![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат a be stefane, sasho - towa maj sa (ot) liubumite wi pesni a?? super chesto gi slushate? Ами да. Все пак говорим за The More Things Change... на Machine Head. Тва ми е любимия албум. Мога да го слушам всеки ден. Всъшност всеки път като се чудя кво да си пусна си пускам именно това... А в темата за текстовете на любими песни не случайно постнах именно текста на Down To None... Слушам: MACHINE HEAD - None But My Own -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
Samael-The Cross
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Aug 9 2003, 04:36 PM) a be stefane, sasho - towa maj sa (ot) liubumite wi pesni a?? super chesto gi slushate? Мммдаа... Едно от най-любиите... и с много як текст!! ![]() Иначе в момента: Dimmu Borgir - Hunnerkongens Sorgsvarte Ferd Over Steppene ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
Rob Zombie\Sinister Urge\07. Feel So Numb
-------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
Lords of Acid\Farstucker\01. Lover Boy Lover Girl
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
lords of acid - pussy
![]() -------------------- There is nothing wrong with me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Ummmm... pussy!
![]() MACHINE HEAD - Davidian Това парче си е ебало майката! АХАХАХАХХАХАХА! Супер тежко е...\m/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
Цитат(Zombie @ Aug 10 2003, 12:56 AM) Rob Zombie\Sinister Urge\07. Feel So Numb AAAA SUPER QKO PAR4E:D аз съм си все о6те на charon ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Children Of Bodom - Bodom Beach Terror
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Virgin Steele - Kingdom Of The Fearless (The Destruction Of Troy)
-------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
NIN\Pretty Hate Machine\01. Head Like A Hole
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 10-August 03 Потребител N: 234 ![]() |
MeatShits-Fuck frenzy
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Ахат - Дървото, следва Blind Guardian - Another Holy War Тая песен е луда
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
М.М.О. - Шибания Джаз Певец
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Avantasia - The Final Sacrifice
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 10 2003, 07:17 PM) М.М.О. - Шибания Джаз Певец tfa e veselo Snake River Conspiracy\Sonic Jihad\04 - Love Song -------------------- There is nothing wrong with me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат tfa e veselo Ми весело е. Само да я чуя тая песен и после ми е супер яко.. ахаххаха M.M.O. - Малкото Хапче -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
xaxaxaxaxa ami do преди малко гледах един конкурс.... абе не6то си бургас за морето. леле българската естрада е второто име на мизерията..... а пък да не говорим за кристина димитрова- новата последователка на лили иванова в конкурса КОЙ Е ПО -ПО МУМИЯ. 4удя се до колко ли операции и опъвания издържа женската кожа. 6те видим о6те колко 6те си изживяват неизживяната барбина младост
![]() ![]() ![]() най- накрая малко тиамат за разтоварване ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Cradle Of Filth - Babalon A.D. [So Glad For The Madness]
- - - - - I knew not her name Though her kiss was the same Without a whisper of shame As either Virtue or Sin's And pressed to Her curve I felt my destiny swerve From damnation reserved To a permanent grin... So glad for the madness - - - - - Dani Filth просто ми пълни душата!! -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 10 2003, 09:54 PM) Цитат tfa e veselo Ми весело е. Само да я чуя тая песен и после ми е супер яко.. ахаххаха M.M.O. - Малкото Хапче tfa otkade si go vzel? 5'nizza - saldat -------------------- There is nothing wrong with me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Dani Filth просто ми пълни душата!! Даааа, управлява!Rage - Unity -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
уах уах уах, аз не следя особено много какви клипове правят, но вчера гледах един.....нещо си и някрая еротика- ужассссссссссс егати гнусния клип- а той .... малко злобно джудженце
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Scorched Earth Erotica
![]() Гледай From The Cradle To Enslave - този клип е образцов! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат tfa otkade si go vzel? Ами даде ми го един приятел. Ана е някав официален диск такъв... сигурно го продават в ОЧЗ.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
а този го знам както и her gost in the fog.... ako не ме лъже паметта става като клип- малко на пародия ми избива ама песента не е ло6а, но другите ях ях
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 11 2003, 09:55 AM) Цитат tfa otkade si go vzel? Ами даде ми го един приятел. Ана е някав официален диск такъв... сигурно го продават в ОЧЗ.... hahahahhahhaaaaaaa ebasi brutalnoto kolko par4eta sa ? -------------------- There is nothing wrong with me
|
|
![]()
Коментар
|
|
14. Ама е някъв концерт.. ахахахха
И правят Джаз Певецът два пъти ![]() Иначе си слушам: MACHINE HEAD - TEN TON HAMMER -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
nqkoi den amo se vidq v kinti 6a go potursq
a slu4aino da ima6 ne6to na VeFeGe ? tfa mai 4e sa su6toite hora samo 4e po stariq proekt imaha mnoo qki par4eta hahhahahaaaaaaaaaaaa s4upeni krainici izbiti zubi bu6oni po glavata ti 6a niknat kato gubi gubi gubi gubi sled dujd podai mi topzi joint da si drupna vednuj ...... sega tfa si slu6am hahahahhaahahaaaaaaa -------------------- There is nothing wrong with me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами същите хора са. И "Накиснатите Дупета" са същите хора....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
tqh ne sm gi slu6al
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:13 PM |