![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Либийското правителство просто е искало да замаже нещата и да приктрие грешките си.Имало е и обвинени поляци,но тяхното правителство си ги е изтеглило.Тъй,че най-голяма вина споед мен има нашето правителство...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Priznavam,4e ne sym 4el pove4eto to po-gore napisanite postove,sorry
Zabelqzah oba4e,4e nqkoi se symnqvat v nevinnostta na bylgarite i 4estno kazano,malko me e sram. Ako nqkoi mozhe da dopusne,4e podobna zaraza e predizvikana umi6leno, to toi sys sigurnost e bylgarin. Podobno povedenie do nikyde nqma da dovede.Kato vi trqbvat dokazatelstva,prou4ete,pozainteresuvaite se i ste vidite,4e celiqt tozi parad e absurden i se osnovava edinstveno na iztrugnatite s ne4ove6ki srednovekovni my4eniq priznaniq,koito sa napisani na arabski t.e. bylgarite dori ne sa znaeli,kakvo podpisvat,nqma li s ideq ,za kakvo gi my4at,zasto sa gi zadyrzhali. Radvam se,4e sled proiznasqneto na prisydite MEZHDUNARODNA nepravitelstvena organizaciq za opazvane na 4ove6kite prava AMNESTY INTERNATIONAL polu4i pravo da se zaeme po-seriozno sys slu4aq, zastoto POKAZANIQ IZTRYGNATI S MY4ENIQ SA NEVALIDNI PRED SYDA. Potresen sym ot cenizma na libiiskite vlasti. Potresen sym ot naglostta s koqto Libiq se opitva da slozhi Bylgariq,NATO i EU v malkiq si dzhob na gyrba na 5ma bylgari. Nedopostimo e iznudvaneto,koeto tozi terorist se opitva da provede na politi4esko i psevdodiplomati4esko nivo. Obiden za Bylgariq e na4inyt po koito tozi divak tyrguva s zhivota na na6ite hora srestu dylga na Libiq. Obidno e,4e sega Libiicite se pynat za zali4at srama ot mezhdunarodnite sankcii(koito naskoro bqha dignati) zaradi svalqneto na frenski pytni4eski samoleti po narezhdane na Kadafi,kato nalagat srama na hristiqni(zastoto na tqh tova im e problema) Naglostta ne spira s tova. Kadafi spasi vlastta si ot proval na gyrba na na6ite hora. Nie im izprastame lekari, za da pomognat na ne prosto zakysalata a misernata im zdraveopazvasta sistema,a te gi osyzhdat na smyrt! Opitaite se si predstavite,kakvo e da gleda6 edno dete,za koeto znae6,4e ste umre i samo 4aka6 denq!!! I se opitaite da si predstvcite razru6itelnata sila na tozi gnqv! Dostaty4no silen e , za da sybori i Kadafi i Sin4eto mu ot vlast. Govorim za nad 400 DECA!!! Tozi prestypnik be priet v Briuksel! Ne znam dali ste mi 4eli pisaniqta malko po-gore, no TOVA GO PRO4ETETE!!! nezavisimo,kak izglezhdat nestata v BG, v civilizovaniq svqt slu4aqt ne e polu4il dostaty4na glasnost. Edva se spomenava v nqkoi ot novinite na nqkoi ot ne do tam vodestite medii. ZATOVA: organiziiraite se,izleste po ulicite! SAMO 300 4OVEKA bqha dnes pred posolstvoto na Libiq. Celta e DA SE DADE GLASNOST(!!!) NA SLU4AQ, da se napravi populqren za evropeiskite medii. Vqrvaite mi,4e pone v Avstria horata imat tolkova malko problemi sys sobstvenata si strana,4e se zanimavat samo i izcqlo s 4uzhdi probllemi. EVROPEISKATA OBSTNOST TRQBVA DA PRITISNE LIBIQ.Nqma da e trudno, kato se ima predvid,4e samo do predi 1-2 meseca Kadafi be6e s4itan za terorist. Sistemata na upravlenie v Libiq ne DIKTATURA,a DYRZHAVEN TEROR. Prisivy mi e: Protesti ste bydat organizirani! Nezavisimo kolko vi e antipati4en lideryt im,nezavisimo koq poli4eska organizaciq gi vodi, VZEMETE U4ASTIE!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
