![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(kotkamarmotka @ May 9 2004, 02:54 PM) Оф........тъпо ми е.......... ![]() ами рамотай се из другите теми де..тука е явно че говорим тъпотии ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 59 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 480 ![]() |
Абе Sw1tched как и от къде могат да се рисуват тея????
![]() -------------------- METAL FOREVER!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(kotkamarmotka @ May 9 2004, 04:59 PM) Абе Sw1tched как и от къде могат да се рисуват тея???? ![]() трябва ти програмка за редактиране и създаване на картинки във формат gif(и по-точно анимираните gif-ове)..иначе принципа горе долу е да редактираш всеки кадър от анимацията ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А ти къв редактор ползваш?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
![]() Slipknot ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 59 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 480 ![]() |
Какво бе Jicata! Ти сега ли виждаш че съм тук! хахахаха.........е, нищо все пак мерси.......та какво казваш за Slipknot?
-------------------- METAL FOREVER!!!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
A между другото какви са тези квадратчета под имената на всички? на мен ми пише новак..........кво е тва?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ти си новак, след 50поста ставаш Прослушващ метъл, после няква глупост, после друга... след 2000 ставаш Сатана. Препоръчително е дотогава да те опознаем и да те удостоим с персонална титла(като мойта.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Цитат(kotkamarmotka @ May 10 2004, 07:40 PM) Какво бе Jicata! Ти сега ли виждаш че съм тук! хахахаха.........е, нищо все пак мерси.......та какво казваш за Slipknot? Чак сега видях темата.. за Slipknot ли? Видях, че ги слушаш. Бяха яки... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Например Грозна като Леми...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(kotkamarmotka @ May 10 2004, 08:40 PM) Какво бе Jicata! Ти сега ли виждаш че съм тук! хахахаха.........е, нищо все пак мерси.......та какво казваш за Slipknot? ![]() трябва да си измисля яка персонална "титла"..tr00?..n0rsk? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Welcome и от мен SPARK
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какви глупости бе!?!?!какви глупости са измислили Slipknot?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ей хора как мога да си сложа картинка под името?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аватар се нарича тази картинка. Слага се и се сменя от менюто "Лични настройки / Редактирай аватара си".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(kotkamarmotka @ May 11 2004, 07:39 PM) Какви глупости бе!?!?!какви глупости са измислили Slipknot? Еми кефиха ме нещата им до Iowa и DVD-то им "Disasterpieces", но след това като чух 2 тяхни нови песни се разочаровах доста ![]() Трябваше да си приключат на чисто след "Disasterpieces" DVD-то и да оставят доброто впечатление (каквото беше), а не да правят разни боклуци ![]() Това си остава собствено мнение. Не случайно си смених аватара и подписа, които ми бяха Slipknot-овски.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
abe mnogo komersialna stana rabotata. s tva deto kazvat 4e she se razpadat vdignaha monogo shum , sega pyk nqmalo da se razpadat. predpolagam 4e nqma da e qk albuma...ina4e do 1999 sa the best. ot iowata me kefqt mnogo heretic anthem i my plague, people=shit gore-dolu i left behind, no kato album e po-zle otkolkoto vtoriq album.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
oo ми аз на slipknot им знам само 3 песни!!!! хахаа.......не съм им голяма фенка!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Но все пак ме кефат!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
ставаш банален вече....
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(```````` @ May 18 2004, 05:46 PM) ставаш банален вече.... dam Stefane kompleksar gaden stiga si postwal twa - ti si toq kojto prawi glupawi postowe ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре какво мислите за SOAD? А за филийките с мед? Аз ги обичам. Обичам и да нося шапки. Ама не някви гадни.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:57 PM |