![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прочети това.
![]() Съвсем явно е писано на ташак. Тъжното е, че има хора които мислят идентични неща съвсем насериозно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Abeeee moje da ima neshto wqrno. Samo Deto Sepcho moga da ti kaja che heavy metal textowete moje da sa mrachni no ne sa nai mrachnite
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
То колко по-тъпи неща съм чела без да са написани "на ташак"...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Поредната глупост писана от лаици(за непросветените- тва са хора които не знаят нищо за определено нещо ама се правят на много знаещи)които се опитват да намерят виновник за нещо.Пък като има хора с толкова слабо съзнание че да се поддадат на примитивни и несъзнателни уж "внушения" много им здраве.
![]() Този коментар е бил редактиран от Injudicator на May 30 2004, 01:23 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат zealot renouncing your country and listening to Pantera reverb off the walls of bin Laden's latest cave ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Just ask the many organizations that have blamed heavy metal for murder, suicide, depression, drug abuse, date rape, flat beer, clogged lint traps, bad hair days and tumor growth in select laboratory rats. Мисля че тая част доказва серозността. Няма нужда да злобеем, а? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
изглежма ми съвсем сериозно ..... тоя дет го е писал яко го хапат щъркелите
поне е написано забавно |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Awe qaaaa! Winowni sa si horata, towa che priemat textowete kato tehen nachin na jiwot ili po tochno, che gi razbirat greshno...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(alpha prime @ May 30 2004, 09:10 AM) ..... тоя дет го е писал яко го хапат щъркелите Хахахах, подобен израз не бях чувала, браво на човека с въображение ![]() А този, който е писал статията е човек с объркани разбирания, чийто мозък определено се нуждае от промивка. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат Gadahn began listening to heavy metal. Soon thereafter, he wasn't bathing regularly, keeping his room tidy or being nice to his parents. То от тука се почва, ей... Като малък не си прибираш стаята, а на 25г се взривяваш като камикадзе. Хмм, аз като гледам мойта кочина, май ще взривявам термоядрени бойни глави... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ако знаеш от кога не съм си чистил стаята. малко почва да ме дразни вече. бахти прахта!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
be az vednaj malko sa napih i sa blasnah sas samoleta v edin blok neide si v amerika i ot togava terorism che terorism...
i sega celia sviat izdirva diado mi shtoto puk samoleta beshe negov... bi maa alkohola vredi ei -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
sega alp stawa wypros za nepodredeno ...
wsy6tnost ne mi sa gowori naprawo : ne moga da si namerq 4orapite qw staqta !!!!!!!!!!!!1 po temata : problemyt e 4e mnogo hora wqrwat bezprikoslowno na takiwa statii . 90 % ot kolegite mi se uchudwat 4e sled kato slu6am metyl se kypq , 4e ne tro6e bezmisleno toaletnite i 4inowete ... fakt i sa u4udeni 4e nqmam 5 dumi w re4nika i 4 ne powry6tam po ulicite |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:35 AM |