![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат ima diskografiq na Metallica i znae wsichkite im pesni. Abe s drugi dumi ebasi shibaniq typ pozior. "Metalist". Абе, човече, ти си мнооо тъп! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат Абе, човече, ти си мнооо тъп! Maika ti e typa che te e rodila ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
tup metalist moje da se nareche samo toia koito se oblicha kato takav a ne slusha metal
to si zavisi ot choveka a da btw mn me drazniat takiva koito na vaprosa slushash li metal otgovariat da ama slusham i tehno rap chalga i bebeto na saseda po ciala nosht ![]() ei takiva sa naistina sram i pozor che se vodiat metali -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Що пък. Общо взето няма нищо лошо да слушаш и нещо друго. Само чалга - не. Просто защото не е няква музика. Чалгата е идеология, лайфстайл, който е под всяква критика, освен това е абсолютно противоположен на метъла. Рап, хип-хоп и електронно, няма нищо лоше да послушваш...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
SepulTeraHead
da ti kaja mai samo chalga moje... shtoto az kat sa napia samo tva moga da slusham osven metal daje i peia ama tva e drug vapros -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ами значи ти не си метъл. Защото си склонен да понесеш нещото наречено чалга.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
az ti govoria kat sam pian...
togava se sluchvat kakvi li ne neveroiatni raboti -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Освобождава се скритата ти природа. Правиш това което ти се прави като си трезвен, но те е срам от себе си защото имаш съвест - слушаш чалга.
Зариби се по чалгата, въобще не си губи времето с метъла. Отиди на форума на планета ТВ и им обяснявай там че слушаш и метъл освен Азис. Позьори като тебе си имаме достатъчно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат Освобождава се скритата ти природа. Правиш това което ти се прави като си трезвен, но те е срам от себе си защото имаш съвест - слушаш чалга. Wqrno...daje imam dosta primeri ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
SepulTeraHead
1.ti si oligofren 2.chovek kato e pian sushto tragva da se bie zadiava se sus vsichko ot jenski pol i tn... koeto ne oznachava che povecheto hora sa huligani i jenkari 3.ako triabva da se razkara niakoi pozior razkarai se ti... 4.prevedi si podpisa mi -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sadistic pochwam da te uwajawam
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Може би, е странно, но в моя и в съседния клас всички момчета слушаме метъл.
Не си викаме нито метъли, нито металисти, а "металяги" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Интересно ми е, защо винаги говорейки за музикалния стил 'Метъл' се стига до дискусия за външния вид на почитателите.
Нали уж това се води за културата на свободомислещите, различните, тези непризнаващи модата... И пак са се изнамерили стереотипи и ограничения, които ни вкарват, явно или не чак толкова, в своеобразен калъп. Много от метъл-феновете са като сглобявани на конвейер, където единствената опция е: Select band name (за надпис на тениската и/или суитчера). Черни дрехи, вериги, кубинки, дълга коса... банално отвсякъде. Какво ще кажете вие? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jun 4 2004, 02:47 AM) Нали уж това се води за културата на свободомислещите, различните, тези непризнаващи модата... И пак са се изнамерили стереотипи и ограничения, които ни вкарват, явно или не чак толкова, в своеобразен калъп. Много от метъл-феновете са като сглобявани на конвейер, където единствената опция е: Select band name (за надпис на тениската и/или суитчера). Черни дрехи, вериги, кубинки, дълга коса... банално отвсякъде. Какво ще кажете вие?; Стига на човека да му допада въпросният външен вид, няма никакво значение модерен ли е, банален ли е и прочие. Всеки да се носи както предпочита; само за да си различен не си струва да се префасонираш, ако това не ти харесва. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jun 4 2004, 07:39 AM) Стига на човека да му допада въпросният външен вид, няма никакво значение модерен ли е, банален ли е и прочие. Всеки да се носи както предпочита; само за да си различен не си струва да се префасонираш, ако това не ти харесва. Много си прав, човече. Beelzebub, когато се заговори за каквато и да било музика или un-музика, хората винаги започват да си мислят за външния вид на почитателите и/или да говорят за него. Това е следствие от естествения начин на мислене на homo sapiens. Затова старите хора казвали "По дрехите посрещат...." Цитат Черното не ми отива Това изказване ме накара да се замисля на една тема.... Някой питал ли се е защо черното е толкова популярно, въпреки че според средновековните е сатанистски цвят, а според съвременните хора - траурен и подтискащ? Тук всъщност можем да говорим не само за металските среди, макар че: Цитат Бъди мрачен. Бъди зловещ. По възможност бъди едновременно мрачен и зловещ. ( ![]() И все пак погледнато обективно, какъв цвят е черното? - неутрален, както са и бялото и всички нюанси на сивото. А неутралните цветове имат странното свойство да 'отиват' на много повече неща от всички други. Т'ва беше едно леко лирично отклонение, 2Cool4U не казвам, че лъжеш. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Черното ми е любимия цвят. Кефи просто....
