![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(abductor @ Sep 15 2004, 09:45 AM) Все пак аз си мисля, че CoolEdit-а си е най-як (стига да не работиш с мидита) - има супер опростен интерфейс, супер много функции и въобще най-много си ме кефи. Не знам хората защо не го уважават много... ![]() CoolEdit-а си е много полезна програма в комбинация с другите, ама всичко само и единствено на нея да правиш си е гърч ![]() ![]() ![]() Бтв нали щеше да качваш някаде записите? Гледам тука може доста народ да си поиграят с тях и току виж се получило неще интересно ... ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 5-March 04 Потребител N: 417 ![]() |
Cubase SX RULEZ!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Не знам, но Сонара ми се струва супер дървен, пък и ведъж опитал Цубейс не ми требе друго!! Abductor, man, pls направи на Тигре Тигре...ще стане много добро!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
аааа...брао...мноо яко....кърти
![]() ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
мноо готино соло въртиш на т'ва с камелия....еваларка
![]() ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 4-December 04 Град: Sliven ... ili Sofia Потребител N: 684 ![]() |
toku 6to si oskvernih mi6kata kato cuknah tuka.
oskvernih si i zrenieto za6toto poglednah kum tazi tema. oskvernqvam si i prustite v momenta kato pi6a po neq. 6te oskvernq i butona za dobavqne na otgovor. pokvaraaaaa.....!!! † -------------------- A Shattered Man That`s What I Am
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Отдавна не съм се смял така, той един приятел ми разправя, че във всяка музика трябва да чуваш метал, ама това е невероятно!!!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 639 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Pugnacity
With our blood Show no mercy With our soul Die for heaven An eye for an eye Burn to let them... Suffer for all their actions |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
4e 4uam pa 4e kaam posle
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(DarkLander @ Dec 5 2004, 04:38 AM) toku 6to si oskvernih mi6kata kato cuknah tuka. oskvernih si i zrenieto za6toto poglednah kum tazi tema. oskvernqvam si i prustite v momenta kato pi6a po neq. 6te oskvernq i butona za dobavqne na otgovor. pokvaraaaaa.....!!! † и? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(DarkLander @ Dec 5 2004, 04:38 AM) toku 6to si oskvernih mi6kata kato cuknah tuka. oskvernih si i zrenieto za6toto poglednah kum tazi tema. oskvernqvam si i prustite v momenta kato pi6a po neq. 6te oskvernq i butona za dobavqne na otgovor. pokvaraaaaa.....!!! † It is down the highway, not across the street. Have fun! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Eto tva e ot men
Azis-Kak Boli ("DJ" TaNk) rImix -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(TaNk @ Dec 5 2004, 11:11 PM) Eto tva e ot men Azis-Kak Boli ("DJ" TaNk) rImix на каца мед лъжичка лайно..а тука даже е обратното ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Mn gadno stana za6toto nqmah vreme da go napravq kato sas sveta-ima mnogo seriozni nesaotvetstviq mejdu 4algiqta i naslojeniq zvuk.Za 15 min tolko,ako imam vazmojnost tiq dni 6te q doizpipam.
Po otno6enie na software-a smqtam 4e ACID e mnogo dobra programa,osobenno kato se ima v predvid 4e novite versii hostvat dxi/vstI plugin-i.Cubase 6te mi otneme edna sedmica samo dokato mu pro4eta help-a... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Ами че те всички програми работят с такива плъгини....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(abductor @ Dec 6 2004, 09:14 AM) Ами че те всички програми работят с такива плъгини.... ACID do skoro be6e prednazna4ena samo za rabota sas sempli. P.S. Tiq dni vidqh edin BEZPLATEN tracker koito podarja6e VSTi 2.0 standarta i 6tqh da padna vaznak.Tui ne6to (TraxVox 5.0) be6e golqmo max polovin MB...MOD rules ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Алелей не е добре да се събудиш и да чуеш Азис на фона на дрън тряс пляс..и все пак Каккк боли бум тряс прас Боже простиии уууууу...ляляля от това косата ми стана
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Dec 11 2004, 09:06 AM) Бати простотията ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Аааа нали..аз се .....да се хиля като го чух това..напомня ми на двама мои приятели..те като бяха
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Dec 11 2004, 09:06 AM) Алелей не е добре да се събудиш и да чуеш Азис на фона на дрън тряс пляс..и все пак Каккк боли бум тряс прас Боже простиии уууууу...ляляля от това косата ми стана ![]() ![]() Точно защото съм почитател на Рамщайн и Зонне няма да го чуя... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 21-December 04 Потребител N: 702 ![]() |
Leleeee tova e nai-qkata 4alga koqto sam slu6al
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Определено Анелия и Азис ще са най-забавни:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Dec 13 2004, 12:27 PM) Цитат(Death_Angel @ Dec 11 2004, 09:06 AM) Бати простотията ![]() Мдам тоя пич,държи и един сайт за Рамщайн аз оттам си тегля музиката.Ебаси пича е ако знаеш що ремикси е сложил просто.Има на Engel ама църковен вариятнт,бе тряя го чуете за да видите как е www.rammpage.hit.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 14-April 09 Потребител N: 3358 ![]() |
Чрез скромните си композиторско-инструментални възможности си позволих да "модифицирам" три популярни поп-фолк хита, с цел да станат по-слушаеми за метълската юзър. Ако ви се занимава можете да ги чуете... Камелия - Ти си... - хеви метъл ремикс Кати - Най ми е добре - траш метъл ремикс Цеца Величкович - Кукавица - пауър метъл микс Enjoy! ![]() браво |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Хах! Гледам древната ми тема някак си е възкръснала от преизподнята (по-скоро някой я е есхумирал
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Луд ли си, не се мори да се ядосваш - знаеш, че няма смисъл. Бъди горд и се похвали на всички (:
Бтв пазиш ли некъде парчетата? А и тая тема си е некво доказателство ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 20-November 08 Потребител N: 3111 ![]() |
Хей, за Катито някой може ли да ми даде работещ линк.. Звучи интересно - Траш чалга..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Само не разбрах защо ни занимавате с чалгаджийските си пристрастия?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 04:41 PM |