого усилия ще трябват на някой, за да ме вбеси, просто съм много търпелива в това отношение.Иначе от малко повечето приятели ми викат Терминатор заради странната ми способност да руша/събарям/изгарям/потрошавам/късам почти всичко до което се докосна.
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Га?ами не знам така ми доиде...
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
И аз така.Някои неща се решават на подсъзнателно ниво
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Аз просто съм си такъв
![]() -------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Far above the ravengate
the spreaded wings of Blashyrkh waits Above the roaring depths Sits the oath of frost On the elder Raventhrone Older mountains sleeping in my sight By chilling woods I stand A grimly sound of naked winds Is all that shall ever be heard from here Cometh the rightful kings of highest halls Cry of tavens lurk the realm Eternally through the noctambulant grimness ...Demons stride at the gates of Blashyrkh... ...Blashyrkh... Mighty Ravendark... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Няма някакъв дълбок замисъл в прякора ми, нищо особено и определено НЕ е вдъхновен от любима група да кажем.
От едно време е останал, когато се пишех като YourNightmare в игрите. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Еми като малък (още на 5 години) една колежка на майка ми казваше, че приличам на вълче.
Сега на някой места се подвизавам, като Dead Leaves, което иде от култовата песен на Sentenced. Иначе други никове, с които съм се подвизавал: Speed Of Darkness Suicider Когато за първи път докопах демото на Need For Speed 1, един приятел ми каза, че карам, като самоубиец и оттогава започнах да се пиша в ранглистите с този ник AngeL_DusT Иде от групата, не от албума на Faith No More. Иначе и албума е готин. Saviour MeTaL_MaNqK CheGuevara -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Oct 19 2005, 10:51 AM) Да Дракула е култов! Филмчето да не е за котаракът Ик? ОТ същото филмче.Едно от най-яките филмчета е това.А лоса беше невероятен кретен.И от там вече 5 години съм си така. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Щото смЕтам, че у всеки кФорум е много важно да има по 1 леля. И по 1 вуйна, 1 стринка, 1 чинка, 1 пор... ама в тоя форум отказах на гилдията да играя малкия пор и те ме повишиха в чин. Затуй.
![]() ![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Моят, очевидно, идва от фронтмена на една любима група - Running Wild. Не ги слушам толкова, колкото едно време, но все пак...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Пижама. Нощница. Спално бельо. Защо го избрах такова ли? А защо не?
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
прякора дойде от ника,които преди 3 -4 години реших да зема като случайна дума от речника с буква г...
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Защото съм фенка на Megadeth, а те имат такава песен. Не е много оригинално, ама за толкова ми стига акъла
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
mi veche ne si spomnqm...samo si spomnqm che mi vikaha dqvolcheto..sled tfa prerasnah v the devil
![]() ![]() ![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
кирилица!
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(|the_devil| @ Oct 28 2005, 07:13 PM) mi veche ne si spomnqm...samo si spomnqm che mi vikaha dqvolcheto..sled tfa prerasnah v the devil ![]() ![]() ![]() Имаш ли някаква роднинска връзка с Alekto? На снимката приличаш доста на нея. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
и аз го забелязах:)...баси...мислех 4е по4ва да ми се привижда
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
сори ама се забравям да пиша на кирилица
![]() иначе-не,нямам роднинска връзка с нея ![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 28-October 05 Потребител N: 999 ![]() |
Моя ник го гепих съвсем случаино, абе напрао си бех в депресия...Щото най-често бягам от себе си
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^бтв,това беше първото което ми доиде на ум като го про4етох:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
А аз се реших официално. Вече съм Beerzebub
![]() Админите могат да ме преименуват. Благодаря предварително. -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
мухобир?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Oct 28 2005, 07:24 PM) Цитат(|the_devil| @ Oct 28 2005, 07:13 PM) mi veche ne si spomnqm...samo si spomnqm che mi vikaha dqvolcheto..sled tfa prerasnah v the devil ![]() ![]() ![]() Имаш ли някаква роднинска връзка с Alekto? На снимката приличаш доста на нея. I'd hit it.........ehmm... hit 'em! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
значи Queen_Of_Snow означава Ледената кралица (кралица на снега) приятелите ми ми викат така... а преди няколко години се заслушах в текста на Her Ghost In The Fog и разбрах че и там го има...
така... Psycho Baycho щото като бях мн малко ама много всички ми говориха на Зайче и после Психо и от там се получи това... заека психар... толкоз с тъпите ми обяснения -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 03:42 AM |