![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Абе... какво става тука??? Все по безсмислени и тъпи теми, все по идиотски изказвания, какво ви има напоследък??? Ето тема след тема се отваря и все безсмислени... На металБГ не ми приличате, приличате ми на първия форум на ММ ама с малко по-културни изкази. не ви обиждам, изказвам мнение. Хайде оправете се малко стига с тая посредственост... И аман от нови юзъри със "свежи" идеи... Някой би казал аз пък сякаш съм много от дълго тук. Повече от половин година е. И мога да кажа,че отначало беше супер. но сега запада.
Респект! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Форума е какъвто си го направите. Не можем да забраним на някой да не пише неща, които не ти се нравят. А и имаме взаимно съгласие теми да не се трият без особена причина. За сега такава не съм видял
![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
The Burnt Hell е виновен
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Of dobre , spiram da pravia temi , shtom sa prichina da se karate ili neshto ot toia rod.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат Респект! Цитат Get fucked. Колко красиво, лъчезарно и искрено се преплитат тези две изказвания - какъв контраст, - Deus Ex Machine контрапункт-резултат. Може би е време и аз да кажа нещо по-смислено от прости заяждания с хеви-метълчетата. Не става дума само за музиката - събития, чувства, епохални (не)традиции вече навлизат в една по-низша фаза. Регресът пропорционално разпростира пипалата си върху цялостното поведение на хората. Уважението между тях се основава не на музикалните им възприятия, а на по-мащабни социално-колективни цености. А в момента ценостната система на българина е адски размита и объркана- от два фронта - човек се бори за личното си социално приобщаване и оцеляване от една страна и от друга (все по-малко личности)за своето естетично и културно-духовно развитие. Между тези борби (без преувеличение) се люшка младото поколение българи, обладано от различни моди, различни тенденции и поведения...но почти винаги (за огромно съжаление) зле възпитано. Никой да не се обижда... в момента в България битуват три епохи - едната, в която се намират строителите на нацията ни- днешните възрастни хора, другата на хората на средна възраст - които (не)поддържат държавата- и последната част от мрачната действителност на този пъзел- най-младото поколение- следствието е - взаимната омраза - възрастните хора не са уважавани от никой (лично съм забелязал), биват вулгарно подигравани... хората на средна възраст не възпитават децата си по адекватен начин... а самите деца живеят в условията на изфалшивяла демокрация, в която улицата и привидните блага на шарената фасада на света, им показват цветен...ярък път, по който да вървят- но не винаги правилен - и така в този порочен кръг, който се превръща в омагьосана циркулация, етиката, морално красивото и добродетелната нравственост, вече присъстват само (за щастие още има хора!) в учебниците... Отклоних се от темата (много), но определено имаше смисъл (за мен). Благодаря за вниманието на прочелите този постинг. Замислете се над по-важни неща от музикалните различия, замислете се над етиката и естетиката, над хармонията в отношенията между хората- тя е утопия само за тези, които се обосновават на собствения си духовен мързел. И тогава може и да станем нация...а дотогава....Black Metal Ist Krieg - ха ха ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Моя смърт, направо ме срази с този отговор ... мъдро изказване, вярно несвързано с темата, но за това пък оценено от мен!
И по темата ... хм, не знам дали изобщо имам някакво право да се меся в споровете ви, нова съм и впечатленията все още се трупат, но все пак да пиша, пък каквото ще да става. С времето, през което бях тук, съм се убедила, че хората, обединили се в този форум (между другото добре ще е някой да направи тема за това каква е целта на това интернет пространство, каква е била идеята на създателя, какво иска от нас? в какво и срещу какво трябва да се обединим .... помислете, мисля че ще е от полза за всички и ще трябва поне малко да се съобразяваме) ... таа след толкова дълги скоби аз си изгубих мисълта , но мисля, че казах нещо много важно, което трябва да вземете под внимание ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ May 31 2004, 09:26 PM) Of dobre , spiram da pravia temi , shtom sa prichina da se karate ili neshto ot toia rod. ![]() Не мисля, че само ти имаш вина, младежо! Недей да поемаш толкова бързо цялата вина върху себе си, отстоявай до край! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Jun 1 2004, 07:49 AM) между другото добре ще е някой да направи тема за това каква е целта на това интернет пространство, каква е била идеята на създателя, какво иска от нас? в какво и срещу какво трябва да се обединим... http://www.metal-world.info/team.htm ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Съжалявам че казах "Get fucked!" на Svetyl, но това мисля. Каква по дяволите е тази тема бе хора. Дойде един нов юзър, пусна няколко теми преди да усети климата и тва е. Какво пропадане на форума какви пет лева? Били сме изпростяли? Кай е изпростял питам, аз? И двете теми, макар че бяха тъпи по принцип, се превърнаха в хубави дискусии според мен. Въпреки старанието ми да ги прееба.
