![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 2-June 07 Град: Силистра Потребител N: 2120 ![]() |
Днес в къщи дойде един мъж , правещ проучване свързано с алкохола и поне наще ги нямаше , на въпросите му отговарях аз . Когато стигна до пол без да ме попита отбеляза ЖЕНСКИ
![]() Само мен ли ме бъркат ![]() ![]() ![]() -------------------- METAL IS SOMETHING YOU LIVE WITH !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Момче, гръмни се.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не очаквах да има смислени отговори в тази тема, но ето че вече има цели три преди моя.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...st&p=136939
хм...всички ли малолетни фенове на мерилин менсън мязате на момиченца на по-малка възраст, отколкото се представяте във форума? Явно малките момиченца, фенки на мерилин обичат да се правят на мъжкари и се регват по форуми с мъжки ник и повечко годинки -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Мен редовно по мачове ме пращат "при колежката"
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 2-June 07 Град: Силистра Потребител N: 2120 ![]() |
Ако не се маитапиш или по-точно подиграваш с мен значи не съм само аз
![]() -------------------- METAL IS SOMETHING YOU LIVE WITH !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Вече сигурно си горд(а) ? Но може би ще се възгордееш още повече, ако отидеш да си поприказваш с други Менсън фенове и им сподели проблемите си- може би те ще те разберат, но само да ти кажа-аз не разбирам смисъла на тая тема и ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ не спреш да да пускаш тъпи теми?! П.С. Нищо лично, просто смятам, че вече прекаляваш!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ахахахахахахаха!!!!!!!!!!
Е и аз съм чувал в рейса коментари по мой адрес от некви баби, говорещи си за "една млада жена". Но аз стоях с гръб към тях през цялото време... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() Антифриза влиза в турбото. Проблем?!? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Мен никога не ме бъркат с жена. То си е до излъчване. И разбира се до гръб. Ако имаш дълга, права коса и те гледат само в гръб, може да те помислят за жена. Но да се обърнеш, да говорят с теб и да те мислят за жена. Трябва да си голям смотльо.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 09:46 AM |