Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
193 страници V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Футбол, вечната игра
Slash
коментар Sep 20 2006, 12:26 PM
Коментар #1741

Сатана

Група: Приятели
Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Мазен, мазен, ама кърти мивки. А на мен пък ми е през кура, как дедо Боре пада като пИпИруда, за изпълнение за което му биха дали червен картон в Мюнхен 1860. И как след мача, съдийската комисия дава отлична оценка на съдията - е това ако не ви обижда вас като зрители, не знам...
Go to the top of the page

+Quote Post
metalisto
коментар Sep 20 2006, 01:01 PM
Коментар #1742

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 17
Регистриран: 20-September 06
Потребител N: 1577

Не съм левскар , нито и цесекар, но не мога да отреча , че Боримиров е най-добрия БГ футболист в момента и съвсем заслужено ще го обявят за футболист на годината.

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 20 2006, 04:05 PM
Коментар #1743

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041

Цитат
5-0 от Брселона

със зор 1-0 срещу ЦСКА с дузпа...лрфффскарчето, колко удара имахте към вратата на ЦСКА - дузпаъа и пряк свободният на телкийски? Два удара от статични положения? Ма вие вярно сте евробоеца...

Пффф, по-добрите? Вие нямаше ли да паднете с към 0-5, 0-6, кажи ми? Или не, вие сте от невероятна класа и щяхте да паднете със славното 0-4 да речем...хайде стига, Левски се е добрал до ШЛ, вие не, личи си кой е по-добрият и в Европа и в момента в българското измислено първенство. Аман ебаси! brickwall.gif

--------------------

+Quote Post
Predator-S
коментар Sep 20 2006, 06:07 PM
Коментар #1744

Прослушващ метъл
**

Коментари: 125
Регистриран: 11-March 06
Град: In the Shadows
Потребител N: 1208

Познйте кой има билет за мача с Челси. icon_headbang[1].gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
melhaer
коментар Sep 20 2006, 06:24 PM
Коментар #1745

Pirate

Коментари: 786
Регистриран: 20-April 04
Потребител N: 460

[quote] [личи си кой е по-добрият и в Европа и в момента в българското измислено първенство. Аман ебаси!/quote]

не ми се спори за глупости, но да отбележа за протокола:

1. мача с Черноморец Конелиано - отложен
2. Мача с вихрен - гостувате в София!
по натам играхте срещу младежите на Марек
за 6 мача ви дадоха 7 дузпи + най-важната срещу ЦСКА, щото без тая дузпа не виждах как ще вкарате гол...

И пак питах, като сте по-добри от нас, релано освен дузпата и пряк свободният на теклийски, друг удар към нашата врата имахте ли?

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 20 2006, 06:33 PM
Коментар #1746

^ Вие все едно не сте побеждавали по този начин, така ли? Дузпата не беше измислена, имаше я.....Аз да ти напомня за мача ви с Хайдук Кула? По-трагичен мач отдавна не бях виждал. Както и да е, дай да не оспамваме цялата тема в дрязги, всеки мисли по-различен начин, така може да си спорим и 15 страници biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
melhaer
коментар Sep 20 2006, 06:43 PM
Коментар #1747

Pirate

Цитат
Двубоят от българския шампионат между отборите на Родопа и Левски ще се проведе в петък 22 септември от 16.00 часа реши на днешното си заседание спорто-техническата комисия към БФС.

Изключението е направено в полза на Левски, за да могат "сините" да получат един допълнителен ден почивка преди сблъсъка от Шампионската лига срещу лондонския Челси на стадион "Васил Левски".

Молбата на Локомотив София и Литекс, мачът помежду им също да бъде насрочен за ден по-рано, не бе уважена и те ще се изправят един срещу друг в Ловеч в събота от 17.00 часа.

има ли нужда от коментар?

+Quote Post
Angermeans
коментар Sep 20 2006, 09:41 PM
Коментар #1748

Badmotorfinger

Коментари: 598
Регистриран: 6-January 05
Потребител N: 713

Абе като знаеш, че Челси също си чакат търпеливо реда да ни сложат 5ца - бъди малко по-толерантен laugh.gif

--------------------
Get a gun & have fun !

