![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
PUNK SHOW
Датата: 11.08.2004 Групите: Hotwired (Англия), aBasement (Ловеч), Lazy Bones (София) Мястото: Клуб "Sax", Пловдив Начало: 18.00 ч. Вход: 3 лв. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ah mi kopele togaa syshto nqma moga. verituu shte idva e;]]]]
qvno ako shte idvam nqa da ima koncert . ama moa da doida s moite hora da napraime edno HARDCORE FEST IN YOUR FACE!1! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
e tva beshe
mnogo qko pogo stana osobeno na y....3-4 grupa shtoto az drugite gi neshto ne gi pomnq ahahh. ama to4no IN YOUR FACE, daje IN YOUR TEETH. bati maikata . ama nai-me izkefi pogoto oniq slovacite mai. a i se zapoznah s tqh . bqh malko ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
хъх, копеле, педал..
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Не бе и аз се изкефих, а пък ако наистина е било яко те Hotwired и словаците пак ще дойдат... надявам се..
![]() и се пак чух нещо....беше яко ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
leelel kak mi se hodi pak taka na nqkav koncert deeba leleleleellele
aaaaa ne izdyrjam naprao;]]]] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Мен пък ми се ходи в Пловдив....
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Jicata @ Aug 15 2004, 09:27 AM) Мен пък ми се ходи в Пловдив.... ![]() ![]() що? ![]() хаха. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми кефи ме града и е доста по-весело от в София..
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 07:00 PM |