![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Адаша Топузаков не мога да разбера защо така се дъни за националния, след като за Левски си е стабиляга.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^^ Абе тия работи за цайсите не ги разправяй на мен.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Според мен пряка вина Топузаков имаше само за втория гол. Просто Тунчев имаше късмет и неговите грешки не бяха фатални. Както и да е...
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Абе МОЙ Топчо като играе срещу средна класа нападатели го правят луд бе. Още помня оня бразилец от ЦСКА как му скри топката в Москва. Кво ми го защитаваш тоя мухльо . Вместо него да играе Станислав Ангелов. Или най-добре Живко Желев. Само дето Ицо е мега кух или адски подкупен.
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Каквото и да си говорим бяхме трагични. Това, че румънците се отпуснаха последните 10 мин, не значи нищо. С тази игра няма да стигнем до никъде. Факт си е че те ни надиграха целия мач.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Кво ми го защитаваш тоя мухльо . Вместо него да играе Станислав Ангелов. Станислав Ангелов като централен защитник ? ![]() А Топчо го защитавам, защото може и често да прави грешки, но е мъжкар, бори се до последно и в най-важните мачове на Левски винаги се е намесвал решително и е спасявал отбора. Затова е и любимец на синята агитка ![]() А щом в националния е толкова неубедителен - ми нека пускат Илиев & Тунчев като двойка централни защитници, само дето не съм убеден, че ще стоят по-добре от Топчо & Княз Игор ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Е нали Пелето е универсалка кво? До 2 месеца и аз мразех Тунчев ама наскоро доста си е подобрил играта, а и почна често да бележи голове. Трябва ни такъв. Както едно време Трифон Иванов вкарваше голове.
А и да ме извиняваш ама аман от тия измислените сърби, хървати и бразилци. Добре, че Тиаго Силва не може да играе, а Гай отказа навремето. И Янкович, Пеев, Кишишев, Пеперудката... да се махат, че просто бяха трагични. Другия мач за съжаление Светльо е контузен и няма да може да играе. Защото с Бербатов са добър тандем. -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Беларус - Албания 2:2
Луксенбург - Холандия 0:1 -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 21-August 06 Град: Марково, обл. Пловдив Потребител N: 1523 ![]() |
Ей, Боже, това вие левскарите оправия нямате
![]() Както и да е, по-жалкото е, че в националния ни отбор всеки играе за себе си и всъщност думата отбор е твърде силна за тази сбирщина снощи ![]() ![]() -------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Искаш да кажеш, че Стилян Петров и Бербатов не могат да играят?
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Скоро не бях гледал по-трагичен мач на "националите".
Бяхме мнннннннннного слаби.Имахме ебати късмета. Браво че Румънците ни испуснаха.Не само защитата е виновна,халфовете бяха под всякъква критика. Та ние 80ет мин. нищо не показах ме,освен слаба игра. Кво искате треньора е пълен фигурант не може да ги подреди,камоли да ги накара да играят. Имахме късмет,с него до никъде няма да стигнем. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() П.С. Кога ще сменим шибаните екипи,с "Puma" не ни върви.С тях имаме само загуби и то с голрми резултати. А и Стоичков се нуждае от треньорска школа,националния е твърде голяма хапка за неговата уста. Трябва да се махне............................................... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Трагичен отбор, добре, че Марто Петров се надъха и им вкара 2 гола, а Божинов се издъни...Аз въобще не го харесвам Валери, доста надценен е, почти нищо не прави в националния. Вярно, че Бербатов бил контузен де... Аз сега очаквам дали ще ни пометат словенците в сряда, пък после ще говорим
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 21-August 06 Град: Марково, обл. Пловдив Потребител N: 1523 ![]() |
Е, не, човече, не ме разбирай погрешно, Бербатов и Стилян си играят хората много добре, ама страдат от грандомания и явно хич не им дреме за националния ни отбор, което, мен ако питаш си е много лошо, ама на, пусто, някои хора такива стават
-------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Стилян винаги си е бил некво лайно
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ибаньеее!!!!! Абе ограничавайте количествата с глупости, честно...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
...явно хич не им дреме за националния ни отбор, което, мен ако питаш си е много лошо, ама на, пусто, някои хора такива стават Така си е, повечето си хвърлят силите за клубните отбори и отебават доста националния. Чувствам, че само Мартин Петров се бъхти по мачовете на България...има много хъс тоз човек. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Убеден съм, че ако в някой следващ мач, Бербатов донесе победата ни, а Марто бяга като муха без глава, ще напишете: "Добре, че си имаме Димитър Бербатов, че иначе звездите М. и Ст. Петрови дрън-дрън-дрън"...
