![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
АААааа aЗ съм непорочно заченат :Д
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^ и понеже не вярваш в Бог от дявола може би?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Малко спам, просто коментарът на Sile e подсети за една реплика от Snatch - "Както е казала Дева Мария след непорочното зачатие - Я пак!"
![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Още един глас за маймуните.
![]() -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 25-January 11 Потребител N: 4022 ![]() |
Гласувах че сме произлезли от маймуните в процеса на еволюцията. Отхвърлям идеите за по развити цивилизаций предшественици защото трябваше да има останали следи от въпросните цивилизации. Атеист съм и отхвърлям теорията за бог - създател. Ако бог е създал човека то кой е създал бог и кой е създал този който е създал бог и т.н. Извънземни да са ни създали не знам сложно е. По принцип живота на Земята може да е с извънземен произход - в смисъл астероид пада в океана и донася първите органични съединения. Извънземние също може да са донесли тези органични съединения а защо не да са дошли по-късно и да са забелязали у маймуните признаци на интелигентен живот и просто да са се намесили в генетичния им код. Както се казва в преден коментар всичко е въпрос на време и серия от случайности. Течна вода, наличие на атмосвера със съдържание на кислород, подходяща температура и т.н. После химични реакций на дъното на оеана раждат органичните съединения и първите едноклетъчни организми. После многоклетъчни, мекотели, риби, земноводни, влечуги, бозайници, примати, хора.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 09:30 PM |