+Quote Post
Svetyl
коментар Sep 20 2006, 10:13 PM
Коментар #1749

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Горкичкият Мелхаер, пука се от яд, че ЦСКА падат от ТУРСКИЯ шампион, а Левски от ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПЪРВЕНЕЦ... кой както се уреди бе братле... не е важно българското първенство, еби го него, важното е, че в ШЛ участва Левски. Наречи го късмет, но за ШЛ никой не помага на Левски, нито БФС, нито съдии... и какво се получава. Злобните цесекарчета скърцат със зъби и плюят по Левски щото видиш ли Левски победили с измислена дузпа. Не беше измислена. Иска ти се да беше нали? Да но не е smile.gif Мисли каквото искаш, но си твърде жалък с тези твои изказвания. Левски играе срещу Челси, а ЦСКА се надява Галатасарай да чакат края на мача без да вкарват повече голове. Левски не се бори за победи, а за престиж и за да може два отбора да имат възможност за ШЛ ебати... да, ще паднем от Челси, почти е сигурно. Ами ако не паднем? Винаги има ако... тогава какво ще кажеш? Но нека изчакаме да видим...

П.С. Жалък си.

П.С.С. Много си жалък...

П.С.С.С. Поне бъди българин и стискай палци за Левски срещу Челси, но не, чакай, това едва ли ще стане. Но какво пък, и без това без глупаци не е интересно...

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
LEVSKAR4ETO_
коментар Sep 21 2006, 12:00 AM
Коментар #1750

Прослушващ метъл
**

Коментари: 76
Регистриран: 24-September 04
Потребител N: 616

ахах драги мелхаер еми нормално е да е имало 2 удара във вратата ви при положение че цял мач в наказателното поле на цецка имаше 11 човека.все пак вратата е само 7 метра.като онази песничка седем метра е вратата седем гола на чорбата smile.gif единствено накрая се опитахте на направите някаква жалка инвазия само че резултата от нея беше пропуск на празна врата.пак ще повторя в тази игра се гледат головете.а крайния резултат е левски- един гол,цецка О гола smile.gif питай пламенчо марков кой ще ти каже защо така стана.

п.с.еми не смяташ ли че всяка уважаваща себе си федерация ще гледа всякак да помогне на своите отбори да се представят добре в европа.затова евала на бфс че е отменило мача за да могат сините да направят по добра подготовка.ти какво искаш да ги затрупат с мачове и после да са уморени за мача с челси ли ? помисли за това ?

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Sep 21 2006, 07:00 AM
Коментар #1751

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Той по-скоро имаше предвид, че мачът на Литекс и Локо не е изместен също...

--------------------

+Quote Post
melhaer
коментар Sep 21 2006, 10:59 AM
Коментар #1752

Pirate

Цитат
Той по-скоро имаше предвид, че мачът на Литекс и Локо не е изместен също...

добре, че има един умен от сините...та да се усети...

Svetyl, абе пич, точно минлата година по това време ЦСКА победи действащият Еврошампион, а вие падте с 5-0 и навсякъде тръбите, че било упсех...е на това му се чудя...

Цитат
П.С. Жалък си.

П.С.С. Много си жалък...

П.С.С.С. Поне бъди българин и стискай палци за Левски срещу Челси, но не, чакай, това едва ли ще стане. Но какво пък, и без това без глупаци не е интересно...

Досега не се сещам някога да съм те обидил, но ти просто зтвърждаваш мнението, че си тъп кат гьон...освен, че си лефскар....

Цитат
п.с.еми не смяташ ли че всяка уважаваща себе си федерация ще гледа всякак да помогне на своите отбори да се представят добре в европа.затова евала на бфс че е отменило мача за да могат сините да направят по добра подготовка.ти какво искаш да ги затрупат с мачове и после да са уморени за мача с челси ли ? помисли за това ?

пич ти малоумен ли си или какво?

