Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> What Is Your Gear?, С какви инструменти свирите?
Sw1tched
коментар May 28 2004, 09:37 AM
Коментар #31

Архидемон

Група: Приятели
Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

ем да явно има предвид дисторжън като изкривяване а не като.. педал wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Crafter
коментар May 28 2004, 09:58 AM
Коментар #32

:)

Група: Потребители
Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Град: София
Потребител N: 188

Цитат(synchu @ May 28 2004, 08:36 AM)
Sieger - има го, или поне допреди две седмици го имаше, казва се RockLead един жълтичък такъв - много як smile.gif Абе там си е яко в ПроМюзик...мен най ми харесва сървиса там....

Sturm е ти ше включиш оше малко и слуховото апаратче на баба му бре smile.gif "Дисторшън ама не съвсем ми заедно с преамп, с усилвател и т.н." smile.gif е то 100% е над 1000$ smile.gif

Да де... тва викам и аз... А неговият дист си е направен за него най-вече, защото на него наистина МУ ТРЯБВА. В смисъл, че няма друг басист, който да се нуждае от точно такъв дист и такъв овърдрайв... сещам се сега за... забравих пак името на групата... Содом... нали тоя беше с Дистрояра? Абе... Леми си има дист и си е негов и просто... чуй някой концерт... в който Леми пълни целият звук с баса и диста, а китариста влиза само да свири нещо високо ей така за готино звучене... иначе ако останат само Леми и Майки, няма да има проблем... като изключим, че Леми свири еднакво всяка песен, а Майки знае 1 ритъм на барабаните (но пък го свири много бързо wink.gif ).

Зигеро, аре некой път да се разходиме по магазините... и да вземем някой от тук ако иска... аз до тогава ще си карам със софтуерните дистове.

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive
Go to the top of the page

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 20th July 2025 - 06:57 PM