![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
и аз така Little Death:)))
и ще попитам Княза отново, защотот преди малко му задох подобен въпрос, но той изглежда не може да намери обсонован отговор: Цитат князе моите уважения към славянското племе, но ми обясни, защото да е то най-велико?
дай ми причини, които да са обосновани. за мен лично няма най-велико племе. всеки човек трябва да е отговорен сам за себе си и за постъпките си. все едно сега да обвиняваме всичките германиц за зверствата на хитлер - безумно е да сложиш 100 000 хиляди човека под един знаменател само защото са с обща територия или общ произход. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Бях излязъл. А познайте защо за мен славяните са най-великата раса? Опитайте се! Баси,не е ли очевидно - аз съм славянин,гордея се с това,гордея се с корените си,гордея се със всичко. Това е единствената причина. Това си е ... не знам думата...тачене на миналото и гордост към своите предци. Това е,не можете ли да ме разберете?
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
князе да разбирам ли, че ако беше германец щеше да си за обединение на германските племена?
щото това ми се струва тъпо... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Ами естествено че ще желая просперитета на народа си и на братските нему народи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
и би ли ми обяснил защо мислиш, че ако славяните се обединят ще достигант до някъв просперитет?
обоснвои се икономически. кажи как биха се махнали раличията между славяни правосалвни и славяни католици? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Религията няма никакво значение. Просто това би било като ЕС съюз но само за славянсктие народи. Просто Съюз за Икономическа Взаимопомощ (
![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
май не си запознат с механизмите в ЕС.
в момента има присъединителни и предприсъединителни фондове. за да се дадат примерно на нвите члени и на кандидат членките примерно 20 млд. долара, откъде мислиш че се взимат? ми естествено, че от най-богатите страни в ЕС! ми добре, я си предстваи един славянски съюз, откъде ще додат тези пари? има и още нещо, в момента страните в ЕС, са еднакви граници, а ние сме разпръснати, което означава, че ако трябва да знаесеш нещо в русия ще трябва да минеш през границите на ЕС и да плащаш огромни мита... мисли реално и не говори глупости |
|
|
![]()
Коментар
|
|
и може би най-важното.
когото и в бг да попиташ, с кого иска да има иконмически съюз, дали с русия, сърбия и украйна или с германия, австрия и холандия, всеки ще предпочете западноеврпоейските страни... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е вярно,че не сме съседни страни... Всички славянски страни са съседни...само Югаславянските страни и България са откъснати от другите чрез Румъния и Унгария...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
добре, да приемем, че съседството не е кой знае какъв проблем, кажи кяо от тези страни би дала пари, и то адски много пари на другите славяснки страни, за да си вдигне икономиката, и въобще има ли някоя от тези страни, която да може да се сравнява икономически с някоя западноеврпеска страна?
ми в русия само големите градове са добре, в провинцията са по зле и от нас, да не говорим за украйна... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В украйна работатае същата каато в русия, даже там гадовете в провинцията не са толквоа зле.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе князе ти или си малоумен или не можеш да чете.