аз визирам не, че са преместили мача на лефски, а че не са разрешили на литекс и локото да направят това...за едните може, за другите не...вярно, забравих, че минерсо и перукта управляват БФС и дават на лефски служебни победи и ги псукат да играят срещу младежките състави на марек...

+Quote Post
Vlad
коментар Sep 21 2006, 12:05 PM
Коментар #1753

лайно

Коментари: 1536
Регистриран: 18-August 05
Град: софия
Потребител N: 904

Абе те на лефски за 6 кръга колко дузпи им свириха.7 или 8?

--------------------

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Sep 21 2006, 12:30 PM
Коментар #1754

Facepalmer

Цитат
ЦСКА победи действащият Еврошампион, а вие падте с 5-0

Нека да се разберем нещо първо: Барселона са 18 пъти по-силен отбор от Ливърпул. Това на някой, ако не му е ясно, трябва да се прегледа. Само това исках да уточня. Продължавайте си разговора.

--------------------

+Quote Post
Slash
коментар Sep 21 2006, 12:56 PM
Коментар #1755

Сатана

Цитат(SepulTeraHead @ Sep 21 2006, 12:30 PM) *
Барселона са 18 пъти по-силен отбор от Ливърпул.

Много правилно го написа, защото ако беше по-голям - нямаше да си прав. Иначе съм съгласен, че Ливърпул са адски дървен отбор, но пък могат да бият всеки, когато най-малко очаква човек...

Вижте какъв гол вкара Шаби Алонсо снощи - Щрак

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 21 2006, 02:37 PM
Коментар #1756

^ ohmy.gif Ебаси, вярно че и вратаря нещо се замота, но изстрела беше изключително прецизен icon_headbang[1].gif

--------------------

+Quote Post
melhaer
коментар Sep 21 2006, 03:20 PM
Коментар #1757

Pirate

Цитат
Нека да се разберем нещо първо: Барселона са 18 пъти по-силен отбор от Ливърпул. Това на някой, ако не му е ясно, трябва да се прегледа. Само това исках да уточня. Продължавайте си разговора.

така е, съгласен съм, но всички помним с какъв гръм и трясък Ливърпул станаха шампион и как барса беше най-докалщаният еврошампион през последните няколко години - особено в псоледните мачочве от ШЛ!

А и аз не казвам, че е срамно да паднеш от Барса 5-0, срамно и тъпо е да тръбиш, че си играл супер, като равен с равен итн...

Срамно да имаш два удра във вратат на ЦСКА след това да вкараш от дузпа (един от двата удара) цяло второ полувреме да не минеш центъра (нали лефскарчето твърдеше, че ние сме били играли защитно), и псоле да разправяш, че каквото е Барса за лефски, такова е лефски за ЦСКА (Топузаков)

+Quote Post
LEVSKAR4ETO_
коментар Sep 21 2006, 03:25 PM
Коментар #1758

Прослушващ метъл
**

ахах мелхаер разликата е в това че левски играе в шампионската лига а локото в уефа.сега кажи че няма разлика в двата турнира и дай да не говориме повече.освен това нали си цесекар какво толкова си хвърлил око на локото софия ? еи това ви е на вас чорбетата типичната черта вместо да си гледате в разораната кочина само зяпате в чуждите дворове.а колкото до мача с марек и младежите щом клуба си е решил така да играе проблема си е негов.ако искаш аз да ги накарам да играят cool.gif

+Quote Post
melhaer
коментар Sep 21 2006, 03:31 PM
Коментар #1759

Pirate

Цитат
ахах мелхаер разликата е в това че левски играе в шампионската лига а локото в уефа.сега кажи че няма разлика в двата турнира и дай да не говориме повече.освен това нали си цесекар какво толкова си хвърлил око на локото софия ? еи това ви е на вас чорбетата типичната черта вместо да си гледате в разораната кочина само зяпате в чуждите дворове.а колкото до мача с марек и младежите щом клуба си е решил така да играе проблема си е негов.ако искаш аз да ги накарам да играят

не искам да те обиждам, за това няма да те питам дали не си плод на инцест...

искам само едно нещо...по каква логика, мачът на лефски се отлага, а този на локото и литекс не?

