![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Трябват ми снимки на Death (wallpaper) за ди ми ги сложат като щампа на тениска...
ако някой може да ми даде линк ще съм му благдарен.Също ако знаете някоя фирма която предлага такива услуги ме интересува каква е цената.Тук е 7 лв за щампата като тениската я даваш ти... Питам ви защото не съм голям фен на Death просто правя услуга на приятел Мерси. -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ете тва само имам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
sloji si 3tata
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Супер пич ама трябва резолюцията да е 1024х768 с тея малките нямя да стане
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ПИЧ, МОЛЯ ТЕ КАЖИ ОТ КЪДЕ СИ НАМЕРИЛ ЗА 7 ЛВ! КАЖИ КАЖИ КАЖИ!!!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Търново фирма"Вали" ама не зная какво е качеството
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
и аз ги искам на 1024 ама няма
![]() а в софия на 5-те кьошета има едно място дето има ксерокс (и фризьорски салон) и там "печатат" доколкото си спомням 10 лева за бяла тениска и 15 за цветна :/ или нещо такова или беше 5 за бяло и 10 за цветно, не си спомням вече -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе тука е 5 лв на бяла и 7 на черна ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Има един тон сайтове с обложки на CD-та. Не може да няма на култова група като Death.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
http://truemetal.org/metalwallpaper/indexad.html
Кажи едно благодаря ![]() Начи ти си от Търново, а? Трябва да помисля аз какво да правя... как да е... кажи едно благодаря ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
shturme skoro (sled nqkolko meseca ) i az stawam ottaqm ako iska6 na naqkoq sre6ta kat sa poqwa po twa wreme moje si kaje6 pretenciite
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси много ама пича си отиде в Пловдив и оттам си зе много разцепващи тениски на дет димму и пантера...
Инъче уолпейпърите са жестоки... -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хе е ок
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(gad @ Jul 18 2004, 03:48 PM) приемам като благодаря -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:17 AM |