![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
На 17 Юли тази година Американските траш ветерани Megadeth ще пуснат на пазара нови издания на 7те си албума, както и на албума на MD45. Всеки от албумите ще има ново оформление, бележки от групата и най-важното - всичките са ремастерирани. От сайта можете да свалите ре-мастерираната версия на класиката Holy Wars/The Punishment Due.
Междувременно Dave Mustaine и компания продължават работата си по предстоящия, все още неозаглавен, нов албум. Очаква се да излезе през месец Септември. П.С. \m/ Brother will kill brother, spilling blood across the land..... \m/ Звука е перфектен. Нямам търпение да чуя и So Far, So Good... So What? с такова качество... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
О! А какво ли ще стане с Механикс! Ако Мъстейн я изпее добре този път ще бъде велико! А мислят ли да ремастерират кавърите си? Защото групата има поне 10 адски добри кавъри на Сабат/Ози и подобните групи.
Сега още малко и ще изтегля Холи варс! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ммммм. специално Killing Is My Buisness е презаписан и издаден още през 2002ра мисля. Тва забравх да кажа
![]() Намери си го някъде.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Като се замисля... верно... и аз го знаех, ама не знам що не съм си го намерил. А за Холи Варса... абе не е нещо много по-добро.
Китарите са си пак същите. С много малка разлика. Барабаните ми звучат малко по-зле дори. Баса обаче е много по-добър. А вокалите са прекалено особени... но все пак далеч по-добри. Обаче... малко са прекалили с тях. Не е достатъчно, че Мъстейн не може да пее, а дори и да му наслагват гласа два пъти... вече е прекалено ![]() хаха шегувам се де. Но все пак не е нищо особено. Дано поне се продадат добре новите записи. Ако изобщо... абе не го знам Мъстейн кво ще прави. Сега ще видя какво е писал за последно във форума. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Brawo na Megadeth. Mnogo se radwam, te sa edna ot malkoto amerikanski grupi pred koito se preklanqm. Ne prosto me kefqt ami se preklanqm pred tqh.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:05 PM |