Искам да се обсонвеш, защото твърдението, че едното било ШЛ и можело, а другото УЕФА и не можело, звучи смешно...и за да ти го докажа, понеже ние знаем, че вие ефскарите имате къса памет, ще те попитам нещо:

Защо миналата година мачът литекс - лефски се игра след края на есенният полусезон в севлиево?

а) защото лефски поискаха отлгане на мача, защото играеха за ШЛ
б) защото Литекс поискаха отлагане на мача, защото играеха за ШЛ
в) защото и двата обора се съгласиха, защото играеха в групите на УЕФА

Цитат
колкото до мача с марек и младежите щом клуба си е решил така да играе проблема си е негов.ако искаш аз да ги накарам да играят

за това какво да ти кажа, защо не се замисли, как в първият кръг взимате служебна победа за отменен мач с Конлно или черноморец не го знам какво е там вече (малко след това вече не им отлагат мачовете), след това гостувате на Вихрен в София (след това вече Вихрен не гостуват в София), играете срещу младежите на Марек заради протест на футболситите (незнай но как изведнъж след мача с лефски протестите спират)...

или за това: След псоледният 7 кръг в А група са свирени общо 18 или 19 дузпи за всички отбори, от които 7 (СЕДЕМ) за обора на народа в 6 мача! Като едната решаваща за победа срещу ЦСКА, щото на вискчи беше ясно, че не 90, ами 190 минути да бяхте играли, гол нямаше да вкарате, аи ако е имало дузпа срещу Дървомиров, то имаше и дузпа срещу Трика, която някак си съдията не видя...

+Quote Post
Svetyl
коментар Sep 21 2006, 03:39 PM
Коментар #1760

Поетично бездушен

Мелхаер ти си робот... и докато ЦСКА има фенове като теб, тоя отбор няма да прокопса...

--------------------
Historia vitae magistra

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
melhaer
коментар Sep 21 2006, 03:47 PM
Коментар #1761

Pirate

Цитат
Мелхаер ти си робот... и докато ЦСКА има фенове като теб, тоя отбор няма да прокопса...

аз съм робот, ти си идиот - deal?

абе пич, де се вреш ти у шамарите, предиизветно време си спомням, че сам каза, че не се итнереуваш от мачове итн. Аз досега в нито едно твое мнение не видях някаква логика, само дрънкаш някакви глупсоти които си чул по радиото ама даже и за тях нямаш представа какво означават.
По нагоре съм задал няколко въпроса, ако ми отгвориш, смисленона тях, особено на този за отложените мачове ще съм доволен и ще прозная, че има нкаква надежда в теб освен да поватаряш някакви заучени фрази.

+Quote Post
Svetyl
коментар Sep 21 2006, 04:02 PM
Коментар #1762

Поетично бездушен

Дреме ми за въпросите ти. Повдига ми се от такива "фенове" и "разбирачи" на българския футбол. Ако въобще има такова нещо. Всъщност има, благодарение на Левски... Нито искам да споря за някакви отлагания на мачове, нито нищо. Явно ти си по-навътре. Един съвет: Що не гледаш малко истински футбол, като например Английски, Испански, Немски (в по-малка степен)? Тръгнал моля ти се да се прави на футболен гуру, но на български футбол ли? Ха-ха-ха... Може би за теб съм идиот защото не ми пука какво прави Левски в нашето първенство. Ако ще и последни да завършат, дреме ми. Но вземат ли дори 1 точка в групите за ШЛ... е тогава ще е супер. И току виж повлекли ЦСКА със себе си... падат с 5:0, да, за пръв път им е... но какво от това, тях ги гледа цял свят, а ЦСКА?

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
t0xIc
коментар Sep 22 2006, 12:25 AM
Коментар #1763

Метъл

Коментари: 1599
Регистриран: 26-April 03
Потребител N: 83

Абе кво въобще спорите с левскарите...слабите Ливърпул имат няколко повече трофея на КЕШ.
Не 18 пъти повече ама карай. Не са Артмедия или Киево наистина.
За първи път през историята си играха с действащ европейски шампион и разликата се видя толкова ,че почнаха оправданията и как било достоен резултат.
Мен ме интересува дали Робен ще се възстанови за мача с България ,а не говеждите простотии...

