![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
predi izwestno wreme otkrih muzikata na tozi zwer totalen ... mnoo stranno mra4no zwu4ene ... ta interesno mi e ima li drugi fenowe na nick cave ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
разбира се, ме има, но не вярвах да сме само двама.
хората наистина не знаят какво губят. а за Cave - да, той е болен човек. пее за самотни, изнасилени жени, малки момиченца-сериини убиици, среднощни стопаджии и др. приятни теми. мрачно-тъжни текстове, съчетани с музика, описваща нощен задимен пияно бар. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
всъщност май психопатскте му изпълнения не свършват с музиката ... тоя психар е писал книги и има маи някви филми .... wsy]nost si 3тия човек за коъто разбирам че му е фен ... бати хората не знаят какво изпускат верно
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Чувал съм само една песен.Май беше с Кайли Миноуг ако не се лъжа.Текста е(поне тази част на Кейв)е меко казано плашеща....
-------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hahaha ... twa e nai komersialnata mu i edna ot nai weselite (bez kapka ironiq) pesni na nick cave
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Аз имам доста Nick Cave и адски ме кефи.. болен мозък!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Nick Cave e absoliuten izrod - imam wsiko negovo deto e s Bad Seeds...
knigat ase kazawa; "I magareto widq angela" - mnogo izrodka syshto... Metallica prawqt cover na nick cave - loverman - w garage inc, origibala na cave e ot 1994 mislq w albuma Let Love In... zwu4i dosta po mra4no i ostro ot wersiqta na metallica, a klipa e...- izrodski |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
да!
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ako banalika bqha dokarali pone 5% ot atmosferata w originala to 6te6e da zwu4i dobre
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
i az si mislq, che e bolnichyk choveka, no e i mnogo interesen
![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 12:43 AM |