аз те питам един съвсем прост въпрос. ако се се направи славянски съюз, откъде ще дойдат пари за вдигане на икономиките на тези славянски страни? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(melhaer @ Jul 8 2004, 11:46 AM) князе да разбирам ли, че ако беше германец щеше да си за обединение на германските племена? щото това ми се струва тъпо... По тази логика за обединение Германия щеше да е едно цяло с Австрия,всички скандинавски страни в едно,можеше да се появи и Романски съюз(Италия,Испания,Франция,Румъния);,а Молдова щеше да мине с Румъния в Романския съюз;Латвия,Литва,Естония също щяха да се съединят...Въобще много империи щяха да станат.Но уви не е така-помислете малко защо... А наистина-повечето "велики славянски" страни сме бедни като църквни мишки.Само тези"изменници",които минаха към ЕС са добре-Чехия,Словакия,Словения,Полша.Като разгледаме положението на Изток нещата стоят съвесем различно.Не мисля,че на някоя от тези държави й е до "обединяването на ценната славянска кръв" в момента,пък камо ли до помоща към "другите братя славяни".Настанали са вълчи времена и на страните не им пука за корените и "събратятя им".Всеки иска да оправи първо себе си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
За Зигфрид:
А би ли се оставил в такава Славянска федерация руснаците да ти викат "гаден българин" и да те презират,защото народа ти е по-малоброен,тогава? ПРОСТО КАЗАХ, ЧЕ ПРЕДПОЛАГАШ ГРЕШНО! НАПРИМЕР ЗА КНЯЗА Е ПО-ВАЖНО, ЧЕ Е СЛАВЯНИН, А НЕ БЪЛГАРИН! ЕБАТИ... ЩО НЕ СЕ ЗАМИСЛИШ ЗА СЕКУНДА КВО СЪМ ПИСАЛ? За косата и фашизма: Просто пример. За melhaer: ТИ СИ ПЪЛЕН ИДИОТ! Ама си по-пълен и по-идиот от участничките в Мис Макси или там квото беше онова за дебелите... Всъщност... като според теб имаме история, от която да се срамуваме и в момента е пълно с наци свине като мене... ЩО СИ ТУКА БЕ? След това за това че славяните не са били велики никога... АМИ.... ТО ЗВУЧИ ИДИОТСКО... ЩО САМО НЕ СИ ПРОЧЕТЕШ ИДИОТСКОТО ПИСАНИЕ И ТОГАВА СЕ ЗАЩИТАВАЙ... АБЕ КАКВО ИЗОБЩО ПРАВЯ ТУКА? ГОВОРЯ С ИДИОТ, КОЙТО... АБЕ БА ЛИ ГО... ТИ СИ ПРОСТО ТЪП... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
БРАТКО, НАМИРАМ СЕГА ЗА ТОЧНИЯТ МОМЕНТ ДА МЛЪКНЕМ... ТЕ НЯМА ДА НИ РАЗБЕРАТ... ТЯХНА ВОЛЯ...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щурмфюрер
аз мое и да съм тъп, но тогава то за теб не е измислена дума на какво ниво ти е бедното разплуто лайно, дето го ползваш за мозък... За да ти обясня за величието на славяните ще използвам малко исторически факти: 1. Името на страната е България, демек това, което първо научава света за нас е, че сме Българи, а не славяни. От създаването на първото българско държавно образувание - Велика България - през 632 г. - та до ден днешен, името е било и ще бъде - БЪЛГАРИЯ, а не Славяния. 2. В средновековната история на България, до падането на Първата Българска Държава под византийска власт всички най-важни държавнически постове са били заемани от представители на прабългарската аристокрация и нейните наследници. 3. Единственото славянско нещо в Средновековна България е славянският език, и то става официален чак през 893 година. Дотогава и организацията на държавата и титлите са си на онези мургави прабългари довтасали нейде от Памир...Това в крайна сметка (за езика става дума) се приема, за да може да се наложи християнската религия на българските територии А това няма как да стане на български език, а само на славянски, защото Кирил и Методий създават азбука съобразена със славянския говор, а не с прабългарския Както може би знаеш единствените, които се опълчват срещу новата вяра са 52-та боилски рода, които са най-висшата прабългарска аристокрация. Но както и да е, това по безспорен начин доказва, че в средновековната българска държава най-важна водеща роля са имали прабългарите, от прабългарина Хан, който е бил и главен жрец, до най-силната войскова част - багатурите. Така ще Щурмфюрео, знам много добре за какво говоря, и най-малкото съм наясно, че разделянето на народите по расов, исторически, етнически или културен принцип е нещо много тъпо, но ти явно си толкова прост, че не можеш да го разбереш, защото много хора отдавна са разбрали, че крайния национализъм е присъщ на същества прости, тъпи, неграмотни, които не могат да се реализират в едно мулти-културно общество и за своята безпомощност и некадърност почват да търсят оправдание единствено и само в представителите на другите раси, религии и култури...Пример за такова изостанало и затворено общество са някой страни където властва крайният ислямски фундаментализъм. А простите индивиди, който разчитат на затваряне на вратите на света към собственото си "чисто" общество, са си прости, независимо дали са американски, славянски или ислямски фундаменталисти. И като пример за добре работещо мултинационално общество бих ти посочил ЕС. Там в едно обединение съжителстват германци, французи и англичани - три държави, които са били в почти непрекъснати войни всяка срещу всяка, но в крайна сметка, за доброто на света и на Европа са решили, да загърбят старите вражди. Дори интереса им да е чисто икономически от това обединение, влизайки в него си мисля, че по-скоро ще спечелим, отколкото да изгубим...