--------------------
as time slips away
the cage will rust
life will go on
as you fall to dust

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Sep 22 2006, 09:19 AM
Коментар #1764

Facepalmer

Цитат
искам само едно нещо...по каква логика, мачът на лефски се отлага, а този на локото и литекс не?

Между другото - ден по-късно са.

--------------------

+Quote Post
melhaer
коментар Sep 22 2006, 11:28 AM
Коментар #1765

Pirate

не бе Сеп, не казвам, че еЛошо за отмяната, но Литекс И локо са искали промяна на деня на мача, а не са им разрешили, ей за това се чудя - Перуката, комндорен от Минерасо прави така, че вече ставате за смях еба си! За едни може, за други не!

+Quote Post
Slash
коментар Sep 26 2006, 05:23 PM
Коментар #1766

Сатана

http://topsport.ibox.bg/news/id_1637843776
Не че бе някакъв феноменален футболист, но добре помня доста негови мачове... жалко! sad.gif

Надявам се тази вечер да дават по btv Арсенал - Порто, да погледаме малко футбол най-накрая, но сигурно ще си остана с надеждата. btv са олигофрени. Не колкото бнт, но все пак са...

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Sep 26 2006, 07:23 PM
Коментар #1767

Facepalmer

Ще дават Бенфика и Ман Юнайтед, доколкото разбрах. Твоят мач ще е на запис. Мисля да гледам, щото нямам какво друго да правя. Но примерно Стяуа и Лион щеше да ми е по-интересно да гледам примерно.

--------------------

+Quote Post
falio`
коментар Sep 26 2006, 07:31 PM
Коментар #1768

Burned from hope

Коментари: 1741
Регистриран: 18-February 03
Потребител N: 45

Go Стяуа!!1

+Quote Post
LEVSKAR4ETO_
коментар Sep 27 2006, 01:27 AM
Коментар #1769

Прослушващ метъл
**

еее мелхаер ти знаеш повече за левски като програма и игра от мене дори а си цесекар w00t.gif защо никога не говориш за вас като отборче и игра ами все левски гледаш.сега защо мачовете срещу левски имало протести или защо вихрен играли в софия клубовете смятам че са на достатъчно професионални ниво да си решават тези проблеми къде ще играят и дали ще играят.явно пак си гледал сашето диков гледай го нямам нищо против но неговите коментари да прекалено смешни както и твоите.относно дуспите спомена колко дуспи има за левски а колко за цецка не спомена.освен това нека ти кажа нещо което са забелязал когато левски играе особено в провинцията.няма да се лъжем че футболистите на левски са много технични.често срещу тях играят истински дървета подобни на ибрахима гей дето се подвизаваше доскоро в цецка.и сам забелязвал много пъти как тези хора са безкомпромисни във влизанията и играят срещу левски сякаш от това зависи живота има.а специално за дузпата срещу боримиров имаше едно прекрасно предаване на крум савов който доказа по безпорен начин с 4 камери че дузпа има и нещо повече че тунчев щеше да счупи краката на боримиров с онова влизане.искренно се надявам да си го гледал cool.gif

п.с.нека левски се представи отлично днес в мача с челси.и за разлика от всички цесекари тук аз пожелавам успех на техния отбор в битката с турците.

+Quote Post
melhaer
коментар Sep 27 2006, 12:25 PM
Коментар #1770

Pirate

на лефксрчето ще кажа, да се научи как се пише дуЗЗЗЗпа, и псоле да коментира...

искам и да ви обърна внимание върху едно интервю, на един индивид, който е шеф в БФС - т.е. официалне представите на БГ футбола:

Аз успех на ЦСКА не мога да пожелая

и да припомня, как като играч на славия си показваше насрания гъз на агитката от подуене, а днес те лижат същият този гъз!

И не збаравяйте да скандираъе - ЦСКА Турци!

+Quote Post

193 страници V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 29th July 2025 - 04:52 PM