![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Ай уонт Холи уотър, копеуе! SPARK ! (бел.авт. Сунгуларска ракийка)
-------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Греяна ракиджоска си шмуцам смело на ексарка и си пишем глупости ебау
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Нема ддруго като греяната ракия еиии |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Червено вино "Трите мечки" - провали ми живота това шибано нещо!!!
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-February 05 Потребител N: 749 ![]() |
Hubava temichka
![]() ![]() vodka, dom. rakiq s bira i rom.Mrazq menta za6toto ne mi ponasq ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
Ami rom, wino,bira wodkata ne me kefi osobeno da ne goworim za rakiqta
![]() mislq 4e ima i po-qki temi...,no kakto i da e.mai serioznite temi ne sa na po4it tuk ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ако ше си лафиме за проваляне на живота пробвай мераклиийско вино или ром на Атлантик
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
wie ste piqnki
hehehe w mes neshto ze da se sybujda zhelanieto za piene .. ne e na harosh ebati ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
пие ми се ром в момента
или уиски с много лед ммммм -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Я не пийм!Не косумираме!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ааа,убаво е да си пийне човек,особенно,когато се е върнал от работа целият мокар от дъжда,изненедъл го по пътя към къщи!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Aми бира
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Няма смисъл да изброявам всичко, което обичам да пия. Ще кажа само едно : ![]() Ей и ти си от мойта партия значи, кофтито само е, че удоволствието от Джак е доста скъпичко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ааа,тука ти грешиш,РАКИЯТА е класиката в жанра!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
иде време за коктейли
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат Ей и ти си от мойта партия значи, кофтито само е, че удоволствието от Джак е доста скъпичко. Някой твърдят, че Джони Уокър бил по-добър от Джак-а... да имат да вземат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
От марковите Джонито е най-долнопробно и резливо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Demiurg @ Apr 22 2005, 08:25 PM) иде време за коктейли ![]() ![]() Е то някой коктеили се пият по всяко време!Аз съм си фен особенно на един,а именно на ОБЛАКА! ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Общо взето - каквото има....
Бирата си е задължителна. Иначе уиски, коняк и един специален коктейл - случайно творение. Кръстили сме го Going Under - заради ефекта и на името на една песен. Ама съставките засега са засекретени! ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
хммм коктейли.... водка + бира = боздуган
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат водка + бира = боздуган Това ме подсеща за един "коктейл". Казва се - "Мечката идва"... наливаш си една халба с бира, пиеш до средата, после пълниш догоре с водка. Като стигнеш до средата - пак водка, и т.н. и т.н. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Цитат(Slash @ Apr 25 2005, 05:06 PM) Това ме подсеща за един "коктейл". Казва се - "Мечката идва"... наливаш си една халба с бира, пиеш до средата, после пълниш догоре с водка. Като стигнеш до средата - пак водка, и т.н. и т.н. ![]() Хмммммм - това звучи обещаващо! ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пия чай с коняк, че съм болен
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(Slash @ Apr 22 2005, 08:27 PM) Цитат Ей и ти си от мойта партия значи, кофтито само е, че удоволствието от Джак е доста скъпичко. Някой твърдят, че Джони Уокър бил по-добър от Джак-а... да имат да вземат! Значи, драги ми съпартийци, аз бих отбелязал два основни момента туууук: 1 - пиете Jack щото ви кефи, или щото е позьорско-готино ?? Или щото еди-коя-си рок-метал звезда е снимана с Jack в ръка ??? Аз се радвам на Jack Daniels, но съм пил и оценил още поне 5 марки бърбън (макар че се води уиски по патент, с процента си кукуруз Джака си е вид бърбън). Доста хубави бърбъни са - черния Jim Beam, Earli Times, Baker`s (това е марка на Jim Beam), Makers Mark (от легендарната дистилерия, на стената на която виси пистолета на Джеси Джеймс, а всяка бутилка се запечатва ръчно с червен восък от Индия), Medley (на Heaven Hill), Wild Turkey (което си е доста мекичко и ми е леко и малко блудкаво) и Four Roses (не помня на коя дистилерия беше, ама и то ми е в графата - леки). На фона на някои от гореизброените марки Jack си е евтино удоволствие. Цитат Някой твърдят, че Джони Уокър бил по-добър от Джак-а... да имат да вземат! Наистина е така, приятелю. Johny Walker имат доста марки и доста скъпи уискита, а ти най- вероятно си пил само червения етикет. Е, черния е по- хубав. "Swing" е едно прекрасно уиски, класи над Jack-a. Gold Label пък е разкошна смес от 18-годишни уискита, и това е наистина скъпо удоволствие. Някъде по трасето пропуснах да отбележа, че е глупаво да се сравняват уиски от царевица с такова от ечемик (особено малцов), просто щото са тотално различни, но айде, приказка да става... -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Apr 26 2005, 12:09 PM) Пия чай с коняк, че съм болен ![]() ако не помага - махай чая! ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Apr 25 2005, 03:06 PM) Това ме подсеща за един "коктейл". Казва се - "Мечката идва"... наливаш си една халба с бира, пиеш до средата, после пълниш догоре с водка. Като стигнеш до средата - пак водка, и т.н. и т.н. ![]() няма да е за дълго и т.н. и т.н. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Cynthia @ Apr 26 2005, 07:48 PM) Цитат(Mort @ Apr 26 2005, 12:09 PM) Пия чай с коняк, че съм болен ![]() ако не помага - махай чая! ![]() Ти ше каеш, че не помага... вокала ни преди всеки концерт така се оправя от болести и други пучки... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Slash @ Apr 25 2005, 05:06 PM) Цитат водка + бира = боздуган Това ме подсеща за един "коктейл". Казва се - "Мечката идва"... наливаш си една халба с бира, пиеш до средата, после пълниш догоре с водка. Като стигнеш до средата - пак водка, и т.н. и т.н. ![]() аз до колкото знам този "коктеил"*...се казва "от тук,до там и обратно" и се прави: във водна 4аша се налива бира...колкото изпиеш си го доливаш с водка... докато стане чиста водка...а после почваш да доливаш с бира...докато не стане чиста бира,... коктеил е слина дума за този още по-силен убиец...едва ли би му отивала 4ерешка:))) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А аз го знам този коктеил като"мечката идва,мечката си отива"!И го правехме с шише бира и джин!Но като гледам може в сякакъв вид да се практикува!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:03 PM |