![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Abe... nadali nqkoi shte pishe tuk, ochakwam edin dwa posta ot WOI i nishto poweche... I wse pak kakwo wi e mnenieto za Ariq? Rusko heavy rullz!!!
P.S. Sorry ako e imalo i predi takawa tema. Ama ne wqrwam. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Руснаците имат доста голяма сцена и Ария са най-голямата група от тази сцена. Щом самия УДО им е бил съпорт миналата година - това определено значи нещо.
Иначе Ария - всички сме слушали Мейдън ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(Inferno @ May 19 2004, 06:57 AM) Руснаците имат доста голяма сцена и Ария са най-голямата група от тази сцена. Доста, но съвсем не достатъчна. Или е въпрос на качество по-скоро! ![]() Честно казано Ария нищо не ми говори. За съжаление. Което произтича най-вече от това, че непознаването ми с тях иде от факта, че са група от Изтока. Съвсем не оспорвам с това музикалните им способности, а липсата на гласност. Щото стане ли дума за Западни групи (добри) всеки е наясно , а ние тука........ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Източните групи го духат само защото са бездарни.* Вие сами си го казахте че тия са едно към едно с Мейдън... ами къв е смисъла да са извесни????
*поне тия, явно. Има и яки банди в региона, признавам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Abe ne sa 1:1 s Maiden be! Imat wliqniq i ot Maiden i ot Judas i ot Manowar, wyobshte ot wsichki qki heavy grupi. No ne gi kopirat! Infetrno ne si praw...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 19 2004, 09:19 AM) Вие сами си го казахте че тия са едно към едно с Мейдън... ами къв е смисъла да са извесни???? Ами! Колко западни групи са почерпали (да не кажа копирали) доста-доста-много от Мейдън, Джудас, Хелоуин и всички класики от сорта. И са известни! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да ама са си западни и са си там. За чий им е да се мъчат с някви пяни казаци?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
skoro ochakwam da se snabdq s diskografiqta na tiq mladeji ... nadqwam se da ne se razocharowam
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Ария са легенди в Русия вече към 20 години. Определено обаче нямат нищо общо със стила на Iron Maiden (това е ясно на всеки който е слушал повечето им неща). Слушам ги от 1987г. и мога да ви гарантирам, че са с класи над повечето западно европейски групи. Пълнят дори стадиони без проблем и не знам някога да е оставал непродаден билет. Препоръчвам да чуете и групата на бившият им вокалист, която в момента има по-голям успех и от Ария.
http://www.kipelov.ru/ SepulTeraHead няма да е зле да престанеш с кретенските си изказвания за неща от които въобще си и нямаш понятие. Ария като са събирали по десетки хиляди на концерт ти не си и бил планиран. ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ewala Hansi! Az se sdobih s okolo polowinata im albumi.. abe 13 edin singyl i edin s rare and unreleased pesni i moga da kaja che w nqkoi otnosheniq (instrumentalni nai weche) tiq sa bogowe. A che imat poweche obshto s Manowar otkolkoto s Maiden mislq che bi razbral wseki koito gi chue...
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Aria sa veliki i ne kopirat Iron Maiden!!! TO4KA
-------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Abe... dobri sa. 4uval sum im nqkolko par4eta i opredeleno sa na nivo.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Hansi @ May 19 2004, 03:35 PM) SepulTeraHead няма да е зле да престанеш с кретенските си изказвания за неща от които въобще си и нямаш понятие. Ария като са събирали по десетки хиляди на концерт ти не си и бил планиран. ![]() ![]() да се изкажа и аз - Ария->Хеви->Руско Хеви->Диария |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 22 2004, 12:25 AM) да се изкажа и аз - Ария->Хеви->Руско Хеви->Диария Dobre, kuf e smisula da sporite i da obijdate toq ili oniq stil? Nito 6te ubedite nqkoi da slu6a heavy ili edikvosi, nito ni6to. Vseki si ima pravo na vkus. Az kato ne se kefq na ne6to nqma da po4na da razpravqm, 4e edi koi si bil nekaduren samo za6toto suotvetniq stil ne me kefi. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ОК. Прави сте. Извинявам се. Съжалявам че обидих Руските Iron Maiden. Мойте най-искрени извинения. От сега ще пиша само в розово.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
6te ti otiva