АМи... това с гласността е работа на правителството най-вече... и мисля, че сега си я вършат добре
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат АМи... това с гласността е работа на правителството най-вече... и мисля, че сега си я вършат добре No comment... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ May 8 2004, 08:41 AM) АМи... това с гласността е работа на правителството най-вече... и мисля, че сега си я вършат добре И по какво съдиш, душко? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
mislq,4e donqkyde ima pravo
Zabelqzah te li , kyde bqha Prezidentyt,Pasi i Premieryt(osven,ako ne e bil nqkoi drug)? Vyv Washington, Dublin i Germaniq tova e ,zastoto sa o4akvali podobni prisydi. Liderite na 2 ot nai-mogystite dyrzhavi v momenta i liderite na Irlandiq,koqto precedatelstva EU, neminuemo e trqbvalo da zasegnat temata v na6a polza. No ne mislq,4e glasnostta na slu4aq e rabota na pravitelstvoto. Ne znam,kak to se spravq s tozi problem,no o4evidno ne e dostaty4no.Pri demonstracii s pove4e ot 300 4oveka(miserna cifra) bi moglo da se stigne do sybuzhdane na evropeiska obstestvenost,koqto sega se zanimava samo s prestypleniqta na amerikanskite voinici v Irak i 4kanoto izvinenie ot Bush |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Виж сега, да твърдиш, че политиците са си свършили добре работата е пълен абсурд
![]() Българите можеше да бъдат изтеглени от Либия още през 1999-та година и да бъдат съдени тук. Тогава така постъпи още една държава, която също имаше медици в Либия, замесени в скандала... Не помня коя точно беше ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Полша.Но не са имали зая външен министър Надето и Костов като примиер...
А сега оня евреин Паси трябва да си подаде оставката.Защото и той нищо не направи... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ДУШКО, ПРЕДИ ДА ГОВОРИШ МИСЛИ! И ЗАБЕЛЕЖИ ДУМАТА 'СЕГА'. КАЗАХ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕГААААААААААА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА.... НЕ ОНОВА ПРАВИТЕЛСТВО, А СЕГАШНОТО... ПРЕЗИДЕНТА СЕ ИЗКАЗА, ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР ГОВОРИ НА НЯКОЛКО МЕСТА ПО-СВЕТА!!! РАЗБИРА СЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ДОСТА ПОВЕЧЕ... НО ТЕ КАТО ДИПЛОМАТИ СЪС СИГУРНОСТ РАЗБИРАТ ПОВЕЧЕ И СА ПО-ИНФОРМИРАНИ... ДУШКО...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Много ми е интересно как става така, че уж всички са си свършили работата, а после все са изненадани, от първия сняг та до тая история сега. Докога ще ни вземат за "жертвени агнета" къде ли не по света? Просто не е нормално политици от Евросъюза и САЩ да правят по-критични изказвания по случая от българските. А за г-н "Вервайте ми" нямам думи скри се в миша дупка и остави говорителя на Министерски съвет да отговаря какво се прави. Кой е министър-председател?
