Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
5 страници V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> От кого сме произлезли?, я да в и видим сега...
От кого са произлезли хората?
Не можете да видите резултатите от анкетата, преди да сте гласували.
Общо гласове: 90
Гостите не могат да гласуват 
Megadeth
коментар Jan 6 2011, 05:00 PM
Коментар #121

Mahtavin :>

Група: Потребители
Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2643

АААааа aЗ съм непорочно заченат :Д

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)
Go to the top of the page

+Quote Post
Sile
коментар Jan 6 2011, 06:28 PM
Коментар #122

Метъл

Коментари: 1176
Регистриран: 10-May 10
Потребител N: 3823

^ и понеже не вярваш в Бог от дявола може би? biggrin.gif

+Quote Post
Mor Galad
коментар Jan 6 2011, 10:50 PM
Коментар #123

Прогресиращ

Коментари: 558
Регистриран: 3-September 09
Град: София
Потребител N: 3551

Малко спам, просто коментарът на Sile e подсети за една реплика от Snatch - "Както е казала Дева Мария след непорочното зачатие - Я пак!" devilsmiley.gif

--------------------
Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.

+Quote Post
Diablo
коментар Mar 1 2011, 11:50 AM
Коментар #124

Просветен

Коментари: 352
Регистриран: 31-August 09
Потребител N: 3547

Още един глас за маймуните. dry.gif

--------------------
Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.

+Quote Post
PowerKnight
коментар Mar 3 2011, 12:56 AM
Коментар #125

Прослушващ метъл
**

Коментари: 74
Регистриран: 25-January 11
Потребител N: 4022

Гласувах че сме произлезли от маймуните в процеса на еволюцията. Отхвърлям идеите за по развити цивилизаций предшественици защото трябваше да има останали следи от въпросните цивилизации. Атеист съм и отхвърлям теорията за бог - създател. Ако бог е създал човека то кой е създал бог и кой е създал този който е създал бог и т.н. Извънземни да са ни създали не знам сложно е. По принцип живота на Земята може да е с извънземен произход - в смисъл астероид пада в океана и донася първите органични съединения. Извънземние също може да са донесли тези органични съединения а защо не да са дошли по-късно и да са забелязали у маймуните признаци на интелигентен живот и просто да са се намесили в генетичния им код. Както се казва в преден коментар всичко е въпрос на време и серия от случайности. Течна вода, наличие на атмосвера със съдържание на кислород, подходяща температура и т.н. После химични реакций на дъното на оеана раждат органичните съединения и първите едноклетъчни организми. После многоклетъчни, мекотели, риби, земноводни, влечуги, бозайници, примати, хора.

+Quote Post

5 страници V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 16th July 2025 - 09:30 PM