![]() Това го каза един пич на един друг форум при една подобна ситуация: "Fuck! You people are like junkheads desperately trying to repeat their first trip!" Твоя смерт - След тоя ти пост респекта ми към теб се повиши от нулата докъм 4-5. Евала! Прав си за моралната и ценностна деградация на обществото. Но това въобще не причина та на един интернет форум да се появят две-три по-тъпи теми. Цитат между другото добре ще е някой да направи тема за това каква е целта на това интернет пространство, каква е била идеята на създателя, какво иска от нас? в какво и срещу какво трябва да се обединим Ние сме обедининени в широк фронт срещу нео-метълите, рапърите, чалгарите и въобще всички тези които не признават теази два върха на световното изкувство - Норвежкия блек метъл и Германското хеви. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 1 2004, 08:11 AM) Ние сме обедининени в широк фронт срещу нео-метълите, рапърите, чалгарите и въобще всички тези които не признават теази два върха на световното изкувство - Норвежкия блек метъл и Германското хеви. Пропусна американския прог. Ще се караме. ![]() ![]() Иначе - да, има простотии във форума, стараем се да ги ограничаване, но в някаква степен наличието им е неизбежно. Не виждам защо трябва да се прави толкова голям въпрос от това... Глупавите теми лесно се изчерпват и рано или късно западат по естествен път. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И славянския блек... ама не това ми беше мисълта. Мислъта ми е - млъкнете и мислете какво пишете като поствате, вместо да циврите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хаха.... нека си поеме вината момчето! А... форума е безсмислен и до голяма степен заради мен и Сеп... да спрем вече, кво ще кажеш? Само като сме на живо ще се дразним!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Jun 1 2004, 10:15 AM) А... форума е безсмислен и до голяма степен заради мен и Сеп... да спрем вече, кво ще кажеш? Аз лично приветствам идеята... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Huh..sorry svetyl,no podobni temi v metalbg...porajdat o6te po -golemi prepirni i ne obi4am takiva temi.Spored men to4no te ponqkoga stavat pri4ina za zapada na daden forum....Sepulterahead e prav,prosto v na4aloto nikoi ne e zapoznat s atmospherata ...prostima e tazi gre6ka...
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
foruma bez prostotii she e typ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Jun 1 2004, 02:36 PM) foruma bez prostotii she e typ. С повтарящи се простии е още по-тъпо!! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
mi da moje bi e po-typo. no kato vleznesh v na4aloto i vidish 672359 stranici s temi, ne ti se zanimava da gledash si4kite dali ima takava tema. a i ako sa tolkova typi teq temi, moje da se iztriqt...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Абе я си посмилете...всеки ден ви се налага да обсъждате и да се занимавате с какво ли не. Най - елементарния пример е училището. Последното, което искам е и тук да съм сериозна... Влизам,за да се разсея.. простотията е задълvителна..Не! грешка... не простотията. Просто чета за да си правя кефа.. не обичам да споря и без това. Случвало ми се е и да не съм в настроение и да се изнервям от какво ли не из форума.. но в крайна сметка си ми харесва:") "Четем и се кефим..e повече се кефим отколкото четем,но...." Пещо и любовник (рекламни изреченийца на корицата на 'Черното копие и сянката на Властелина"-Ник Перумов)
Smile! -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Дообре доообре
![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Въх:")) Утре как ще те закачам :РР
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Ia stiga!! 4el sum mnogo po-seriozni bezsmislici (tva si go zapi6ete, 4e edva li niakoga 6te povtoria takova ne6to), v mnogo po-"seriozni" forumi. Vie me kefite, pone v tova koeto vidiah do tuk i ako "smert" e nai-golemia prostak sred vas (ve4e "nas":))), to ne mislia 4e ima ot kakvo da se pritesniavate. STAY HEVY
![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Всичко рано или късно се изчерпва...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат STAY HEVY EWALA! -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Който е бил на сбирките знае че реалността ни е успоредна проекция на форума с проекционно направление с дължина 2 литра
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(the_SentineL @ Jun 1 2004, 04:09 PM) Ia stiga!! 4el sum mnogo po-seriozni bezsmislici (tva si go zapi6ete, 4e edva li niakoga 6te povtoria takova ne6to), v mnogo po-"seriozni" forumi. Vie me kefite, pone v tova koeto vidiah do tuk i ako "smert" e nai-golemia prostak sred vas (ve4e "nas":))), to ne mislia 4e ima ot kakvo da se pritesniavate. STAY HEVY ![]() Твоя Смерт е простак!??!?!?!? АХХАХАХАХАХАХА!!!!!! Я виж отново.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jun 1 2004, 09:43 PM) Който е бил на сбирките знае че реалността ни е успоредна проекция на форума с проекционно направление с дължина 2 литра ![]() ![]() Ние всъщност заедно с изпитата бира разискваме много сериозни глобални проблеми.Особено напоследък ![]() BTW на мен пък Stay HEVY ми изглежда доста просташко... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
:"))))
![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Цитат Твоя Смерт е простак!??!?!?!? АХХАХАХАХАХАХА!!!!!! Я виж отново.... prenosen smisul, pi4aga ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат BTW на мен пък Stay HEVY ми изглежда доста просташко... Poiasniavam: demagogski-pripovdignat priziv, celia6t da provokira u nas 4uvstvo za prinadlejnost i splotenost. Formuliran e po tozi na4in za da e temati4no i smislovo blizuk do zna4enieto na termina i onova koeto e skrito zad nega, a imenno: ![]() ![]() 4E SUM PROSTAK NE KRIA ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:51 PM |