![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668 ![]() |
ми мая прякор секи коит знае долу горе англииски мое си го преведе какво значи
![]() -------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
cock and ball torture
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1665 ![]() |
![]() -------------------- It's a man's obligation
to put his boneration in a woman's separation the kind of penetration that will increase the population of the current generation of our humble little nation |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Моя ник идва от албума на Менсън. Просто албумът кърти мивки, а и заглавието ме кефи, та...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Мойто име "Аря" иде от една книжка. Скоро ще дават филма по нея. Казва се "Ерагон". Невероятен роман, в който Аря е красива, умна, смела и силна елфка (с дълга чена коса и малка татуировка на лявата плешка). Много се бях влюбила в нейния образ и тъй като не съм виждала някой друг с това име, реших да се кръстя така... почти навсякъде се казвам така
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^A aз си мислех, че е от Аря от "Песен за огън и лед".
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Явно е доста използвано име в модерното фентъзи
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ И аз, точно като Arg axxaxaxaax
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^^hahahahahah...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
Мойто име "Аря" иде от една книжка. Скоро ще дават филма по нея. Казва се "Ерагон". Невероятен роман, в който Аря е красива, умна, смела и силна елфка (с дълга чена коса и малка татуировка на лявата плешка). Много се бях влюбила в нейния образ и тъй като не съм виждала някой друг с това име, реших да се кръстя така... почти навсякъде се казвам така ![]() Всъщност, в момента разцъквам игра, наречена Ерагон, която явно е по същата книга. По темата - никът произлезе от едно форумно РПГ, което замря преди повече от година. Така се наричаше расата, към която принадлежеше героят ми :/ -------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 14-December 07 Потребител N: 2482 ![]() |
Щото съм егоистче.
-------------------- And if I don't,
and if I do, the difference exists in a fiction ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Аз не си го избрах
![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-December 07 Потребител N: 2480 ![]() |
sarcana както някои разбраха идва от про-рок
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Моя прякор е от песен на Пантера. Избрах го защото ми звучеше много яко, това е.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Моят прякор е от песен на Пинк Флойд - Terminal Frost, а също и от текст на песен на Massacre (Dawn of Eternity):
Winter ice Terminal frost, Closing eyes of equinox Dimensional change Darkening skies |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Slayer - Aggressive Perfector
Follow me, I'll lead the way; your fears will soon overtake Hide your infinite tears inside, it seeks your smallest break Screaming as if nothing helps, you press on to survive Playing out the fantasies of a force that keeps you alive He'll have you down on your knees You play his fatal game He'll satisfy your every need You'll never be the same Take my hand, I'll show you how; You've just one life to live The road you're on goes straight to hell; Your life is yours to give His fantasies of all of you are much too great to see This world your living is so unreal, perfected just for me He'll have you down on your knees You play his fatal game He'll satisfy your every need You'll never be the same Тва ми е любимата песен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
По-здрав за тебе!
Моят оригинален ник изобщо у форуми е DISSIDENT AGGRESSOR, респ. любимо парче. Едно време Сатир ми го бананна у Про-рок, но сега в новия форум пак се регнах с него. ![]() Judas Priest - Dissident Aggressor Grand canyons of space and time universal My mind is subjected to all Stab! bawl! punch! crawl! Hooks to my brain are well in Stab! bawl! punch! crawl! I know what I am, I'm berlin Through cracked, blackened memories of unit dispersal I face the impregnable wall Stab! bawl! punch! crawl! Hooks to my brain are well in Stab! bawl! punch! crawl! I know what I am, I'm berlin Exploding, reloading, this quest never ending Until I give out my last breath I'm stabbing and bawling, I'm punching and crawling Hooks to my brain are well in I'm stabbing and bawling, I'm punching and crawling I know what I am, I'm berlin -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^А пък кавърът на Slayer, е просто велик... Дъ бест евър.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Апропо, Beyond The Black на Metal Church хич не е слабо парче!
![]() ![]() ![]() The war is over The crypt we now taste In the late 1900's, there is no human race We split the planet with atomic birth Man has died We seal the urn. Negotiations are over Troops are marching to their doom All that I see is a nightmare The smoke is blotting out the moon No, God please stop this bloody slaughter We are off the beaten track All the masses are rebelling To withstand the dark attack Will we make it back beyond the black? Tanks are rolling in millions See them come, and now they're gone All the mountains are blackened They said it came from just one bomb No God please stop this bloody slaughter Let it all repeat -- attack All the masses are rebelling To withstand the dark attack Will we make it back beyond the black? Will we make it back beyond? Out of the crypt with faces marred Seems the night has won We unite as one No more weapons, no more guns Look out! Food supplies are worth more than gold Turn the young into old With blinded eyes we count the cost Of everything that we lost Look out! [Screams] Watch out! Beyond the black -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Ами щото не ми се мислеше нещо "по-тъй" ,за тва написах простичкото gadniq-spamer
![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ми щот съм лош спамер
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Как според вас би се казвал шефа на лудницата ... освен ... Лудничар!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 9-December 07 Град: Toronto, Canada Потребител N: 2473 ![]() |
Моят ник значи "ръжда" на фински... Идва от песента Ruоste на групата CMX. И ми харесват и песента, и текста, и заглавието ;]
-------------------- Ungir kallar, kátir kallar, gangið upp á gólv dansið lystilig!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Ахааа това било за nickname-a във форума
![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Моят ник e името ми + числото 47, номерът на плешо.
![]() ![]() Не съм на 47 години, както си помисли едно момиче веднъж! ![]() Иначе приятелите ми ме наричат dani_besnia. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ама с долна черта ли те наричат?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Аз го избрах моя, щото вече ми писна да се пиша наляво-надясно Erin_Everly и Red_Sonya и исках да е някво изчаткало
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Шото ровя трупове и вия на лунна светлина, оплискан в кръвта на содомизираните от мен девици, или просто защото първо ми дойде наум, кой както смята че е по-логично.
![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
^ това ми харедс
![]() това прочуто SodomicDream ми го роди болният ми мозък. Харесва ми как звучи =) Иначе... ако трябва да се пиша така, както ми викат щях да съм The_cat ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Любима банда !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th September 2025 - 01:28 PM |