-------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kostov i Mihaelova ste bydat nakazani na sledvastite izbori. Po tezhyk udar dosega ne sa si nanasqli
ne izkliu4vam cinizmyt da stigne do tam,4e da si prehvyrlqt vinata za nekadyrnostta i bezotgovornostta,za naglite izkazvaniq i nelepite gre6ki(da ne po4vam da izbroqvam... edva sega razbiram,kolko mnogo pomiq sa sytvorili) Kolkoto do Pasi: ne znam,kolko e napravil. Ne go vidqh da tvori nesto osobeno prez cqloto vreme(makar 4e ima6e mnogo posesteniq v libiq oste v na4aloto na mandata) vse pak ne vsi4ko,koeto pravi, izliza naqve,ne vsi4ko sym zabelqzal. V sravnenie s Nadezhda Mihaelova e napravo za pohvala. Povedenieto na pravitelstvoto mi dopada pone zasega. Ne znam,kak stoqt nestata v Bg,no v Avstria nikoi nisto ne znae. Nqma6e reportazhi nito po NTV, nito po EuroNews, nito po koito i da e ot kanalite.Pone az ne vidqh. Svetyt nisto ne znae. Tova 4e nqkoi si politik se e izkazal nisto ne ozna4ava Iska mi se da mozhehme da razkazhem na horata za tova. Iska mi se d aznaeh po-dobre angliiski Nqkoi znae li,dali v yahoo.com ima forum? nai-veroqtno taka samo ste se izpliuem i nisto nqma d anapravim:( trqbva da se nameri na4in da se privle4e mnenieto na obstestvenostta. Ne znaeh systo,4e v Libiq e bila namerena myrtva bylgarka,za koqto libiicite tvyrdqt,4e se e samoubila. tqloto i e bilo izprateno sled meseci v Bg i e v dylbok stadii na razlagane,bilo e podlozheno na termi4na obrabotka i sega nikoi nisto ne mozhe v Bg da kazhe,za pri4inata na smyrtta i. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат И по какво съдиш, душко? @Sturmfuhrera: Добре, шампионе, кажи ми къде точно в поста ми, който учтиво цитирах за тебе отгоре, съм споменавал че става дума за предишно правителство. Обясни ми в коя от петте думи видя завоалирано значението на прилагателното "стар"!! Не си изсмуквай доводите от пръстите, душко!! И с 3-метров шрифт да го напишеш - 'се тая! А що се отнася до самия ти отговор: Ми ние от 14 години слушаме само приказки и ЯВНО нищо не се променя, така че: 'ДРЕМЕ МИ, ЧЕ НЯКОЙ Е КАЗАЛ НЕЩО, ТЕ НЕ МЛЪКВАТ ОТ 99-та НАСАМ. ИСКАМ ДЕЙСТВИЕ!"... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Vsi4ko e vupros na politi4eski interesi i izgodi...jalko 4e izgodata ,nezavisimo za kogo 6te e v toq proces,..6te e za smetka na osudenite bulgari
![]() ![]() ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Българите можеше да бъдат изтеглени от Либия още през 1999-та година и да бъдат съдени тук.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ May 9 2004, 11:07 AM) Цитат Българите можеше да бъдат изтеглени от Либия още през 1999-та година и да бъдат съдени тук. Така, обяснявам като за идиоти! Погледни хронологията на постовете (как са подредени) и може би ще ти снане ясно, че с този пост, който ти цитираш, отговарям на друг човек. (Демек не на теб, ако още не си схванал.) Знам, че това е главоблъсканица (не ме разбирай буквално, не е нужно наистина да си блъскаш манерката), но мисля че ще се справиш. Вярвам в теб! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ May 8 2004, 09:09 PM) ДУШКО, ПРЕДИ ДА ГОВОРИШ МИСЛИ! И ЗАБЕЛЕЖИ ДУМАТА 'СЕГА'. КАЗАХ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕГААААААААААА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА.... НЕ ОНОВА ПРАВИТЕЛСТВО, А СЕГАШНОТО... ПРЕЗИДЕНТА СЕ ИЗКАЗА, ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР ГОВОРИ НА НЯКОЛКО МЕСТА ПО-СВЕТА!!! РАЗБИРА СЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ДОСТА ПОВЕЧЕ... НО ТЕ КАТО ДИПЛОМАТИ СЪС СИГУРНОСТ РАЗБИРАТ ПОВЕЧЕ И СА ПО-ИНФОРМИРАНИ... ДУШКО... Не там е работата,че и това правителство можеше да направи нещо ама не.Защо си мислиш,че искат оставката на Паси?Това не си го измислям аз! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ May 9 2004, 12:37 PM) Цитат(Sturmfuhrera @ May 9 2004, 11:07 AM) Цитат Българите можеше да бъдат изтеглени от Либия още през 1999-та година и да бъдат съдени тук. Така, обяснявам като за идиоти! Погледни хронологията на постовете (как са подредени) и може би ще ти снане ясно, че с този пост, който ти цитираш, отговарям на друг човек. (Демек не на теб, ако още не си схванал.) Знам, че това е главоблъсканица (не ме разбирай буквално, не е нужно наистина да си блъскаш манерката), но мисля че ще се справиш. Вярвам в теб! Коментара ми от тук нататък е напълно ненужен... или съм сляп или ти си пиян... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Според мен, каквото имаше да се каже по темата, каза се вече.