Както и да е, важното е, че след време такива прости фашизоидни елементи, като теб, ще останат само в историята и хората ще се чудят как е имало въобще индивиди като теб, които са с коефициент на интелигентност, колкото на тиранозавър. [SIZE=20]FUCK THE NAZI[SIZE=20] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 26-June 04 Потребител N: 536 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Jul 4 2004, 10:26 AM) Wij Knjaze to towa s Hitler... choweka e bil twyrd. A nashte politici kato sa nqkakwi mekushawi. Trqbwa ni twyrda ryka. Wypreki che sme nai malkata strana, (ili aide edna ot nai malkite) tochno nie imame nai mnogo slawqnsko w sebe si... Zatowa nie trqbwa da powedem... ----------------------------------------------------------------------- Знам че е така... Ние трянва да поведем,но политиците на тази държавица винаги би попречила. Ако си имахме един втори Стамболов.. А бе да му еба майката защото сте толкова наивни.Защо трябва да бъдеш управляван?Защо трябва да има над тебе "твърда ръка"?Защо някой друг трябва да контролира твоята съдба...Ето заради тая робска психика целият свят е на колене пред група престъпници.Няма ли роби,няма да има и господари....защото не ние имаме нужда от тях,а те от нас... А това за Хитлер...просто няма нужда от коментар fuck you ![]() Nazis OUT!!! Долу всяка диктатура!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат ТИ СИ ПЪЛЕН ИДИОТ! Ама си по-пълен и по-идиот от участничките в Мис Макси или там квото беше онова за дебелите... Всъщност... като според теб имаме история, от която да се срамуваме и в момента е пълно с наци свине като мене... ЩО СИ ТУКА БЕ? 1. Може и да съп тъп, както казах, ама нито го гледам, нито го знам това шоу, че да мога да ти дам верен отговор, предполагам, че след като ти го знаеш това шоу, се потърждава моето предположение, че няма дума, която да опише за какво става дума в онова разплуто лайно, дето ти стои в главата на мястото на мозъка... 2. Ми как какво правя бе фюрка, не цял форум разбра, само ти си в неведение - гавря се с на нацистки свини като теб ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Do Street Punk Oi!!!
виж пич, аз също не се кефя, че трябва да ни управлява някой, но просто в момента не сме достатъчно сили, чел съм доста от анархистичните неща, за самозадоволяващите се комуни и.т.н, но си мисля, че в момента това е химера... както и да е, мисля, че в момента, от първостепенно значение е да се отървем и да размажем нацитата, така както е в лонод, защото там те не смеят да си пкажат носа по улиците защото нихилисти, анархисти и други крайно леви организации направо ги спукват от бой! FUCK THE NAZI!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Анархия властта покварява. Ако анархия завладее света ще разберете какво означава ад на земята. А нихилизма е най-голямата простотия съществуваща където ида било...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 26-June 04 Потребител N: 536 ![]() |
Цитат(melhaer @ Jul 9 2004, 07:45 AM) Do Street Punk Oi!!! виж пич, аз също не се кефя, че трябва да ни управлява някой, но просто в момента не сме достатъчно сили, чел съм доста от анархистичните неща, за самозадоволяващите се комуни и.т.н, но си мисля, че в момента това е химера... Ами и завбъдеще ще си остане химера,ако само стоим... Цитат както и да е, мисля, че в момента, от първостепенно значение е да се отървем и да размажем нацитата, така както е в лонод, защото там те не смеят да си пкажат носа по улиците защото нихилисти, анархисти и други крайно леви организации направо ги спукват от бой! Само в Лондон ли?Имаш ли представа(аз лично съм видял за какво става въпрос)какво е положението в Барселона?Хах...ами в Италия?И в Москва също е така... Nazi Boneheads са жестоко преследвани от R.A.S.H.,S.H.A.R.P.,дори понякога от oi! скинарите... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 9 2004, 08:40 AM) Анархия властта покварява. Ако анархия завладее света ще разберете какво означава ад на земята. А нихилизма е най-голямата простотия съществуваща където ида било... Ти глупав ли си? ![]() Как може анархията да ЗАВЛАДЕЕ след като тя,сама по себе си носи свобода и е против ЗАВЛАДЯВАНЕТО... Колкото до нихилизма,съмнявам се,че знаеш дори какво означава... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нихилист е човек,който сотрича абсолютно всичко. Примерно,на вън е някаква супер жега,ама той вика никаква жега не е , ще си облека кубинките и шубата.