![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter @ May 22 2004, 12:27 AM) Цитат(Sw1tched @ May 22 2004, 12:25 AM) да се изкажа и аз - Ария->Хеви->Руско Хеви->Диария Dobre, kuf e smisula da sporite i da obijdate toq ili oniq stil? Nito 6te ubedite nqkoi da slu6a heavy ili edikvosi, nito ni6to. Vseki si ima pravo na vkus. Az kato ne se kefq na ne6to nqma da po4na da razpravqm, 4e edi koi si bil nekaduren samo za6toto suotvetniq stil ne me kefi. ами няма..това обаче никак не пречи на хората които слушат ИСТИНСКИЯТ МЕТЪЛ И САМО НЕГО да използват всеки момент за да изтъкнат колко тяхната музика е над всички и айде да не изброявам стилове които suck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат ами няма..това обаче никак не пречи на хората които слушат ИСТИНСКИЯТ МЕТЪЛ И САМО НЕГО да използват всеки момент за да изтъкнат колко тяхната музика е над всички и айде да не изброявам стилове които suck Abeee... ne mi e bila takawa celta... kakto pisah w pyrwiq si post, ochakwah samo edin-dwa posta ot Warrior of Ice. I btw weche sym na mnenie che nqma stilowe koito SUCK. Ima grupi koito suck -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма проблем. Нямам никаъв проблем. Освен това ИМА ПРЕКАЛЕНО МНОГО РАП В МУЗИКАТА ИМ!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Svetyl @ May 23 2004, 09:10 AM) I btw weche sym na mnenie che nqma stilowe koito SUCK. Ima grupi koito suck Похвално, respect. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат QUOTE (Svetyl @ May 23 2004, 09:10 AM) I btw weche sym na mnenie che nqma stilowe koito SUCK. Ima grupi koito suck Похвално, respect. Mersi respect i na tebe ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 23-August 04 Потребител N: 598 ![]() |
aria sa grupa,s koiato se zapoznah predi 15 godini v rusia. Te sa unikalni i dori i da prolichat na Maiden po niakoi neshta imat slavianski podhod i tova znachitelno gi otlichava... Drugo- ot tretia si album Geroi Asfalta za okolo godina imaha prodadeni 1 500 000 broiki- vnushitelno nali? Aria imaha 3 sedmichno turne v BG prez 1988 kakto i Kruiz mejduvprochem. Moje bi zashtoto imam napolovina ruska kryv tezi bandi kakto i oshte niakolko desetki ruski za mi prisyrce, no deistvitelno aria sa sred nai-dobrite. Imat fan saitove ot germanci i avstriici, obikolili sa celia sviat i v Rusia imat MANIAKALNA broika fanove! Pritejavam pochti cialata im discografia i sam gotov da ia spodelia s ceniteli.
www.aria.ru |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Stiff choweche, poklon pred teb!!!!! Ako naistina si gotow prosto shte se razmaja ot kef! Tolkowa obicham Aria!
Moqta liubima pezen e Grqz.... -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
На Герой Асфальта имам плочата още от излизането й, и редовно си я слушам, но за съжаление не мога да си намеря нищо на CD. Имам на mp3 Кровь За Кровь, Химера, Игра с Огнем, Ночь Короче Дня и няколко отделни песни. Като се сетя, че CD-тата им в Русия струват по 100 рубли (под 6 лв.) направо откачам.
Любими песни на Ария са ми: На Службе Силы Зла Воля И Разум Герой Асфальта Цитат Aria imaha 3 sedmichno turne v BG prez 1988 kakto i Kruiz mejduvprochem. Ужас как съм могъл да ги изпусна. На концерт на Круиз бях, но къде съм спал като е бил този на Ария и аз не знам. P.S. Кажете какво мислите за Мастер и Кипелов. -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 3-July 04 Град: sofia Потребител N: 543 ![]() |
ARIA SA MNOGO IAKA GRUPA! TOVA 4E IMAAT ZAEMKI OT DRUGI GRUPI NE OMALOVAJAVA TVOR4ESTVOTO IM. MNOGO DOBRI MUZIKANTI SA I IMAT STRA6NI IDEI. NI6TO 4E SA RUSKA GRUPA-RUSNACITE IMAT DOSTA KA4ESTVENI GRUPI S KLASI NAD MNOGO OT ZAPADNITE-OSWEN ARIA SU6TO I KRUIZ, MASTER(MNOGO DOBRI), 4IORNOE KOFE, TVANGESTE I TN.
A NOVATA GRUPA NA VOKALISTA NA ARIA NE SUM Q SLU6AL! ![]() ![]() -------------------- HOLY THUNDERFORCE!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 23-August 04 Потребител N: 598 ![]() |
Svetyl, e-mail-a mi e stiff_loco@yahoo.co.uk ili redrumurder@mindless.com.
Drasni niakoi red! Savsem naskoro se sdobih s dve CD-ta na ARIA- ediniat-"Igra s Ognem" 89 a drugiat e oficialna MP3 kolekcia pyrva chast. Inache i plochite gi imam- te sa klasika vse pak. Edinstvenotoq koeto mi ubiagva e poslednia album s Artur na vokalite, no imam klip ot nego- Kolizei! "Himera" e strahoten, moje bi malko po-slabi na obshtia fon sa "Generator Zla" i "S Kem Ty?"q no tova si e vypros na vkus deto se vika:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хммм да, Stiff рулезззз - особено ревютата му, на които най се кефя
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() П.С. Току-що гледах първата полуфинална серия на 200м жени. Да ни е честито - за първи път си имаме олимпийска финалистка в тази дисциплина. Дано Ивет Лалова успее да се докопа до някой медал ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На Ария имам албумите 85,86,87,89,91,95,96 (концертния двоен), 97 (дето не са на Ария а на част от членовете 2 са ми), 98, 99, 2001, 2002 (сборника с редки песни Штиль), 2003. Клипове нямам за съжаление.
Много ми трябват последните два концертни от тая година, пуснал съм сърчове ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
А знаеш ли откъде мога да ги издърпам? Аз имам само тия, дето ги има в онлайна...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Absoliutno ne... dosta trudno se namirat, ima nekwi ruski site-owe ama ne znam kak se deistwa tam.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 09:50 AM |