![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Towa e ebasi mega qkiq power metal... prosto nqmam dumi. Nqkoi da moje da mi kaje neshto za tqh? Predwaritelni blagodarnosti.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Страхотен проект е... Дочакай първия брой на SMF, там има обширно интервю с идеоложката Amanda Somerville.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
10x opredeleno chakaneto shte si zaslujawa. Btw kolko albuma sa? Az samo edin dwoen ot 2003-ta imam.
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
kude v internet moje da se nameri neshto na Aina ? Iskam i az da gi chuia .
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
I ideq nqmam... mene mi gi dadoha...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Jun 5 2004, 10:12 PM) Btw kolko albuma sa? Az samo edin dwoen ot 2003-ta imam. Само той е, но скоро ще има и втора част... Цитат kude v internet moje da se nameri neshto na Aina ? http://mm.gen.wazzzup.net/music/ -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
мене малко лигавки ми се сториха тез юнаци
![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 7-June 04 Потребител N: 509 ![]() |
Aina - tolkova i takiva hora nakup, a takyv slab rezultat. Ne 4e e naj-typoto ne6to ama men me otek4ava.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Wypros na mnenie... mene ujasno mnogo me kefqt...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 9-June 04 Потребител N: 512 ![]() |
Saglasen s Trooper.
Ligavo.Imah go i go iztrih.Neveroqtno slab rezultat, a o4akvah naistina mnogo. Maj ima6e edna dobra pesen oba4e... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mantis @ Jun 9 2004, 01:16 PM) Maj ima6e edna dobra pesen oba4e... ![]() ![]() ![]() Flight Of Torek визираш, предполагам - тя определено изпъква... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 05:57 AM |