Либийците може и да не разстрелят нашите, ама поне доказаха, че са варвари, та равни си нямат.... ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Цитат Тема: До Всички Българи (warez.tv)Автор: jordan lambov Пишете и накарайте приятелите си да пишат мейлове до ЕС, до Белия дом - да ги засипем с мейлове, на Запад и особено в САЩ отдавна има такава практика - масиран обществен натиск чрез Интернет - и работи. нека не оставаме само с кампанията "1 милион писма", нека я продължим. в БГ около 15% от населението има достъп до Интернет. ако само 1% изпрати мейл, това са 75 000 мейла! нещо, което, обзалагам се ще има ефект. не казвам, че Буш или който и да е там от Съвета на Европа ще отвърти два шамара на Кадафи, но все ще направи нещо, да оставим настрана, че това няма как да не влезе в големите международни информационни агенции, което ще доведе до подкрепа и допълнителен натиск. може и директно да се търсят съмишленици в Мрежата - пак повтарям, това вече се прави, антиглобалистите как мислите, че се организират? адреси на Съвета на Европа и Белия дом: infopoint@coe.int visites@coe.int president@whitehouse.gov vice.president@whitehouse.gov хората, които започнахме да пишем (не е речено, че само един мейл и от един адрес) и да убеждаваме други хора да пишат, ползваме този текст - разбира се, всеки може да го променя, редактира или да пише свой собствен, но хубаво е да имат всичкимейлове един събджект: FREEDOM FOR BULGARIAN MEDICS IN LIBYA (това го слагай като събджект на мейла) Six Bulgarian medics were sentenced to death by firing squad in Libya on 6th of May for infecting patients with the HIV virus after a trial described by the EU as flawed. Libyan police arrested the Bulgarians in February 1999. They were in prison until September 2002, when a high tribunal in the Libyan capital, Tripoli, acquitted them of conspiracy charges and handed the case over to an ordinary criminal court. They were then placed under house arrest in Tripoli until being detained again when their trial recommenced in the eastern city of Benghazi in September. An experts' poor hygiene at the Benghazi hospital likely led to the contamination, and estimated it happened in 1997 - more than a year before the Bulgarians were hired to work there. But a commission of court-appointed Libyan doctors rejected the Western expert's testimony and said the Bulgarians wilfully infected the children with the virus through blood transfusions. Тва е добра идея и не ми казвайте че нищо няма да промени щото все пак е по добре да направим това вместо да търсим виновници.Трябва да се окаже натиск върху америка или по-скоро на тая варварска държава Либия! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я кажете вие от форума какво мислите да правите? Защото не ми харесва идеята... абе не знам... кажете вие ко ще праите?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз пратих и с двата си мейла.
Аре да направим нещо по-задълбочено сега! Да свалим правителството! Маскари! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 12 2004, 08:43 AM) Аз пратих и с двата си мейла. Аре да направим нещо по-задълбочено сега! Да свалим правителството! Маскари! Тва как ще помогне?По-добре да свалим правителството на Либия ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Injudicator @ May 12 2004, 11:05 AM) Цитат(SepulTeraHead @ May 12 2004, 08:43 AM) Аз пратих и с двата си мейла. Аре да направим нещо по-задълбочено сега! Да свалим правителството! Маскари! Тва как ще помогне?По-добре да свалим правителството на Либия ![]() Ami.... hmmmmmmmmm... i az mislia da pratia pismo... e oste ne sam siguren... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ami.... hmmmmmmmmm... i az mislia da pratia pismo... e oste ne sam siguren... Леле ти си задълбочен и мислиш като за изпит.Нищо не ти пречи да пуснеш едно-две писма.Ако не стане поне ще знаеш че си опитал |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно обратното е, пич!
Някак... от къде да знам, че ако хората пращат писма, това няма да се отрази зле на България в международно отношение... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Някак... от къде да знам, че ако хората пращат писма, това няма да се отрази зле на България в международно отношение... Тея адреси са официални и се пълнят всекидневно с тонове глупости от цял свят. Нищо чудно да не ни забележат дори да сме хиляди... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това променя нещата...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Мдам, и аз пратих няколко.
Не знам какво друго може да се направи, но ако някой има идея, хубаво ще е да я сподели с всички. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поствайте по чужди форуми за проблема. Аз вече го направих и на двете места където кисна по принцип. Общественото мнение трябва да е на наша страна.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Надали въвфорума на Моторхед им пука....
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:21 PM |