Цитат Някой питал ли се е защо черното е толкова популярно, въпреки че според средновековните е сатанистски цвят, а според съвременните хора - траурен и подтискащ? Именно затова. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jun 4 2004, 08:39 AM) Стига на човека да му допада въпросният външен вид, няма никакво значение модерен ли е, банален ли е и прочие. Всеки да се носи както предпочита; само за да си различен не си струва да се префасонираш, ако това не ти харесва. Е какво излиза? От едно общество с еднакви вкусове се бухваме в друго, водейки се за метъли. Мисля, че трябва да се гледа по-либерално на нещата... не само "дълги коси и мотори". Малко по от страна на музиката. Нали тя е основното. ПП. Не го казвам с лош умисъл. Просто (се опитвам да) мисля... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Почвате да циклите. Още на миналата страница изяснихме, че всичко опира до музиката. Ако си фен на метъл музика, значи си метъл. Можеш ако искаш и с R&B wear да се мъкнеш. Кой викаше "бла-бла...важното е да ти е метъла в душата". Ами тва е. Слушайте метъл.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
e da ama vseki uvajavasht sebe si i muzikata metal ne bi ubliakal rnb wear vse pak..
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sadistic @ Jun 4 2004, 09:29 AM) e da ama vseki uvajavasht sebe si i muzikata metal ne bi ubliakal rnb wear vse pak.. През кура ми е дали е метълско. С кефи бих си носил такива дрешки. Те са и удобни на всичкото отгоре... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sadistic @ Jun 4 2004, 10:29 AM) e da ama vseki uvajavasht sebe si i muzikata metal ne bi ubliakal rnb wear vse pak.. Ако ти харесва, що не? То 'истинският металяга' не би слушал и чалга, ама айде ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
be hubu we nosete si gi...
koi vi e sprial? men mi e po komfortno kato sam s neshto po metalsko vie si nosete kakvoto iskate... vajnoto e само меъл!!! -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 3 2004, 11:24 PM) Освобождава се скритата ти природа. Правиш това което ти се прави като си трезвен, но те е срам от себе си защото имаш съвест - слушаш чалга. Дам това е най-точното и синтезирано твърдение за пиенето..затова се радвам че каквото и колкото и да съм пил чалга не ми се слуша нито ме кефи..затова пък Sepulterahead си спомня какво се случи на именния му ден - Хол с уредба и чалга ->20 души си въртат гъза, пуска се Sepultura или Machine Head не помня кое беше първо и 20 души изчезват от стаята, а нахлуват 4-5 дочули нещо различно от чалга в другата стая и правят пого в хола с аквариума, TV-to секциите ..беше ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 59 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 480 ![]() |
ммм.......изказването на blood_freak много ми хареса .... много е прав.....аз носа фанелка на Rammstein и черни панталони и верига щото ми харесва .... и не ме изтересува мнението на другите.....и си се кефа на метала......не казвам че съм металка...просто метала много ме кефи и тфа е....
![]() -------------------- METAL FOREVER!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
aman!
nai se draznia ot takiva det slushat hp hop i ma obviniavat che slusham chalga v netrezvo sustoianie... vii kvi ste be? raparski forumi si ima dostatachno varvete tam i si razpraviaite na koi rojden den sa e slushal mitio shamara i drugite mu pederasoobrazni priatelcheta -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 59 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 480 ![]() |
ааааа тфа последното дето го написах не го гледайтеееееее........мноо е тъпооооооооооооо
-------------------- METAL FOREVER!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Цитат През кура ми е дали е метълско. С кеф бих си носил такива дрешки. ![]() RNB няма да сложа, защото имам определено отношения към тази компания, нейните изпълнители, продукция (в това число извънмузикална), но това си е мое лично мнение. По-скоро бих облякъл суичър на "ъпсурд", защото намирам определена стойност в това което правят. По въпроса за облеклото. Не нося вериги и кубинки, имам си рокерия и обичам черния цвят още от преди да заобичам метъла. Тук не говорим за позьорщина, униформеност или стереотипност, поне аз разбирам нещата така. Става въпрос за принадлежност и гордост. Аз съм горд с това че слушам разбирам и оценявам стила хеви метъл. Смятам тази музика за високо стойностна. Уважавам нея и хората, йоито я слушат. Когато се обличам по "стереотипния" начин, го правя не за да се "изгъзарея" или направя на различен и страшен, правя го за да заявя своите предпочитания и защото съм горд с тях. Ясно ми е че това никой него еня, но мен пък не ме еня за тях. Еня ме само за културата "хеви метъл" ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат a da btw mn me drazniat takiva koito na vaprosa slushash li metal otgovariat da ama slusham i tehno rap chalga i bebeto na saseda po ciala nosht ei takiva sa naistina sram i pozor che se vodiat metali auuuuuuuu .... sram i pozor az sym ebati 6ibaniq pozyor ![]() ![]() Цитат problem s metallica i maiden li imash? ami az li4no dosta 4esto sym se natykwal na ubawci s 4erni teniski na midn i metallica koito sa slu6ali edna pesen i mi sa predstawqt za hyper total mega qko zaribeni fenowe ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми аз слушам: Frontline Assembly, Darude, Robert Miles, Prodigy...
Fakе и 3/4... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
alpha prime
problema si e tvoi... -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 09:49 PM |