2. Хайде да престанем с тия "трагедии". Какви трагедии трябва да има в Холандия, след като победиха ЛЮКСЕМБУРГ с 0:1!!! Какви трагедии трябва да има в Беларус, след като у тях си, с играчи като Хлеб, не могат да победят АЛБАНИЯ!!! 3. Подкрепяме България и мълчим. Трудно ли е? 4. Италия - Литва 1:1 Смешни. Смешни. Смешни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Абе Макай играе ли за Холандия? Щото Кон Ван Нистелрой не ме плащи много. Иначе аз си подкрепям България и съм убеден, че ще се класираме за европейското.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
4. Италия - Литва 1:1 Смешни. Смешни. Смешни. Смешни, смешни, но пак ще бият всичките ти любими отбори, ако играят с тях. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Светъл - Нито Маккай, нито Ван Нистелрой ще играят за холандците, Ван Бастен не ги вика. Предполагам, че ще изпозва Дирк Кайт за централен, който е голямо дърво, но за сметка на това сред холандците има психопати като Робен, Снайдер и Ван дер Варт, които лесно могат да ни стъжнят живота...
http://topsport.ibox.bg/material/id_883535826/fpage_7/#clist А това аз лично не го вярвам и бих посъветвал Черепа да не го оставя да се случи, защото все ще се намери някой откачалник да го застреля ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предполагам, че ще изпозва Дирк Кайт за централен, който е голямо дърво, но за сметка на това сред холандците има психопати като Робен, Снайдер и Ван дер Варт, които лесно могат да ни стъжнят живота... Да изброиш тези имена и да не споменеш Робин ван Перси си е втрещяващ пропуск! Колкото до топспорт - fishki.net ряпа да яде! ![]() Цитат Смешни, смешни, но пак ще бият всичките ти любими отбори, ако играят с тях. ![]() Е то клизми, клизми ама до едно време, егати... Надявам се сега Франция да им го натресе здраво, на квалификациите. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз чакам сега да видя нашите ще се издънят ли срещу словенците
![]() Едит: 1:0 за нас, Божинов го сцепи с тоя удар ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Честита ни победа .. Тоя мач нямаше нищо общо с предишния ..
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много добре ! Петров пак беше уникален, Мечо също направи много добро включване.
А Йовов - абе много ми е криво, по принцип играе много добре като офанзивен халф, много бърз, техничен и креативен, ама защо все от 200%-ови голови положения бие 2 метра над вратата... ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честито!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
![]() Веднъж и аз да се накефя. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
пфу .. Сан Марино - Германия 0:6 първото полувреме ..
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
^ Да и аз го гледах тва лудница тея немци (вече е 7:0 (51 мин)). Иначе браво на България. Доста добър мач като цяло за отбора. Доста направиха добро впечатление. А дано да играеме пак добре и срещу Холандия на 7ми октомври! Аз съм си оптимист.
EDIT: ахах тея шваби, Сан Марино - Германия 0:13 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За да не бъда обвинен в субективност да изложа двете си основни тези. Това лайно Йовов няма място в националния ,а вместо Благейчо да играе Телкийски - в доста по-добра форма е. Тоя бижутер ли , скитник ли къв е за 40 пореден път не може да вкара гол от 3 метра на празна врата ебахти нещастника. И докато срещу Словения това не е фатално в други мачове няма да е така. Същия пропуск направи това талантче както срещу Удинезе и срещу Англия през 99-та ,когато пак на празна врата не я улучи.
Доста стабилен Вагнер и добри намеси на Топузаков. Тунчев сгреши 1-2 пъти ,но се върна и поправи грешките си. Чавдар и Стилиян горе-долу се справиха ,но няма какво да се лъжем. Играхме срещу Словения ,а не Бразилия. Мартин няма смисъл да го коментирам. Явно е в убийствена форма. Айде честито на всички ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей, незнам словенците ли бяха много слаби или нашите много силни, ама стана добър мач. За колегата съдия ще си премълча коментара, ама вие си знаете де
![]() -------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 06:25 PM |