![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
-------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Nqh nqh
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
хахахахаххахахаха
това цепи.................... ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Бях гледала и преди BG версията,но за съжаление я бях загубила.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Цитат 14. Когато майка ти те накара да изхвърлиш боклука, отвърни с мрачно достойнство, че истинските метълисти никога не изхвърлят боклука. 15. Ако това не подейства, бягай Тва е най-якото:Но бих добавил от себе си следното 15.Ако това не подейства първо хвърли боклука по нея и после бягай! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Стилвариоре, тия правила се гледаха от този форум преди доста време, но ги бяхме загубили всичките... и аз това МНОГО благодаря
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Чел съм ги тея правила преди да е имало форум още. Не че е голямо геройство... Просто са стари.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
бАзикът е тъп.
никакво развитие хора... -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 59 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 480 ![]() |
хаха яко е! кефи ме
![]() -------------------- METAL FOREVER!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beoulf @ May 30 2004, 11:42 AM) бАзикът е тъп. никакво развитие хора... Взеха да стават банални тия правила... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Даже ме мързи да отварям линка...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хора пише се бЪзик...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Чела съм го много отдавна.... остаряваме или бЪЪЪзиците са стари:")) Сякаш не останаха простотии (от този сорт не идиотщини, които сами си създаваме) който да не сме чели...не..да не съм чела..за вас не знам:")
smile! -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
i vse pak black metala shte si cepi
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
da ne se hvalia ama http://durotan.data.bg/monkeys.html tva e moi prevod na edna statia koiato vidiah v http://bulvotch.zavinagi.com/ i prevedoh za e-bane.net
plagiati... -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Не знам за "ветераните", но новаците особено се радват да прочетат тия простотийки
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
wsy6tnost w saita ima mnoo qki raboti ne e samo twa .... mnogo happy tree friends
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това за маймуните го знам,но е много яко
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 19-November 08 Град: Where it's cold and it's dark ... Потребител N: 3110 ![]() |
Даже ме мързи да отварям линка... и мен - с глупости и излишни нерви не искам да си имам работа ![]() -------------------- Only dead trees are growing hear
as it comes from a far Only dead trees are growing hear ............Funeral Fog ............Funeral Fog! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сигурно, щом издигаш тема от ~ 4 + години.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 19-November 08 Град: Where it's cold and it's dark ... Потребител N: 3110 ![]() |
хаа ми да ти кажа въоще не съм гледала о тпреди колко време е темата
![]() -------------------- Only dead trees are growing hear
as it comes from a far Only dead trees are growing hear ............Funeral Fog ............Funeral Fog! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Съживяването на тема от преди 4 години е много умна идея!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбира се
![]() -------------------- Only dead trees are growing hear
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th August 2025 - 06:43 AM |