А колкото до анархията - какво правят анархистите - вандалстват,вървят и упостошоват наред. Това ли е мечтата ти? Искаш да можеш да правиш каквото си искаш и никой да не може да те спре? Ако това се случи,е тогава вече сме обречени... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 9 2004, 09:12 AM) Нихилист е човек,който сотрича абсолютно всичко. Примерно,на вън е някаква супер жега,ама той вика никаква жега не е , ще си облека кубинките и шубата. А колкото до анархията - какво правят анархистите - вандалстват,вървят и упостошоват наред. Това ли е мечтата ти? Искаш да можеш да правиш каквото си искаш и никой да не може да те спре? Ако това се случи,е тогава вече сме обречени... Ето това е голямо изказване,свидетелствуващо за големите ти познания... хахахаха ти верно си много тъп...сега вече се убедих... По твоята логика всеки един метъл,пънкар и скинар е нихилист.Излез на вън и ще видиш,че всички те са с кубинки,въпреки жегата. А за дефинирането на Анархията просто...хахахаха...няма какво да кажа. Трябва да се научиш да правиш разлики м/у безредици,хаос и анархия... Не!Далеч не е едно и също... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ТАКА...
1. ТУК ЗА СЛАВЯНСКИ СЪЮЗ ГОВОРИ САМО КНЯЗА! АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ, ЧЕ НАЙ-ДОБРОТО НЕЩО, КОЕТО МОЖЕМ ДА ИМАМЕ Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ, ТЪЙ КАТО СТАВА ВЪПРОС ПОЧТИ ИЗЦЯЛО ЗА БРАТСКИ НАРОДИ... ПОНЕ АЗ ГИ ВЪЗПРИЕМАМ ТАКА. 2. ПРАБЪЛГАРИТЕ СА МУРГАВИ ТИ НЕ СИ СЛАВЯНИН СЛЕДОВАТЕЛНО: КВО СИ ТИ? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фюрка,
просто излагам фактите, че славяните не са чак толкова велики, както се опитва да ги изкара Княза...а какво съм аз ли? мисля, че вече ти казах, либерален човек, който съди за всеки според възможностите му, а не според прозихода му... освен това, прдполагм и доста по смилено и трезво разсъждаващ от теб... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jul 9 2004, 10:40 AM) Анархия властта покварява. Ако анархия завладее света ще разберете какво означава ад на земята. А нихилизма е най-голямата простотия съществуваща където ида било... Анархията е власт на химерата.Невъзможно е да се осъществи подобно управление поне засега.както и диктатурата и Холокоста няма да се върнат.Точка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
а ти фюри си толкова изперкал, че явно и от сарказъм не отбираш, не знам прабългарите какви са били, дали черни, кафеви или зелени...
но тъй като знам, че за княза е по добре да си тъп и смотан но с розива кожа, отколкото жълт или черен, но да си ЧОВЕК, та затова му писах че мургавите прабългари са мачкали розовките славяни... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jul 9 2004, 11:17 AM) Анархията е власт на химерата.Невъзможно е да се осъществи подобно управление поне засега.както и диктатурата и Холокоста няма да се върнат.Точка. Ооооф боже...Анархията е точно липса на власт...и по-точно липса на централна власт... Хаха...диктатурата била невъзможна.Глупости.Точно сега целия свят е под обща диктатура - тази на САЩ.И в политически и в културен план.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Street-PUNK-oi! @ Jul 9 2004, 06:32 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Jul 9 2004, 11:17 AM) Анархията е власт на химерата.Невъзможно е да се осъществи подобно управление поне засега.както и диктатурата и Холокоста няма да се върнат.Точка. Ооооф боже...Анархията е точно липса на власт...и по-точно липса на централна власт... Хаха...диктатурата била невъзможна.Глупости.Точно сега целия свят е под обща диктатура - тази на САЩ.И в политически и в културен план.... Защо пънковете са толкова заблудени? ЯВОРЕ! ЩО НЕ СЕ ИЗКАЖЕШ ПО ТОЗ ВЪПРОС. ИСКАМ МНЕНИЕТО ТИ ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:37 PM |